Big Brotherista pudonnut Eeva-Leena kertoo ensi kertaa, miksi päätyi harrastamaan seksiä yhteisistä sopimuksista huolimatta: ”Hävettää”

iltasanomat 15:04 23.09

Eeva-Leena kertoo kolmen viikon Big Brother -kokemuksestaan haastattelussa.


Big Brotherista pudonnut Eeva-Leena puhuu ensi kertaa seksin siivittämistä hetkistä talossa – vain yksi, kielletty hetki kaivelee: ”Hävettää”

iltasanomat 15:04 23.09

Eeva-Leena kertoo kolmen viikon Big Brother -kokemuksestaan haastattelussa.


Hovioikeudelta harvinainen ratkaisu: kaksois­murhaajan vapautus peruttiin – näin päätöstä perusteltiin

iltasanomat 14:40 23.09

Mies murhasi rikoskumppanin kanssa teloitustyyliin kaksi Orivedellä 2001. Hän teki uuden rikoksen United Brotherhoodin nimissä viime vuonna. Uusi rikos sai hovioikeuden tekemään harvinaisen ratkaisun.


Alkaako Helmerillä ja Anulla BB-romanssi? Hipsuttelu sai jo Kristianin härskiksi: ”Tuituitui! Vähän sisäreittä siitä!”

iltalehti 13:52 23.09

Skuuttiammattilainen Helmerin ja sinkkuäiti Anun orastava romanssi alkaa saada uusia kierroksia Big Brotherissa. Vaikka Eevis joutui lähtemään Big Brother -talosta, vaikuttaa siltä, että läheisyyttä ei talosta puutu senkään jälkeen. Maanantaina nimittäin 31-vuotiaan potkulauta-ammattilaisen Helmerin ja 32-vuotiaan kiinteistönvälittäjä Anun kaveruus alkaa muuttua läheisemmäksi.


Pride-juhla aiheuttaa kiivasta keskustelua BB-talossa – evankelista-Villeltä täystyrmäys

iltalehti 12:36 23.09

Ville ei lämpene sateenkaarikansalle. Big Brother -talossa on käyty tällä kaudella intensiivisiä keskusteluja niin vakaumuksista kuin seksuaalisuudestakin. Tänään aamupäivällä keskustelun aiheeksi nousivat seksuaalivähemmistöt.


Big Brother: Jukka järkyttyi seksikumppaninsa Eeva-Leenan häädöstä: ”Ei meillä ollut mitään rakkautta”

iltalehti 10:13 23.09

Eeva-Leena häädettiin sunnuntaina talon kolmantena asukkaana. Eeva-Leenan eli Eeviksen kanssa talossa useaan otteeseen seksiä harrastanut Jukka hämmentyi sunnuntai-iltana, kun hänen petikaverinsa häädettiin talosta. Kaksikko halasi kahteen otteeseen viimeisen minuutin aikana, jonka Eevis sai viettää talossa.


Eeva-Leena poistettiin Big Brotherista – seksisessio oli liikaa?

stara 08:00 23.09

Parhaillaan käynnissä olevassa Big Brother -realitysarjassa nähtiin jälleen eilen sunnuntaina


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 23.09

Parhaillaan käynnissä olevassa Big Brother -realitysarjassa nähtiin jälleen eilen sunnuntaina


Eeva-Leena häädettiin kolmantena ulos Big Brother -talosta: ”Aika sanattomaksi vetää”

iltasanomat 22:56 22.09

Kolmas asukas on häädetty Big Brother -talosta.


Eeva-Leena häädettiin kolmantena ulos Big Brother -talosta

iltasanomat 22:14 22.09

Kolmas asukas on häädetty Big Brother -talosta.


Eeva-Leena häädettiin BB-talosta

iltalehti 22:13 22.09

Big Brotherista putosi kolmas kilpailija sunnuntaina. Eeva-Leena nähdään IL-TV:n studion vieraana maanantaina klo 15. Big Brother Suomi -ohjelmassa häätöuhan alla olivat sunnuntaina Tarina, Ville ja Eeva-Leena. BB-talosta joutui lähtemään kotiin sunnuntai-iltana Eeva-Leena. – Tällä hetkellä sydän hakkaa. Hirveä hengenahdistus melkein, en nyt mitään paniikkikohtausa ole saamassa, mutta jännittää tosi paljon, Eevis kertoi tv-haastattelussa.


Big Brother: Uskovaisen Villen vaimo häpesi kauppareissuja miehensä kanssa: ”Vähitellen vaimo suostui tulemaan mun kanssa kauppaan”

iltalehti 13:02 22.09

Big Brother -talossa evankelista Ville on koittanut parantaa asukkaiden kiputiloja rukouksella. Big Brother -talossa oli lauantaina pienimuotoiset pirskeet. Alkoholia illan aikana nauttinut Kristian heräsi sunnuntaina krapulaan. Hän valitteli asukkaille päänsärkyään ja niskakipuaan. Ville ehdotti, että voisi koittaa poistaa krapulaisen kiputiloja rukouksella. Kristian suostui touhuun ja Ville laittoi kätensä tämän niskan päälle. Parannustuokion aikana Ville kertoi, että Raamatun mukaan kaikilla uskovaisilla on kyky parantaa sairaita.


Vuoden 2011 Big Brother -asukas Amanda Harkimo oudossa tilanteessa - ei pyydetä enää tosi-tv:seen: ”Ihan sydämeen sattuu”

iltalehti 18:42 21.09

Ahkerasti keikkaileva Amanda Harkimo kertoo olevansa sinkku. Dj Amanda Harkimo, 29, osallistui vuonna 2011 Big Brotheriin. Siitä lähtien Amanda on ollut julkisuudessa ja hänet on nähty useissa tosi-tv-ohjelmissa. –En ajatellut Big Brotheriin mennessäni julkisuutta, vaan menin kokemuksen vuoksi. Enhän mä edes kertonut sukunimeäni, vaan pystyin ihan tuntemattomana olemaan siellä jonkin aikaa. En kunnolla muista tapahtumia, mutta muistan kun poistuin sieltä ja sen, miten julkisuus silloin yllätti. Nyt nautin julkisuudesta, varjopuolista huolimatta, Amanda Harkimo kertoo Iltalehdelle.


BB-Kristian esittelee pakaransa – Arvaisitko, mitä siellä lukee?

iltalehti 15:50 21.09

Kristianin pakaroissa näkyvät hävityt vedonlyönnit. Big Brother -talossa on nähty jo jokusen kerran paljasta pakaraa. Nyt siellä ihmeteltiin pyllyn poskia tatuointien vuoksi. Milla, Helmeri ja Kevin halusivat kuulla tarinat Kristianin leimojen takaa.


Somessa raivostuttiin Big Brotheria ironialla puolustaneelle Cristal Snow’lle: ”Kuulostaa tosi dissaavalta”

iltalehti 11:54 21.09

BB-tuotantoon kuuluva Cristal Snow sohaisi muurahaispesää Twitterissä. Big Brotheria on nyt seurattu jokunen viikko ja tunteet käyvät kuumina – lähinnä kotisohvilla. Vaikka tämänkertainen kausi onkin sisältänyt jo runsain mitoin Eeviksen ja Jukan sekstailua niin olohuoneessa, terassilla kuin vessassakin, ovat monet katsojat sitä mieltä, että kausi on yksinkertaisesti tylsä ja niin pienellä budjetilla tehty, että säästöt näkyvät jo suorastaan katsojien aliarvioimisena.


Somessa raivostuttiin ylimielisesti Big Brotheria puolustavalle Cristal Snow’lle: ”Kuulostaa tosi dissaavalta”

iltalehti 11:54 21.09

BB-tuotantoon kuuluva Cristal Snow sohaisi muurahaispesää Twitterissä. Big Brotheria on nyt seurattu jokunen viikko ja tunteet käyvät kuumina – lähinnä kotisohvilla. Vaikka tämänkertainen kausi onkin sisältänyt jo runsain mitoin Eeviksen ja Jukan sekstailua niin olohuoneessa, terassilla kuin vessassakin, ovat monet katsojat sitä mieltä, että kausi on yksinkertaisesti tylsä ja niin pienellä budjetilla tehty, että säästöt näkyvät jo suorastaan katsojien aliarvioimisena.


Anun ja Helmerin salaiset yölliset hellyydenosoitukset kummastuttavat Big Brother -talon asukkaita – ”Siis onks ne pussannu?”

iltasanomat 11:21 21.09

Anun ja Helmerin lähentyneet välit eivät ole jääneet muilta Big Brother -talon asukkailta huomaamatta.


Big Brother: Onko Helmerillä ja Anulla suhde? – Nukkuivat sylikkäin

iltalehti 10:35 21.09

BB-talolaiset kuumottavat Helmeriä ja Anua suhdekyselyillään. Big Brother -talossa on seurattu tähän asti lähinnä Eeviksen ja Jukan sekstailua, mutta jonkinlaista viritystä näyttäisi olevan myös Helmerin ja Anun välillä. Eilen illalla Milla ja Mira innostuivat kiusaamaan Anua kaksikon läheisestä nukkumisesta. Tupukin osallistui keskusteluun:


Big Brother: Estotonta seksiä talossa harrastanut Eeva-Leena vakuutti vanhemmilleen käyttäytyvänsä siveellisesti: ”Vetosin akateemiseen uskottavuuteen"

iltalehti 20:41 20.09

Big Brother -talossa seksin harrastaminen ei ollut Eeva-Leenan suunnitelmissa - mutta toisin kävi. Perjantaina BB-talon asukkaat saivat tehtäväkseen maalata elämänsä noloimmasta tilanteesta taulun. Kukin asukas vuorollaan esitteli teoksensa ja tarinan sen takaa. Kun tuli Eeva-Leenan eli Eeviksen vuoro, hän viittasi maalauksellaan seksin harrastamiseen BB-talossa. Eevis ja Jukka ovat harrastaneet hyvin tiuhaan seksiä talossa.


en tässä peräänny” kautta – mainostoimiston viihdettä turvallisuuden kustannuksella yöunta – ongelmat

Hot topics