Emilia Bottas etäsuhteesta formulamieheensä: "Koitamme aina löytää aikaa toisillemme" mtv 07:01 20.10

Lajiloikan kilpauinnista esteratsastukseen tehnyt urheilutähti Emilia Bottas avautuu intohimostaan hevosia kohtaan ja kaukosuhteen haasteista puolisonsa F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen kiertäessä ympäri maailmaa.


”Harmi ettei ole enempää kumeja” – Räikkösellä ja Bottaksella samat ongelmat sateen pilaamissa treeneissä MTV 00:43 20.10

F1 ei saanut perjantaina toivomaansa näyteikkunaan amerikkalaisyleisön edessä, kun Texasin Austinin sadeharjoitukset jäivät vähiin rajallisen rengasmäärän takia.


Kimi Räikköstä ajatettiin välikelin renkailla – Valtteri Bottas vietti sadetreenit varikolla MTV 23:36 19.10

Suomalaiskuskien ohjelma sateisissa F1-harjoituksissa poikkesi hyvin paljon toisistaan, kun Kimi Räikkösen ajaessa rataa ympäri Valtteri Bottas jäi kokonaan varikolle.


Valtteri Bottasta ahdistellaan jo uusilla Mercedes-huhuilla: ”Tulevaisuuteni riippuu vain minusta” MTV 20:29 19.10

Valtteri Bottaksen saama 1+1-vuotinen jatkosopimus Mercedeksen kanssa jätti tilaa spekulaatioille, jotka seuraavat häntä jo vuotta ennen seuraavaa tarkastuspistettä. Brittilehti Daily Express -lehti kysyi Bottakselta Esteban Oconin aiheuttamasta uhasta.


Mercedes-kaksikko vahvassa harjoitusvauhdissa – Ferrarit kaukana kärjestä iltasanomat 20:04 19.10

Mercedeksen F1-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas pitivät parasta vauhtia Yhdysvaltain gp:n ensimmäisissä harjoituksissa.


Hamilton ja Bottas omaa luokkaansa USA:ssa – Ferrari takoi kierroksia välikelin kumeilla MTV 19:43 19.10

Mercedeksen Lewis Hamilton teki selvän pesäeron muihin Yhdysvaltain ensimmäisissä F1-harjoituksissa perjantaina.


Fernando Alonsolta kova väite Räikkösen korvaajan ja Bottaksen asemasta iltasanomat 11:10 19.10

Fernando Alonson mielestä jo nyt on selvää, kenellä on mahdollisuudet F1-mestaruuteen seuraavalla kaudella.


Valtteri Bottas Mersun salaisuuksista: ”Pitää oikeasti tehdä töitä” MTV 10:36 19.10

Mercedes on tänäkin vuonna voittamassa tuplamestaruuden Ferrarin jäätyä loppukaudesta jalkoihin. Valtteri Bottas kertoo C Moren haastattelussa syistä, miksi Mercedes on jyrännyt.


Saako Bottas päihittää Hamiltonin jo ensi sunnuntaina? – "Kyllä uskon" MTV 08:48 19.10

Valtteri Bottas kertoi C Moren haastattelussa uskovansa siihen, että saisi voittaa Yhdysvaltojen osakilpailun, jos on Lewis Hamiltonia nopeampi. Siitäkin huolimatta, vaikka Hamilton voisi jo varmistaa mestaruutensa.


Valtteri Bottasta kehutaan: "Voimme luottaa tähän kokoonpanoon" MTV 12:21 18.10

Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff korostaa tiimityön merkitystä tallin tämänkin kauden menestyksissä. Wolff painottaa myös Valtteri Bottaksen roolia menestysten taustalla.


F1-asiantuntija: Hamiltonilla vain yksi haastaja – "Paljon parempi kuin Vettel, Räikkönen tai Bottas" MTV 10:00 18.10

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton on käynyt kauden loppupuoliskolla MM-taistoa Ferrarin saksalaiskuskia Sebastian Vetteliä vastaan. Ex-kilpakuski, Sky Sports Italian F1-asiantuntijan Davide Valsecchin mukaan Vettel ei ole kuitenkaan Hamiltonin kovin haastaja tulevien vuosien aikana.


Valtteri Bottas F1-sarjan kuumasta perunasta: Ajaminen välillä täyttä kruisailua MTV 14:56 16.10

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ei pidä siitä, että ajaminen F1-kisatilanteissa on hetkittäin liian leppoista renkaiden säästämisen takia. 


Toto Wolffin lupaus antaa Valtteri Bottakselle vapaammat kädet: "En puutu enää asiaan" MTV 14:15 13.10

Mercedeksen tallimääräykset ovat kohahduttaneet F1-maailmaa, mutta nyt tallipäällikkö Toto Wolff on ilmoittanut, että hän jakaa valtaa päätöksistä enemmän muille. 


Valtteri Bottaksen Mercedes-haastaja sai F1-sopimuksen uusisuomi 16:12 12.10

Formula ykkösten Williams-talli on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan brittikuljettajan George Russellin kanssa. Russellista tulee Williamsin kilpakuljettaja kaudella 2019.


"Ferrari romahti, Räikkösen paketti kasassa" – suomalaiset pitivät pintansa F1-sarjan rankingissa MTV 06:02 11.10

F1-sarja on julkistanut virallisen kuskirankinginsa Japanin GP:n jälkeen. Mercedeksen Valtteri Bottas on neljäntenä ja Ferrarin Kimi Räikkönen seitsemäntenä. Kärjessä jatkaa myös MM-sarjaa johtava Mercedeksen Lewis Hamilton.


Tallipomo kertoo, miksi hymy on kadonnut Valtteri Bottaksen huulilta – vihjaa iloisista uutisista loppukaudella iltasanomat 12:27 10.10

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskoo, että Lewis Hamiltonin apumieheksi putoaminen on vaikuttanut Valtteri Bottakseen.


Mersu-pomolla kova usko Valtteri Bottakseen – antoi lupaavia kommentteja ensi kaudesta MTV 18:39 09.10

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on varmistanut talillensa kaksoisvoiton Venäjän ja Japanin osakilpailuissa. Venäjällä Sotshin radalla Bottas joutui päästämään tallimääräyksen myötä tallikaverinsa Lewis Hamiltonin edelle. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskoo, että Bottas on kamppaillut henkisen puolen kanssa kauden loppuvaiheilla.


Vettel aggressiivisesti Austiniin – Räikköseltä, Bottakselta ja Hamiltonilta samat rengasvalinnat MTV 17:29 09.10

Pirelli on julkaissut eri kuskien rengasvalinnat F1-sarjan seuraavaan kisaan, USA:n GP:hen. Ferrarin Sebastian Vettel lähtee tallikaveriaan Kimi Räikköstä ja Mercedes-kuskeja aggressiivisemmalla taktiikalla Austinissa ajettavaa kisaan.


Saako Valtteri Bottas päihittää vielä Hamiltonin? – "Katsotaan sitten" MTV 07:45 08.10

Lewis Hamilton voi varmistaa mestaruuden jo seuraavassa kisassa Texasin Austinissa. Kun mestaruus ratkeaa, niin tallimääräyksiä tuskin enää tulee, ja Valtteri Bottaskin saanee haastaa Hamiltonin tosissaan.


CNN Matkustajakone erottunut mitenkään joukosta, että Sebastian Aho Jukurit pehmeni kierros, SM-liigassa kuusi poistuta” selkänahka lähti irti” tai murhaa

Uutiset