Aateloitu urheilumiljonääri alkoi opiskella sosiaalityöntekijäksi - haluaa unohtaa saavutuksensa: ”En välitä paskaakaan”

iltalehti 18:57 27.08

Bradley Wiggins on aateloitu urheilusankari Britanniassa. Häntä itseään asema entisenä tähtenä ei kiinnosta lainkaan. – En välitä paskaakaan pyöräilyurastani nyt, Wiggins latasi Big Issue -lehden haastattelussa. Ei ihan tavanomaista tekstiä Ranskan ympäriajon mestarilta ja olympiavoittajalta. Wiggins, 39, on saanut kehuja työstään Eurosportin pyöräilylähetyksen asiantuntijana, mutta vanhojen meriittien avulla saatu asema ei tunnu täysin luontevalta.


MotoGP-tähti äimistyi KymiRingistä: ”Todella erilainen kuin mikään aiemmin näkemämme”

MTV 13:07 20.08

Ensimmäiset kierroksensa Iitin vastavalmistuneella KymiRingillä ajanut ratamoottoripyöräilijä Bradley Smith kuvailee uutta moottorirataa täysin poikkeukselliseksi maailmassa.


Wikileaks-tietovuotaja Chelsea Manning oli 62 päivää vankeudessa

stara 09:20 07.08

Yhdysvaltojen historian suurimpiin lukeutuva tietovuoto tapahtui vuonna 2010, kun Bradley


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 07.08

Yhdysvaltojen historian suurimpiin lukeutuva tietovuoto tapahtui vuonna 2010, kun Bradley


Bradley Cooper ja Irina Shayk ovat sopineet yhteishuoltajuuden ehdoista – eivät tehneet kirjallista sopimusta

mtv 22:01 24.07

Näyttelijä Bradley Coope ja huippumalli Irina Shayk asuvat molemmat New Yorkissa saadakseen yhteishuoltajuuden toimimaan.


Huoltajuuskiista ratkesi! Vastaeronneet Bradley Cooper ja Irina Shayk pääsivät sopuun tyttärensä huoltajuudesta

iltalehti 01:23 19.07

Bradley Cooper ja Irina Shayk aikovat jakaa tyttärensä huoltajuuden. Näyttelijä-ohjaaja Bradley Cooper, 44, erosi mallipuolisostaan Irina Shaykista, 33, viime kuussa. Heillä on 2-vuotias tytär Lea De Seine. TMZ-sivuston mukaan pari on sopinut asuvansa samassa kaupungissa ja jakavansa huoltajuuden. Lähteiden mukaan he jakavat vastuun puoliksi, mutta heillä ei ole kirjallista huoltajuussopimusta. Molemmat ovat myös päättäneet asua New Yorkissa, vaikka heillä on toinen koti Los Angelesissa.


Suomalaistähti löi hole-in-onen ”väärällä reiällä” – nyt kilpakumppani ansaitsi yli 100 000 euron arvoisen BMW:n yhdellä lyönnillä

iltasanomat 05:11 13.07

Bradley Dredge onnistui hole-in-onessa 17. reiällä, Kalle Samooja puolestaan 15. reiällä.


Historiallinen voitto! Niki Tuuli ajoi ykköseksi kaikkien aikojen ensimmäisessä MotoE-kilpailussa – kuuntele, miltä kuulostaa sähkömoottoripyörien MM-kisailu

iltalehti 12:24 07.07

Kilpailun voitosta käytiin kova kamppailu viimeisille kierroksille asti. SuomalaisNiki Tuuli voitti sunnuntaina kaikkien aikojen ensimmäisen MotoE-luokan MM-osakilpailun. Sachsenringillä Saksassa ajettu sähkömoottoripyörien kilpailu oli tiukka loppuun asti. Suomalaistalli Ajo MotoE:lla ajanut tuuli ylitti maalilinjan 0,442 sekuntia ennen toiseksi ajanutta Bradley Smithiä.


Bradley Cooperin ja Irina Shaykin erosotku syvenee: ajautuivat vaikeaan huoltajuuskiistaan, josta ei ole näkyvissä ulospääsyä

iltasanomat 17:59 28.06

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin yhteishuoltajuuden tiellä on 4?500 kilometrin matka.


Perätön lehtiväite Bradley Cooperista ja Lady Gagasta saa huutia festivaalijärjestäjältä: ”Ei tule tapahtumaan”

iltalehti 00:27 25.06

Näyttelijä Bradley Cooperin ja laulaja Lady Gagan huhutaan esiintyvän yhdessä Glastonburyssa. Glastonburyn festivaali kuuluu maailman tunnetuimpiin kesätapahtumiin. Festivaali järjestetään vuosittain kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Somersetissä, Englannissa. Radiojuontaja Edith Bowmanin mukaan Bradley Cooper ja Lady Gaga tulevat esiintymään tilaisuudessa yhdessä. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi The Mirror. Festivaalitapahtuman johtaja Emily Eavis on kieltänyt Bowmanin väitteet Lady Gagan ja Bradley Cooperin mahdollisesta yhteisesiintymisestä. Asiasta kertoo The Telegraph.


Vastikään eronnut Bradley Cooper vietti isänpäivää kahdestaan tyttärensä kanssa: "Pyrkivät viettämään aikaa perheenä"

mtv 08:15 20.06

Bradley Cooper sai kahdenkeskeistä laatuaikaa tyttärensä kanssa sopivasti isänpäivänä. 


Lady Gaga teki sen taas – hempeili esiintymislavalla: intiimi hetki päättyi suudelmaan

iltalehti 22:05 18.06

Lady Gagaa nimiteltiin kodinrikkojaksi, kun hän suuteli trumpetistiaan intiimin kappaleen esittämisen jälkeen. Laulaja, näyttelijä Lady Gaga, 33, kohahdutti keväällä esiintymällä Oscar-gaalassa sangen intiimisti A Star is born -elokuvan vastanäyttelijänsä, Bradley Cooperin, 44, kanssa. Kaksikko esitti elokuvassa rakastavaisia ja hempeily Oscar-lavalla ryöpsäytti romanssihuhut valloilleen. Laulaja oli eronnut kihlatustaan Christian Carinosta vain vähän ennen elokuvagaalaa.


Syrjähyppyhuhut ja yhteisen ajan puute johtivat Irina Shaykin ja Bradley Cooperin eroon – ”Irina ei ole mustasukkaista tyyppiä”

iltasanomat 12:58 16.06

Irinan omien sanojen spekuloidaan paljastaneen, mikä on hollywoodyn unelmaparin eron syy.


Bradley Cooperista eronnut Irina Shayk julkaisi uimapukukuvan – poseeraa upeana luonnon keskellä

mtv 20:00 13.06

Malli Irina Shayk julkaisi sosiaalisessa mediassa upean uikkarikuvan


Tämän on pakko tarkoittaa jotakin: Lady Gagan exä tykkäsi Bradley Cooperin exän Irina Shaykin uimapukukuvasta

iltalehti 18:03 12.06

Christian Carino tykkäsi Irina Shaykin kuvasta. Joku on saattanutkin jo kuulla Bradley Cooperin ja Irina Shaykin parisuhteen päättyneen. Pari ehti olla yhdessä neljä vuotta. Cooperin ja Shaykin suhteen matalapaineesta alettiin puhua Oscar-gaalan yhteydessä, kun gaalassa nähty Lady Gagan ja Cooperin Shallow-kappaleen yhteisesitys herätti kovasti huomiota. Monet olivat näkevinään, miten A Star Is Born -elokuvan pääkaksikolla olisi keskenään kemiaa, joka viittaisi salasuhteeseen.


Tämän on pakko tarkoittaa jotakin: Lady Gagan exä tykkäsi Bradley Cooperin exän Irina Sheikin uimapukukuvasta

iltalehti 18:03 12.06

Christian Carino tykkäsi Irina Shaykin kuvasta. Joku on saattanutkin jo kuulla Bradley Cooperin ja Irina Shaykin parisuhteen päättyneen. Pari ehti olla yhdessä neljä vuotta. Cooperin ja Shaykin suhteen matalapaineesta alettiin puhua Oscar-gaalan yhteydessä, kun gaalassa nähty Lady Gagan ja Cooperin Shallow-kappaleen yhteisesitys herätti kovasti huomiota. Monet olivat näkevinään, miten A Star Is Born -elokuvan pääkaksikolla olisi keskenään kemiaa, joka viittaisi salasuhteeseen.


Bradley Cooperin ja Irina Shaykin erosta lisätietoa: Elivät täysin erillisiä elämiä, sitoutumishaluisempi Shayk päätti katkaista suhteen

iltalehti 07:46 12.06

Irina Shayk olisi halunnut naimisiin, Cooper ei suostunut hankkimaan edes yhteistä kotia. Näyttelijä-ohjaaja Bradley Cooperin, 44, ja hänen mallipuolisonsa Irina Shaykin, 33, erosta uutisoitiin viime viikolla. Cooperin ja Shaykin suhteen tila nousi otsikoihin jo keväällä Oscar-gaalan yhteydessä, kun gaalassa nähty Lady Gagan ja Cooperin Shallow-kappaleen yhteisesitys herätti huomiota. Gaga ja Cooper esittivät pariskuntaa A Star Is Born -elokuvassa ja heidän välillään alettiin nähdä romanttista väreilyä myös reaalimaailmassa.


Sisäpiiri juoruaa lisätietoa Bradley Cooperin ja Irina Shaykin erosta: Bradley ”etääntyi henkisesti” tehdessään elokuvaa Lady Gagan kanssa

iltasanomat 19:26 11.06

Irina Shayk ei saanut enää henkistä yhteyttä mieheensä.


Ystävä puolustaa: ”Lady Gagalla ei ollut mitään tekemistä Bradley Cooperin ja Irina Shaykin eron kanssa”

iltalehti 11:07 08.06

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin eron taustalla on spekuloitu kolmiodraamaa, sillä Cooper ja Lady Gaga jakoivat intiimin hetken Oscar-gaalassa. Tällä viikolla uutisoitiin, että näyttelijä-ohjaaja Bradley Cooper, 44, on eronnut mallipuolisostaan Irina Shaykista, 33. Pari oli yhdessä neljä vuotta ja heillä on 2-vuotias tytär. Irina on muuttanut tyttären kanssa pois parin yhteisestä asunnosta. Cooperin ja Shaykin suhde nousi otsikoihin keväällä Oscar-gaalan yhteydessä, kun gaalassa nähty Lady Gagan ja Cooperin Shallow-kappaleen yhteisesitys herätti huomiota.


Bradley Cooper ja huippumalli Irina Shayk erosivat

stara 20:00 07.06

Näyttelijä Bradley Cooperin ja huippumalli Irina Shaykin parisuhde on tullut


hiipimässä vanhusten­hoitoon jälleen kurimukselliseen ”Reissu ”Reissu oli

Hot topics