Huuhkaja-toppari Paulus Arajuuri jättää Bröndbyn – uusi seura löytyi Kyproksesta

MTV 11:20 28.08

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Paulus Arajuuri siirtyy Tanskan liigan Bröndby IF:stä kyproslaisen Pafos FC:n riveihin.


Paulus Arajuuri jättää Bröndbyn – uusi seura löytyi Kyproksesta

MTV 11:20 28.08

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Paulus Arajuuri siirtyy Tanskan liigan Bröndby IF:stä kyproslaisen Pafos FC:n riveihin.


Päivän vetovihje: Inter hakee täyden pistepotin Rovaniemeltä

iltalehti 09:55 28.07

Sunnuntain kiinnostavimmassa ottelussa seurataan eilisen tavoin Veikkausliigaa, kun Rovaniemellä RoPS saa vastaansa kenties sarjan kovakuntoisimman joukkueen, Interin. Molemmat joukkueet ovat urakoineet heinäkuussa ahkerasti, sillä kummankin kalenterista löytyi Eurooppa-liigan karsintaotteluita. RoPS kohtasi skotlantilaisen Aberdeenin, kun taas Inter haastoi Teemu Pukin ex-seura Bröndbyn. Molempien joukkueiden osalta tie nousi valitettavasti pystyyn, mutta kummankin voi sanoa kaatuneen saappaat jalassa.


Helmarien runkopelaaja siirtyy Ruotsin pääsarjaan

yle 16:59 19.07

21-vuotias Olga Ahtinen edusti viime kaudella tanskalaista Bröndbyä.


Helmareiden runkopelaaja siirtyy Ruotsiin: "Voin ottaa seuraavan kehitysaskeleen"

MTV 15:25 19.07

Helmareiden luottopelaajiin kuuluva keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen on tehnyt sopimuksen Ruotsin Limhamn Bunkeflon kanssa (LB07). Hän siirtyy Ruotsin Damallsvenskaniin Tanskan Bröndbystä, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt kesällä.


Naisten maajoukkuepelaaja Olga Ahtinen vaihtaa Tanskan Ruotsin pääsarjaan

iltasanomat 13:34 19.07

Olga Ahtinen jättää Bröndby IF:n.


Huuhkajien tähtipelaaja tähyää suuremmille viheriöille – saanut jatkotarjouksen seuraltaan: "En ole vielä vastannut siihen"

MTV 09:44 19.07

Huuhkajien tähtitoppari Paulus Arajuuri on esittänyt mainioita otteita maajoukkueessa sekä seurassaan Bröndbyssä. Arajuurella on sopimus katkolla tämän kauden jälkeen, eikä ole vielä varmaa, missä hän jatkaa uraansa. MTV Urheilu tavoitti Arajuuren FC Interin ja Bröndbyn välisen Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen.


Huuhkajien tähtipelaaja tähyää suuremmille viheriöille – saanut jatkotarjouksen seuraltaan: "Mitään ei ole vielä päätetty suuntaan tai toiseen"

MTV 09:44 19.07

Huuhkajien tähtitoppari Paulus Arajuuri on esittänyt mainioita otteita maajoukkueessa sekä seurassaan Bröndbyssä. Arajuurella on sopimus katkolla tämän kauden jälkeen, eikä ole vielä varmaa, missä hän jatkaa uraansa. MTV Urheilu tavoitti Arajuuren FC Interin ja Bröndbyn välisen Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen.


RoPSin unelma-alku suli, Inter löi Bröndbyn 2–0 mutta putosi – KuPS komeasti jatkoon

iltasanomat 23:21 18.07

Kolme suomalaisjoukkuetta oli tositoimissa.


RoPSin unelma-alku suli, Inter löi Bröndbyn 2–0 – putosi silti jatkosta Euroopan liigan karsinnoissa

iltasanomat 22:52 18.07

Kolme joukkuetta pelaa tänään Euroopan liigan 1. karsintakierroksen 2. osaottelun.


Poliisi joutui turvautumaan voimakeinoihin Turussa – Bröndbyn kannattajat heittelivät kiviä, kaksi henkilöä otettu kiinni

MTV 22:41 18.07

Poliisi otti kiinni kaksi tanskalaista jalkapallofania Turussa torstaina käydyn jalkapallo-ottelun jälkeen.


Poliisi teki kiinniottoja Turussa Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen - tanskalaisfanit juhlivat jatkopaikkaa

iltalehti 22:07 18.07

Poliisi kertoi käyttäneensä voimakeinoja ja ottaneensa kaksi henkilöä kiinni Turussa pelatun jalkapallon Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen. FC Interin ja tanskalaisen Bröndbyn välisen Eurooppa-liigan karsintaottelun jälkeen Turussa nähtiin järjestyshäiriöitä. Lounais-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä ottaneensa kaksi henkilöä kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.


FC Inter taisteli loistavasti ja kukisti tanskalaisjätin – jäi maalin päähän jatkopaikasta: "Lähdimme altavastaajina peliin, mutta uskoimme mahdollisuuksiimme"

MTV 21:52 18.07

Turun Inter taisteli jalkapallon Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa loistavasti tanskalaista Bröndbytä vastaan, mutta 2–0-kotivoitto ei kuitenkaan tuonut turkulaisille jatkopaikkaa. Bröndby voitti viikko sitten ensimmäisen ottelun 4–1 ja meni jatkoon yhteismaalein 4–3.


Poliisi joutui turvautumaan voimakeinoihin Turussa – Bröndbyn kannattajia otettu kiinni

MTV 21:46 18.07

Lounais-Suomen poliisi joutui käyttämään voimakeinoja tanskalaisseuran Bröndbyn kannattajiin. 


Poliisi joutui käyttämään voimakeinoja Turussa – Bröndbyn kannattajia otettiin kiinni

iltasanomat 21:36 18.07

Joitakin Bröndbyn kannattajia otettiin kiinni.


Interiltä komea nousu Turussa! Bröndby niukasti jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa – "Kukaan ei voita enää meitä Veikkausliigassa tällaisen säilyessä"

yle 20:33 18.07

Inter laittoi tanskalaisen Bröndbyn tiukoille vaisun ensimmäisen osaottelun jälkeen Eurooppa-liigan karsinnoissa.


katkaista tämä kotipeli Latvalan painajaisen taustalta paikalta Vaalassa sanoi Inge-Maj Ekströmin yhä päivän, jolloin

Hot topics