Viiden aivokasvaimen kanssa taisteleva Birgitta Öunap menetti työnsä ja pian rahat loppuivat – nyt hän laskee kaupassa, riittävätkö ne ruokaan

iltasanomat 07:34 03.06

– En ihan ole itkenyt, mutta vaikeaa on ollut, juontaja Birgitta Öunap sanoi.


Kolme tuntia pellonreunalla kykkinyt Birgitta kuvasi karhujen tuumaustauon

iltasanomat 07:43 24.05

Karhut touhusivat samalla tavalla kuin koiran pennut.


Koronaa Mallorcalta paennut prinsessa Birgitta, 83, lymyili 1,5 kuukautta Kaarle Kustaan ja Silvian nurkissa – riipaiseva tilitys: "Tunnen itseni kodittomaksi"

mtv 09:02 11.05

Ruotsin prinsessa Birgitta lensi Ruotsista lastensa luo Saksaan. Hän kuitenkin kertoo Expressenille kaipaavansa jo kovasti kotiinsa Mallorcalle.


Prinsessa Birgitta, 82, nautti ystävien ja golfin täyteisestä elämästä Mallorcalla, kunnes hänet passitettiin karanteeniin – täräyttää nyt suorat sanat

iltasanomat 14:19 21.03

Ruotsin prinsessa Birgitta, 82, on joutunut kotikaranteeniin Mallorcalla, jossa hän on asunut jo vuosien ajan.


Prinsessa Birgitta, 83, avautuu koronakaranteenistaan – kaipaa jo golfkentälle: "Olen todella tylsistynyt"

mtv 14:20 20.03

Mallorcalla asuva prinsessa Birgitta nököttää monen muun ikäihmisen tapaan neljän seinän sisällä koronaviruspandemian takia.


Prinsessa Birgitta, 83, tylsistyy karanteenissa Mallorcalla - sydänoireet veivät aiemmin sairaalaan

iltalehti 11:40 20.03

Prinsessa Birgitan lapset ovat huolissaan koronaviruksen riskiryhmään kuuluvasta äidistään. Komeasta rusketuksestaan tunnettu kuningas Kaarle Kustaan sisko, prinsessa Birgitta, 82, on asunut jo vuosikymmenet Mallorcalla. Hänen päiviään rytmittävät hyväntekeväisyystempaukset ja golfin pelaaminen. Nyt Espanjaan on kuitenkin julistettu hätätila koronaviruksen leviämisen vuoksi ja prinsessa Birgitta on muiden kansalaisten tavoin joutunut kotikaranteeniin. Hän asuu Mallorcalla Santa Ponsan alueella.


Vuosia Espanjassa asunut prinsessa Birgitta latasi suorat sanat Ruotsista – ”Siellä on kamalaa”

iltasanomat 14:54 25.10

Ruotsin kohuprinsessa nauttii Espanjan lämmöstä eikä haikaile takaisin kotimaahansa.


Bileprinsessa Birgitta, 82, avautuu elämästään Mallorcalla: ”En ole tulossa hetkeen Ruotsiin”

iltalehti 12:09 23.10

Ruotsin prinsessa Birgitta viettää mieluusti suurimman osan ajastaan lämpimässä. Prinsessa Birgitta, 82, rakastaa lämmintä säätä ja aurinkoa. Kaarle Kustaan sisar viettääkin suurimman osan vuodesta Mallorcalla. Hän on tunnettu syvästä rusketuksestaan. Prinsessa on kertonut, ettei hän palata Ruotsiin. Tuoreessa Svensk Damin haastattelussa prinsessa kuitenkin kertoo, että sydän lyö edelleen Ruotsille. – Olen ruotsalainen ja synnyin Ruotsissa, prinsessa muistuttaa lehden haastattelussa. Suunnitelmissa ei ole kuitenkaan Tukholman matka.


Birgitan aivoissa on viisi kasvainta, joille ei voi tehdä mitään – Ex-missin reaktio diagnoosiin sai lääkärin hämilleen

iltalehti 09:03 22.09

Yrittäjä ja malli Birgitta Öunap, 57, tietää, että kolme vuotta sitten diagnosoidut aivokasvaimet ovat kulkeneet hänen mukanaan jo paljon nuorempana. Parasta on, kun saa musiikin, valot, mallit, mallien vaatteet ja asusteet muodostamaan elämyksen. Birgitta Öunapin intohimona on koota ja koordinoida muotinäytöksiä. – Käytän valtavasti energiaa kokonaisuuden eri osien valitsemiseen. Aivan kuin tekisin pienoisnäytelmää, hän kuvailee.


Hot topics