Ferrari-pomo laukoi suoraa kritiikkiä Sebastian Vettelistä – F1-maailmanmestari hämmästyi: ”Aika raakaa!” MTV 06:30 28.07

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto latasi sangen suoraa tekstiä nelinkertaisesta maailmanmestarista Sebastian Vettelistä, joka on ollut ongelmien keskellä jo pidemmän aikaa. Binotto ei muun muassa peitellyt yhtään sitä, miten Vettel on tehnyt virheitä viime kisoissa.


Ferrari-pomo otti aika-ajokatastrofin omaan piikkiinsä – "En usko tämän johtuneen huonosta tuurista" MTV 21:52 27.07

Ferrarin aika-ajoista muodostui totaalinen katastrofi, kun sekä Charles Leclerc että Sebastian Vettel joutuivat jättämään aika-ajot kesken erilaisten teknisten vikojen vuoksi. Tallipäällikkö Mattia Binotto uskoo, ettei kyse ollut vain huonosta tuurista.


"Hän yliajaa" – Ferrarin tallipomo jakoi tylyä tekstiä omasta tähtikuljettajasta Sebastian Vettelistä MTV 14:33 27.07

Ferrarin riveissä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Vettel on jäänyt täysin Mercedes-kuskien jalkoihin, minkä lisäksi hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on ottanut yliotetta tallin sisäisessä väännössä. Nyt Ferrarin nokkamies, tallipäällikkö Mattia Binotto jakoi sangen suoraa tekstiä saksalaiskuskista.


Ohhoh! Ferrarin tallipomo jakoi tylyä tekstiä omasta tähtikuljettajasta Sebastian Vettelistä MTV 14:33 27.07

Ferrarin riveissä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Vettel on jäänyt täysin Mercedes-kuskien jalkoihin, minkä lisäksi hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on ottanut yliotetta tallin sisäisessä väännössä. Nyt Ferrarin nokkamies, tallipäällikkö Mattia Binotto jakoi sangen suoraa tekstiä saksalaiskuskista.


Ferrari-pomo myöntää Red Bullin luoman uhkan, italialaistalli pakotettu reagoimaan – "Antaa meille lisäpotkua" MTV 19:54 19.07

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää, että Red Bull on noussut suorituskyvyssä erittäin lähelle Ferraria. Italialaistallin on reagoitava säilyttääkseen sijansa valmistajien MM-taulukon toisella sijalla.


Lähde: Ferrari-pomo Mattia Binotto jättää lopullisesti tuplaroolinsa – keskittyy jatkossa vain tallipäällikön tehtäviin MTV 18:11 19.07

Ferrarin tallipäällikkönäkin toimiva Mattia Binotto ei jatka enää italialaistallin teknisenä johtajana, kertoo Motorsport.comin italialainen versio.


Ferrari-pomo pisti vaisun kisan renkaiden piikkiin: "Jälleen kerran kuluminen verotti vauhtia ja suorituskykyä" MTV 15:58 16.07

Silverstonen viikonloppu ei ollut Ferrarille Charles Leclercin palkintosijasta huolimatta onnistunut, myöntää italialaistallia kipparoiva Mattia Binotto.


”Ei hänelle voi mitään opettaa” – Ferrarin tallipomo puhuu Sebastian Vettelin vaikeuksista ja ylistää ”poikkeuksellista” Charles Leclercia MTV 13:37 15.07

Alkukaudesta Ferrarilla kakkoskuskiksi nimetty Charles Leclerc on näyttänyt epäilijöilleen – tallipäällikkö Mattia Binotto mukaan lukien – että hänestä on italialaistiimin kantavaksi voimaksi jo hyvin pian.


Ferrari-pomo tyrmää F1-varikolla vellovat villit kuljettajahuhut jyrkästi – "Ei taatusti" MTV 10:42 10.07

Ferrari-kuski Sebastian Vettelin tulevaisuus F1:ssä on ollut erilaisten huhujen kohteena ja mahdolliseksi korvaajaksi on ehdotettu jopa Max Verstappenia. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ampuu kuitenkin villit huhut alas heti alkuunsa.


Ferrari-pomolla ei suuria odotuksia Silverstonesta: "Ei sovi autollemme erityisen hyvin" MTV 14:33 09.07

Silverstonen rata muodostaa Ferrarille yhden F1-kauden kovimmista haasteista, odottaa italialaistallin nokkamies Mattia Binotto.


Ferrari-pomo jatkaa purnaamistaan hävityn kulissiväännön jälkeen – "Hävettää" MTV 08:35 04.07

Ferrarin tallipäällikköä Mattia Binottoa "hävettää" se, että muut tallit eivät suostuneet esitykseen vaihtaa viime kauden renkaisiin loppukauden ajaksi.


Ferrarin hampaattomuus kabinettipelissä herätti kysymyksiä Italiassa – tallipomo Binotto joutui perustelemaan toimintaansa MTV 09:34 01.07

Ferrarin taipuminen Itävallan F1-kisan lopputulosten hyväksymiseen herätti kummastusta Italiassa, jossa on totuttu punaisten vahvaan painostukseen Kansainvälistä autoliittoa FIA:ta kohtaan. Tallipomo Mattia Binotton mukaan Ferrari toimii nyt tulevaisuuden ratkaisun eteen yhden kisavoiton sijaan.


Ferrarin pomoa vaadittiin lyömään nyrkkiä pöytään Verstappen-päätöksessä – perusteli näin tallin vaisua linjaa iltasanomat 08:31 01.07

Mattia Binotton mukaan Ferrari nielee Itävallan F1-tuomarien päätöksen kohuohituksesta.


Ferrari-pomolta upeita sanoja kohutusta Max Verstappen -päätöksestä – "Oikein lajille" MTV 22:03 30.06

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on ottanut tyylikkäällä tavalla kantaa tuomariston päätökseen olla rankaisematta Red Bullin Max Verstappenia Itävallan F1-kisassa.


Ferrari-pomo uhoaa Max Verstappenille ennen tuomariston tutkintaa: ”Säännöt ovat selvät” MTV 18:59 30.06

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on vakuuttunut, että Itävallan F1-kisan voittanut Red Bullin Max Verstappen saa rangaistuksen ohituksessa tekemästään kosketuksesta kakkoseksi jätettyä Charles Leclercin kylkeen.


Paalulta starttaava Charles Leclerc voi tehdä Itävallan GP:ssä itselleen suuren palveluksen: ”Tämä on sellainen paikka” iltalehti 14:27 30.06

Charles Leclercillä on sunnuntaina mahdollisuus kohennella asemaansa Ferrarin sisäisessä hierarkiassa. Kun Charles Leclerc siirtyi Ferrarille Sebastian Vettelin tallikaveriksi, tallipäällikkö Mattia Binotto kiirehti jo hyvissä ajoin kertomaan, että mikäli talli joutuu valitsemaan kuljettajiensa välillä, se tekee kaikkensa mieluummin Vettelin menestyksen ehdoilla. Alkukaudesta nähtiinkin, miten Ferrari pelasi Vettelin pussiin Leclercin kustannuksella. Mutta nuori monacolainen itse toisteli haastattelusta toiseen sitä, että on hänen tehtävänsä kääntää asetelma toisin päin. Bahrainissa Leclerc oli jo lähellä saavutettuaan ensimmäisen paalupaikkansa, mutta tekninen vika muutti varmalta näyttäneen GP-voiton kolmossijaksi.


Ferrari paljastaa: Vettelin ja Leclercin autoon uusia päivityksiä – vauhdin kustannuksella MTV 08:49 26.06

Ferrari tuo autoonsa lisää päivityksiä viikonloppuna ajettavaan Itävallan osakilpailuun, tallipomo Mattia Binotto paljastaa. 


Ferrari paljastaa: Autoon uusia päivityksiä – vauhdin kustannuksella MTV 08:43 26.06

Ferrari tuo autoonsa lisää päivityksiä viikonloppuna ajettavaan Itävallan osakilpailuun, tallipomo Mattia Binotto paljastaa. 


Ferrari-pomolta ikävä kommentti viikonlopulle MTV 14:56 20.06

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää suoraan, ettei Ranskan Paul Ricardin rata sovi tallin nykyiselle F1-autolle.


hupaisan kuvan johdon puheilla jyrkästi vuoristossa kilpailemisen kirje venäjältä mutta ovatko ne mutta se haluttiin on pelottomampi kuin pelottomampi putket, Donald Grönlannin samalla avoimesti elämäänsä tai 6 tunnin Vantaalaiskoulu sai uuden

Uutiset