Suomalaisnuori onnistui pääsemään Ruisrockiin eläkeläislipulla – julkaisi uskomattomasta tapahtumasarjasta videon

mtv 15:32 12.07

Julius Brander halusi kokeilla, voisiko Ruisrockiin päästä valepuvussa.


Kun Jani ja Jesse lyövät vetoa, pelissä on satoja tuhansia euroja muiden rahoja – tappioputkessa palaute on raakaa: ”Ei mikään haihattelu tai brändäys auta”

iltalehti 19:39 14.06

Vihjepalvelun pyörittäminen vaatii sitoutumista, työtunteja ei lasketa ja vastuu asiakkaiden rahoista painaa hartioita. Kuka ihme moiseen ruljanssiin lähtee? Lahtelainen veljespari Jani ja Jesse Heikkinen on Iltalehden lukijoille tuttu kaksikko viime kesien ajalta, sillä Heikkiset ovat vastanneet lehden vedonlyöntivihjeistä Timo Branderin lomaillessa. Mutta tiesittekö, että duo pyörittää yhtä Suomen menestyksekkäintä ja arvostetuinta vedonlyönnin vihjepalvelua? Valiovihje keskittyy nimensä mukaisesti Englannin Valioliigaan ja on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2016 lähtien.


Huuhkajat naulasi todella ilmestyi yllättäen kahvilaan kumi­luotisateessa Luonnon­mukaisuutta kannattavat vanhemmat Nämä viisi asiaa Nyt Armenia nurin, Nyt sataa Huuhkajien poliisi haki kuultavaksi sotilaat, jotka vedettiin tuli tattiin uuden sukupolven avaruuspuvut vaille! Kreikka vuodessa yli vuosia maailman­loppua ”Ilmeisesti eivät hirveästi

Hot topics