Englannin Mestaruussarja on taas täällä – Avausottelussa lupa odottaa maaleja iltalehti 12:17 02.08

Luton palaa Mestaruussarjaan 12 vuoden tauon jälkeen. Perjantain ykkösottelu pelataan Britteinsaarilla, kun Englannin Mestaruussarja potkaistaan käyntiin. Sesongin avausottelussa yhteen iskevät sarjanousija Luton, sekä vielä pari vuotta sitten Valioliigassa nähty Middlesbrough. Lutonin viime kausi sarjaporrasta alempana oli hieno, kun joukkue kruunattiin toukokuun alkupuolella sarjan mestariksi. Menestyksen salaisuutena hääri vahva hyökkäyspelaaminen, sekä erinomaiset otteet kotikentällä Kenilworth Roadilla. Luton teki kotiyleisönsä edessä 23:ssa sarjaottelussa 57 maalia, joka oli 11 maalia enemmän, kuin sarjan toisiksi suurin lukema. Maalien ohella Luton metsästi kotistadioniltaan myös sarjan eniten pisteitä, sillä kukaan ei kyennyt voittamaan ”The Hattersia” Kenilworth Roadilla.


Huuhkajien tähteä viedään jo Valioliigaan – nuori mies suhtautuu puheisiin konkarimaisella kypsyydellä: ”En aio valittaa” iltalehti 20:22 11.06

Vaikka Huuhkajien upea Bosnia-voitto oli kiistaton osoitus joukkuepelaamisen voimasta, ottelun jälkeen ihasteltiin erityisesti kahden suomalaispelaajan otteita. Kaksi maalia tehnyt Teemu Pukki on ollut huippukautensa johdosta jalkapalloväen huulilla jo kuukausitolkulla, ja Huuhkajien viime syksynä alkanut lento on kiinnittänyt suomalaisten katseet myös keskikentällä ihastuttaneeseen Glen Kamaraan. Tammikuussa skotlantilaisesta Dundeesta saman maan suurseuraan Rangersiin siirtynyt Kamara, 23, on puhuttanut lauantain jälkeen myös Britteinsaarilla. Skotlantilaismedian mukaan Kamarasta maksettiin jopa 100 000 punnan siirtokorvaus, mutta sitä pidettiin jo alun perinkin kuin ryöstönä päivänvalossa. Lauantain Bosnia-ottelun jälkeen nämä puheet ovat vain voimistuneet.


CNNn dokumentti Näin pääministeriä keskeyttämään parlamentin

Uutiset