Entinen lapsitähti muistelee nuorena kuollutta Brittany Murphya: ”Hän oli auringonsäde” mtv 17:29 16.04

Dakota Fanning jakoi kuvan, jossa poseeraa 32-vuotiaana kuolleen Brittany Murphyn kanssa.


Kaksi lasta löytyi kuolleina autosta Arizonassa - 20-vuotiasta äitiä syytetään murhasta iltalehti 22:41 28.03

Lasten isä kuoli alle vuosi sitten. Nuorta yhdysvaltalaisäitiä syytetään kahden lapsensa murhasta. Lapset löytyivät kuolleina perheen talon etupihalle parkkeeratusta autosta Superiorin kylästä Arizonasta. Toinen lapsista oli 2-vuotias poika ja toinen 10-kuukautinen tyttö. Lapset olivat turvavöissä. 20-vuotias Brittany Velasquez pidätettiin maanantaina, kun hän palasi kotiin työpaikaltaan italialaisesta ravintolasta, jossa hän oli aloittanut työt samana päivänä. Hän soitti itse poliisille.


Amerikkalaisopettaja harrasti seksiä 13-vuotiaan oppilaan kanssa - aviomies anoi, että pojan vanhemmat eivät kerro poliisille iltalehti 21:10 27.03

Aviomies sanoi, että hänen vaimonsa on ”tehnyt suuren virheen”. Arizonalainen opettaja Brittany Zamora, 27, on saanut syytteen seksin harrastamisesta 13-vuotiaan oppilaansa kanssa. Oikeudessa ilmeni, että opettaja oli harrastanut myös suuseksiä pojan kanssa luokkahuoneessa ja autossa. Zamora pidätettiin viime viikolla. Opettaja oli lähettänyt myös alastonkuvia itsestään pojalle. Myös poika oli lähettänyt alastonkuvia itsestään ja pyytänyt saada lisää seksiä.


KOSKAAN UHKAILE kuvat palkintojenjaosta on moni yhtä aikaa voimassa

Uutiset