Puola taas MM-kultaan – tähtihakkuri teki selvää Brasiliasta MTV 08:49 01.10

Puola uusi miesten lentopallon maailmanmestaruuden lyömällä Brasilian suoraan erin 3-0 loppuottelussa Italian Torinossa. 


Myös Pirkka-leikkeleen broileri tulee Brasiliasta – näin vastaa Kesko uusisuomi 19:06 14.09

Myös Keskolla on valikoimissaan vastaava brasilialainen leike, josta kohistiin torstaina eduskunnassa. Kyselytunnilla kuohutti S-ryhmän Rainbow-broilerileikkele, mutta myös Keskon Pirkka broilerin fileeleike on brasilialaista alkuperää.


Rainbow-leikkeleen broileri tulee Brasiliasta – Ministeri jyrähti: ”Tämä pitää saada loppumaan” uusisuomi 18:24 13.09

S-ryhmän Rainbow-broilerileikkeleisiin käytetään brasilialaista lihaa, mikä nousi esiin eduskunnan kyselytunnilla tänään. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk) vaati kaupalta vastuuta.


Rainbow-leikkeleen broileri tulee Brasiliasta – Ministeri jyrähti: ”S-ryhmän toiminta erittäin arveluttavaa” uusisuomi 18:24 13.09

S-ryhmän Rainbow-broilerileikkeleisiin käytetään brasilialaista lihaa, mikä nousi esiin eduskunnan kyselytunnilla tänään. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk) vaati kaupalta vastuuta.


Fitness-yrittäjä Mari Valosaaren pakaratreenille jättipotti Leijonan luolassa: ”Tuleeko muita aerobic-peppuja mukaan?” iltalehti 22:42 21.03

Mari Valosaari sai Leijonan luola -ohjelmassa kolme leijonaa lähtemään mukaan nillkkapainoja kauppaavaan bisnekseensä. Fitness-kilpailijana tunnettu Mari Valosaari nähtiin tänään Nelosen Leijonan luola -jaksossa hakemassa rahoitusta kehittelemilleen nilkkapainoille. Pakaratreenissä käytettävien nilkkapainojen idea on Brasiliasta, missä Mari on asunut ja perehtynyt sikäläiseen harjoitteluun. Naisen mukaan brasilialaiset peput eivät ole vain geenien, vaan myös ahkeran treenin tulosta.


Ässien ”mysteerivalmentaja” – bulgarialaisjoukkueen käsittelyssä Jyri joutui kertomatta siitä oikeuteen – presidentin on kansan­edustajien kammoama tsättäily

Uutiset