Vogue: Näin Sanna Marinin ja Markuksen rakkaustarina alkoi – toinen heistä muistaa väärin

iltalehti 19:52 01.04

Pääministeri Sanna Marin ja hänen avopuolisonsa Markus Räikkönen tapasivat 18-vuotiaina. Pääministeri Sanna Marinista on tehnyt haastattelu maailmanlaajuiseen muotilehti Vogueen. Iltalehti uutisoi jo aiemmin Marinin haastattelusta Britannian Voguessa. Keskiviikkona Marinin haastattelu julkaistiin Yhdysvaltojen Voguessa.


Kuningatar Elisabetin synttäriparaati peruttiin - pettymys Archien vilkutusta odottaneille

iltalehti 10:18 01.04

Kuningatar Elisabetia on juhlittu perinteisesti ison paraatin kera kesäkuussa, mutta koronatilanne vaikuttaa tämän vuoden juhlintaan. Kuningatar Elisabet täyttää 94 vuotta 21. huhtikuuta. Kuningattarella on perinteisesti ollut kaksi syntymäpäivää, joista jälkimmäinen aina kesäkuussa. Syy on looginen ja historiallinen. Maan sääolosuhteet ovat niin vaihtelevat, että hallitsijoiden merkkipäivää on jo vuosisatojen ajan haluttu viettää kesäiseen aikaan. Kuningattaren syntymäpäivien kunniaksi on järjestetty Lontoossa vuosittain Trooping the Colour -juhlaparaati. Se on myös televisioitu monessa maassa. Perinteen mukaan paraatiin kuuluu muun muassa Britannian kuninkaallisten ilmavoimien ylilento, jota Britannian pitkäikäisin ja -aikaisin hallitsija on seurannut perheensä kanssa Buckinghamin palatsin parvekkeelta. Jännitysmomentteihin kuuluu, nähdäänkö parvekkeella kuninkaallisia pikkulapsia.


Teemu Pukin edustama Norwich lomauttaa työntekijöitään – seuralta hieno ele

iltalehti 22:46 31.03

Koronaviruspandemia on vaikuttanut voimakkaasti myös urheiluseuroihin. Teemu Pukin joukkue Norwich lomauttaa ensi viikolla työntekijänsä, joilla ei ole koronaviruspandemian aikaan tehtävää. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan. Iso-Britannian hallitus on päättänyt, että lomautetut henkilöt voivat saada 80 prosenttia palkastaan. Enimmäissumma on 2 500 euroa kuukaudessa per henkilö.


Britannian koronakuolemien tahti kiihtyy

iltasanomat 18:48 31.03

Britanniassa on kuollut koronavirukseen vajaat 1 800 ihmistä.


Sokkiväite: Prinssi Charles tapasi kuningattaren jo sairastuneena - nyt prinssi on toipunut koronasta

iltalehti 11:44 31.03

Prinssi Charles tapasi kuningatar Elisabethin vain päivää ennen korona-diagnoosia. Britannian hovissa oli käydä järisyttävä onnettomuus, sillä prinssi Charles tapasi kuningatar Elisabethin vain päivää ennen kuin hänet todettiin koronapositiiviseksi. Ibtimes.com on julkaissut tiedon, jonka mukaan prinssi Charles vieraili kuningattaren luona ja oli jo tuolloin mitä todennäköisemmin sairastunut koronaan.


Hävytöntä! Nyrkkeilyn supertähti ohjeisti, miten lyödä naista kotona – rangaistus tuli

MTV 19:21 30.03

Nyrkkeilyn WBO-liiton ylemmän keskisarjan hallitseva maailmanmestari Billy Joe Saunders ohjeisti sosiaalisessa mediassa jakamallaan videolla, miten lyödä naisia koronaviruksen aiheuttaman eristäytymisen aikana. Britannian nyrkkeilyliitto on ottanut tämän johdosta Saundersilta nyrkkeilylisenssin pois, kertoo Sky Sports.


Boris Johnsonin avustaja eristyksiin korona­virus­oireiden vuoksi

iltasanomat 14:07 30.03

Britannian pääministerin neuvonantaja Dominic Cummings on saanut virustartuntaan viittaavia oireita.


The Guardian: Jalkapalloseurat tukevat Britannian terveydenhuoltojärjestelmää

yle 11:20 30.03

Monet pelaajat ovat tehneet miljoonalahjoituksia pandemiakamppailun tueksi.


Boris Johnson vetoaa Iso-Britannian kansalaisiin – ”Tällä kansallisen hädän hetkellä, pyydän teitä, pysykää kotona”

iltasanomat 10:30 29.03

Pääministeri Johnson kiittää kirjeessään julkisen terveydenhuollon työntekijöitä.


Lehti: Valioliiga-pelaajien palkkoja leikataan yli sadalla miljoonalla eurolla

iltalehti 14:12 28.03

Iso-Britanniassa halutaan pelastaa pienet seurat, mutta se vaatii rahaa. Brittilehti The Sunin mukaan Valioliiga-pelaajien palkkoja leikataan ainakin 111 miljoonalla eurolla, jotta alempien sarjatasojen joukkueet saataisiin pidettyä pystyssä. Iso-Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto, Valioliiga ja kolmesta sarjatasosta koostuva Englannin liiga järjestivät hätäkokouksen, jossa keskusteltiin tavoista pelastaa jalkapallo koronaviruspandemiasta huolimatta.


Valioliigamiljonääri vähät välitti liikkumisrajoituksista – poliisi pysäytti ja tylytti rajusti

iltalehti 10:47 28.03

Poliisi ei sulattanut Oumar Niassen toimintaa. Evertonin Oumar Niasse, 29, joutui keskiviikkona poliisin pysäyttämäksi rikottuaan Iso-Britannian asettamia liikkumisrajoituksia. Jalkapallotähti ajoi 110 000 euroa maksavalla Mercedes-Benzillään ilman turvavyötä, kyydissä oli kolme muuta ihmistä. Iso-Britannia oli vain kaksi päivää aikaisemmin ilmoittanut uusista liikkumisrajoituksista, joiden mukaan ulkona saa liikkua vain yksin tai samaan talouteen kuuluvan kanssa. Ystävien tapaaminen on kielletty.


Jürgen Klopp sai koskettavan videon sairaalasta ja murtui kyyneliin: ”En voisi arvostaa heitä enempää”

iltalehti 21:12 27.03

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp hehkuttaa koville joutuvia Britannian terveyshuollon työntekijöitä. – Englantini ei ole tarpeeksi hyvää kertoakseni. Se on poikkeuksellista, mahtavaa, Klopp sanoi lääkäreistä ja hoitajista, jotka tekevät pitkiä päiviä koronaviruksen kanssa kamppailevien potilaiden kanssa. – Muistaakseni eilen sain videon, jossa tehohoito-osaston ulkopuolella ihmiset lauloivat You’ll never walk alone. Aloin itkeä välittömästi.


Boris Johnsonilla on todettu koronavirustartunta

iltasanomat 13:21 27.03

Britannian pääministerin tartunnasta kerrottiin perjantaina.


Hän on maailman epäonnisin kuninkaallinen – näin takaiskut ovat seuranneet toisiaan

mtv 10:40 27.03

Kuninkaallisten käänteitä ruotivan podcastin mukaan Britannian prinsessa Beatricen kohtaamat vastoinkäymiset tekevät hänestä tällä hetkellä maailman epäonnisimman prinsessan.


Britit raivostuivat erityiskohtelusta: Näin prinssi Charlesin, 71, koronatesti meni oikeasti - ei ohittanut testausjonoa

iltalehti 18:54 26.03

Prinssi Charles on nyt karanteenissa Skotlannissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan aikaisemmin tällä viikolla positiivisen koronatestin tehnyt prinssi Charles, 71, on tällä hetkellä eristäytyneenä karanteeniin Skotlannissa. Kuninkaallinen ei käyttänyt Britannian terveysministerin Edward Argarin mukaan hyväksi asemaansa, ja etuillut koronavirustestijonossa.


Autourheiluvaikuttaja varoittaa: F1-talleja menee konkurssiin?

iltasanomat 17:13 26.03

Konkurssivaara on todellinen, sanoo Britannian autourheiluliiton puheenjohtaja, entinen F1-tallipomo David Richards.


Britannian laivasto varjosti Venäjän sota­laivoja rannikolla – Pohjan­merellä poikkeuksellisia toiminnan tasoja

iltasanomat 15:07 26.03

Laivasto on viime päivinä valmistautunut myös auttamaan hallitusta koronaviruksen torjunnassa.


Huippunyrkkeilijältä massiivinen lahjoitus – antaa nelikerroksisen rakennuksen terveydenhuollon käyttöön

iltalehti 13:50 26.03

Amir Khan tarjoaa apua terveydenhuollolle. Useat urheilijat ovat tehneet lahjoituksia muun muassa sairaaloille, jotta koronaviruspandemia saataisiin kuriin. Nyt kortensa kekoon on kantanut nyrkkeilijä Amir Khan, 33. Khan ilmoitti keskiviikkona Twitter-tilillään olevansa valmis lahjoittamaan kokonaisen rakennuksen Iso-Britannian terveydenhuoltojärjestelmä NHS:n käyttöön.


Kommentti: Boris Johnson sai haasteen jonka halusi – Mutta saako hänestä uuden Churchillin?

iltasanomat 07:06 26.03

Britannian pääministeri on soutanut ja huovannut koronakriisin keskellä tavalla, joka saa hänen idoliinsa kääntyilemään haudassaan, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


F1:ssä kytee raju draama – urheilupomo varoittaa: kahta tallia uhkaa konkurssi

MTV 06:45 26.03

Iso-Britannian moottoriurheilujärjestön pomo David Richards varoittaa dramaattisista käänteistä F1-maailmassa. Richards viittaa erityisesti kahteen talliin.


Hot topics