Päivän ravivihje: Toto75, Jyväskylä 23.11.

iltalehti 08:47 23.11

Toto75-1: Jyväskylän Killerjärvi isännöi lauantain Toto75-raveja, jotka huipentuvat kahteen Kasvattajakruunun finaaliin. Molemmissa lähdöissä paras palkitaan 30 000 euron potilla. Avauskohteessa em. summan ottajaksi ovat ehdolla molemmat karsintalähdön voittajat eli Bosses Lady ja Peanuts. Vaaka kallistuu lievästi jälkimmäisen eduksi sen voitettua kuun alussa vakuuttavasti Porin St. Leger -ajon. Toto75-2: Suomenhevosten avoin tammalähtö on tasaisen oloinen. Eniten pelimerkkejä on kerännyt joukon rahakkain eli Virin Camilla. Pelihevoseksi suositellaan silti viimeksi ehkä voittonsa loppukaarteessa laukannutta Hetviinaa.


Suuret suosikit hävisivät Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa

iltasanomat 20:44 12.09

Bosses Lady ja Peanuts kokivat yllätystappiot Lappeenrannassa.


Päivän ravivihje: Toto65, Lappeenranta 12.9.

iltalehti 07:48 12.09

Villinmiehen Tammakilvan karsinnat Lappeessa. Torstain Lappeenrannan ravit kulminoituvat suomenhevosten ja lämminveristen Villinmiehen Tammakilvan karsintoihin. Tasoerot ovat melkoiset, joten joihinkin lähtöihin ei rukseja kannata uhrata. Vihjesysteemin pankeiksi valitaan viime aikoina loistaneet MAS Chili ja Bosses Lady. Toto65-vihjerivi:


Penkkipunnerruksen uusi ME-suoritus päättyi kauhistuttavaan tilanteeseen – varmistaja alkoi tuulettaa liian aikaisin

iltalehti 22:59 06.09

Penkkipunnerruksen uusi maailmanennätys siirtyi Venäjältä USA:han. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Kentuckylainen Julius Maddox on tehnyt uuden raa’an penkkipunnerruksen maailmanennätyksen Kalifornian Mountain Viewissä järjestetyssä Boss of Bosses 6 -kilpailussa.


Hot topics