Bostonin Tuukka Raskilla sysimusta ilta kauden avauksessa iltasanomat 09:03 04.10

Hallitseva mestari Washington aloitti kauden 7–0-voitolla Boston Bruinsista.


Rajut murskajaiset: hallitseva NHL-mestari nöyryytti Tuukka Raskin vaihtoon MTV 06:49 04.10

Hallitseva Stanley Cup -mestari Washington Capitals pöllytti NHL-kauden avauksessa Boston Bruinsia tylysti 7–0. Bostonin suomalaismaalivahti Tuukka Raskille ilta ei ollut ylväimmästä päästä: hän joutui antautumaan viidesti ennen kuin hänet otettiin vaihtoon.


Bostonin suomalaislupaus erittäin lähellä NHL-paikkaa – "Hän on tehnyt todella hyvää työtä" MTV 13:20 30.09

Bostonin suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen on erittäin lähellä paikkaa NHL:ssä. 19-vuotias suomalainen on tehnyt vaikutuksen Boston-luotsi Bruce Cassidyyn.


Yhdysvaltojen tuli-inferno tappoi ainakin yhden ja vei kymmeniä sairaalaan – "Muistuttaa armageddonia" MTV 17:56 14.09

Ainakin yksi ihminen kuoli ja useita loukkaantui kaasuräjähdyksissä eilen Bostonin lähistöllä Yhdysvalloissa. Valtoimenaan raivonneet palot tuhosivat myös liki sata asuin- tai liikerakennusta.


New York Times: Yksi ihminen kuollut ja yli 20 loukkaantunut epäillyissä kaasuräjähdyksissä Bostonin lähellä iltasanomat 07:20 14.09

Yhdysvalloissa Massachusettsin osavaltiossa yksi ihminen on kuollut ja yli 20 loukkaantunut epäillyissä kaasuräjähdyksissä, kertoo New York Times.


Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä kaasuräjähdysten tieltä – ainakin yksi kuollut ja 12 loukkaantunut MTV 07:10 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä – poliisi saanut 70 ilmoitusta paloista, räjähdyksistä ja kaasun hajusta MTV 05:20 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja käynnissä ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


Nuoren miehen kemikaalikokeiluilla pelottava loppu: Sai aikaan ison räjähdyksen naapurustossa MTV 21:26 09.07

Yhdysvaltalaiskaupunki Bostonin rauhallisessa naapurustossa tapahtui sunnuntaiyönä yllättävä räjähdys, joka viranomaisten mukaan on peräisin kemikaalikokeiluista.


Norwegian määräsi ja perui lyhytkuonoisten eläimien kuljettamiskiellon lennoillaan MTV 19:21 30.05

Lentoyhtiö Norwegian on perunut kiellon, jonka perusteella lyhytkuonoisia kissoja ja koiria ei olisi vastedes saanut kuljettaa yhtiön lennoilla. Tällaisiin eläimiin kuuluvat muun muassa mopsit ja bostoninterrierit.


Norwegian kieltää lyhytkuonoisten koirien matkustamisen - katso listalta, mitkä rodut eivät enää pääse lennolle iltalehti 13:07 30.05

Muun muassa mopsit ja bostoninterrierit eivät voi enää lentää Norwegianilla. Päätös astui voimaan eilen. Norwegianin internetsivuille on ilmestynyt teksti: "HUOMIO! Lyhytkuonoisten koirien matkustamista lennoillamme ei sallita." Norwegianin edustaja Tarja Valde-Brown vahvistaa Iltalehdelle, että Norwegian on kyseisen päätöksen tehnyt. Se astui voimaan eilen. Valde-Brownin mukaan suositus tuli kansainväliseltä eläinlääkärijärjestöltä.


LeBron Jamesin Cleveland Cavaliers löi Bostonin ja eteni NBA:n finaaleihin iltasanomat 08:05 28.05

Cavs pelaa loppuotteluissa neljättä kertaa putkeen.


Bostonin unelma suli - mykistävän hyvä LeBron James vei Clevelandin NBA-finaaliin iltalehti 07:45 28.05

Ei kannata lyödä vetoa LeBron Jamesia vastaan, kun ottelupari menee ratkaisevaan seitsemänteen taistoon. LeBron James huhki 35 pisteen illan, kun Cleveland Cavaliers nappasi paikan NBA:n finaaleissa Boston Celticsin kustannuksella. Itäisen konferenssin finaalisarja meni Clevelandille voitoin 4-3. Ratkaiseva ottelu Bostonissa päättyi Clevelandille Jamesin mahtiottelun ansiosta pistein 87-79.


David Quinnista New York Rangersin uusi päävalmentaja ? "Hän soveltuu erinomaisesti joukkueeseemme" jatkoaika.com 22:14 23.05

New York Rangers on nimittänyt David Quinnin uudeksi päävalmentajakseen. Hän toimi aiemmin Bostonin yliopistojoukkueen päävalmentajana.


Tätä USA:n NHL-pakkia Leijonien pitää varoa - mielettömät tehot kahteen otteluun iltalehti 10:32 15.05

NHL:n Boston Bruinsin joukkueessa kasvaa useita huippuluokan lahjakkuuksia. Kirkkainta kärkeä edustaa 20-vuotias puolustaja Charlie McAvoy. Bostonin tiputtua pudotuspeleissä McAvoy lensi Tanskaan auttamaan USA:n joukkuetta, ja puolustaja on tehnyt hurjaa jälkeä MM-jäällä.


Tshekin NHL-avut kurittivat Venäjää - Bostonin kaksikko takoi seitsemän pinnaa iltalehti 23:49 10.05

David Pastrnak iski jatkoaikaratkaisun. Venäjän maali pysyi puhtaana reippaat 185 minuuttia MM-turnauksen alussa. Sitten tuli David Krejci, pehmytkäsi Bostonista, ja painoi kiekon takaylähyllylle: 1-1. Kohta Krejci ja vielä tehokkaampi Bruins-taituri, David Pastrnak, petasivat Dmitri Jaskinille varman paikan maalin eteen: 2-1. Toisen erän alussa oli Pastrnakin vuoro nauttia Krejcin tarjoilusta: 3-2.


NHL:stä vapaaksi kaksi mahdollista huippuvahvistusta Leijonille – "Ei suunnitella etukäteen" MTV 15:09 07.05

San Josen Joonas Donskoin ja Bostonin Tuukka Raskin NHL-kaudet päättyivät viime yönä Suomen aikaa.


CHLn pudotuspelien otteluparit Katarina Naumanen näytti oli "vaikeuksia saada rakennus kärsi mittavat Suomen Hornetien harjoittelusta

Uutiset