Tänään tv:ssä: Juontaja tivaa Sonja Kailassaarelta suhteesta Aku Hirviniemeen: ”Olet siis puuma?”

iltalehti 07:02 25.08

Toimittaja Sonja Kailassaari on vieraana illan Toivomus-keskusteluohjelmassa. Keskusteluohjelmassa vieraana on toimittaja Sonja Kailassaari, 39. Hän on tehnyt pitkän uran media-alalla. Vuodet ovat vieneet hänet myös reissuhommiin kaukomaille. Kailassaari puhuu ohjelmassa rakkaudestaan työhön, johon hän päätyi ilman selkeää urasuunnitelmaa. Hän pyrki teatterikorkeakouluun kolmesti, mutta ovet eivät auenneet. Nykyään Kailassaari on kiitollinen siitä, että ei päässyt sisään. Hän otaksuu, että näytteleminen ei sittenkään ollut hänen intohimonsa. Haastattelussa sivutaan myös Kailassaaren perhekuvioita. Hänen vanhempansa erosivat, kun tyttö oli pieni. Biologisen isän lisäksi Kailassaari pitää isäpuoltaan isänään.


Yle: Lealla on 68 sisaruspuolta - koettaa ehtiä varoittaa kaikkia ajoissa

iltalehti 08:33 06.08

Tanskalainen Lea Lausen koettaa saada välitettyä mahdollisimman monelle tiedon kuolemaan johtavasta perinnöllisestä sairaudesta. Lea Lausen on parikymppinen tanskalainen, jolla on isänsä puolelta 68 sisarusta. He ovat kaikki saaneet alkunsa saman miehen spermasta, jota spermapankki on käyttänyt ensimmäisen kerran vuonna 1992. Huomenna keskiviikkona TV2:lta tulevassa, mutta jo nyt Yle Areenasta löytyvässä Pelastetaan kaikki 68 sisarustani -dokumentissa Lea ei varsinaisesti koeta jäljittää anonyymiksi jäänyttä, 183-senttistä ja sinisilmäistä isäänsä, joka on opiskellut biologiaa. Tytär haluaisi pikemminkin tavoittaa kaikki sisaruspuolensa, jotta nämä saisivat tiedon biologisen isän perinnöllisestä sairaudesta.


Tänään tv:ssä: Lealla on 68 sisaruspuolta - koettaa ehtiä varoittaa kaikkia ajoissa

iltalehti 08:33 06.08

Tanskalainen Lea Lausen koettaa saada välitettyä mahdollisimman monelle tiedon kuolemaan johtavasta perinnöllisestä sairaudesta. Lea Lausen on parikymppinen tanskalainen, jolla on isänsä puolelta 68 sisarusta. He ovat kaikki saaneet alkunsa saman miehen spermasta, jota spermapankki on käyttänyt ensimmäisen kerran vuonna 1992. Illan Pelastetaan kaikki 68 sisarustani -dokumentissa Lea ei varsinaisesti koeta jäljittää anonyymiksi jäänyttä, 183-senttistä ja sinisilmäistä isäänsä, joka on opiskellut biologiaa. Tytär haluaisi pikemminkin tavoittaa kaikki sisaruspuolensa, jotta nämä saisivat tiedon biologisen isän perinnöllisestä sairaudesta.


Asiantuntija: "Yhä isompi osa dopingin käyttäjistä jää kiinni" – suomalaistenkin testausta kohdistetaan

yle 18:22 11.06

Biologisen passin avulla myös suomalaisurheilijoiden testausta kohdistetaan.


"Entistä isompi osa dopingin käyttäjistä jää kiinni"

yle 18:22 11.06

Biologisen passin avulla myös suomalaisurheilijoiden testausta kohdistetaan.


Antidopingasiantuntijalta rohkaiseva viesti puhtaille urheilijoille – ”Douppaajien etumatka kaventunut todella paljon”

iltasanomat 18:09 11.06

Urheilijoiden biologisen passin avulla saadaan sekä kiinni dopinghuijareita että pelotellaan kiellettyjen aineiden käytön aloittamista pohtivia.


Kadonneen jäljillä: Lastenkodista adoptoitu Mitte etsii perhettään Pietarista – pelkää, tuleeko hyväksytyksi: ”Olen syntynyt tyttönä, mutta en todellakaan näytä siltä”

iltalehti 07:34 14.05

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa suomalaiset etsivät kadonneita lähiomaisiaan. Pietarista Suomeen adoptoitu Mitte etsii tiistain jaksossa biologista äitään ja sisaruksiaan. 19-vuotias Mitte adoptoitiin Suomeen pietarilaisesta lastenkodista hänen ollessaan 5-vuotias. Äitiään tai mahdollisia sisaruksiaan Mitte ei muista lainkaan. Adoptiopapereista selviää biologisen äidin ja kolmen sisaruksen nimi. Isästä ei ole tietoja. Suhde adoptiovanhempiin on hyvä, mutta he eivät tunnu oikeilta vanhemmilta. Siksi Mitte haluaakin lähteä etsimään perhettään Pietarista. Hänellä ei ole kuvia tai muita tietoja perheestään, ainoastaan adoptiopaperit. Niistä selviää, että Miten äiti antoi hänet adoptioon heti synnytyksen jälkeen.


asetettuja Niinistö, Merkel ja uralle mahtui Yle Suoria lähetyksiä

Hot topics