Mistä Maranellossa puhuttiin? Ferrarilta harvinainen ilmoitus Sebastian Vettelin ja tallipomon palaverista

MTV 07:53 03.10

Edellisessä kisassa Ferrarin yhteisistä suunnitelmista livennyt Sebastian Vettel on tiimin mukaan istunut alas tallipäällikkö Mattia Binotton kanssa.


Ferrari selvittää kohutaktiikkaansa: Sebastian Vettel ajoi tehdyn sopimuksen hankalaan rakoon – vaihto piti toteuttaa aivan toisella tavalla

MTV 09:21 30.09

Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin oli koko ajan tarkoitus vaihtaa paikkoja Venäjän F1-kisan alun jälkeen, mutta sunnuntaina nähty varikkotaktikointi ei kuulunut suunnitelmaan, sanoo tallipäällikkö Mattia Binotto.


Mercedeksen eriävä rengasvalinta yllätti Ferrari-pomon tyystin – "Ehkä he tekivät oikein"

MTV 17:59 28.09

Mercedeksen eriävä rengasvalinta sunnuntaiseen osakilpailuun tuli Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binottolle yllätyksenä.


Ferrarin sisällä käytiin kuumottava keskustelu kisan aikana – Sebastian Vettelin superkierros ajoi kiusalliseen tilanteeseen: ”Harkitsimme vaihtoa”

MTV 11:05 23.09

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan päätös Sebastian Vettelin ottamisesta varikolle ensimmäisenä kärkipään autona johtui takaa tulleiden aiheuttamasta paineesta. Kukaan ei kuitenkaan odottanut Vettelin palaavan radalle kärkimies Charles Leclercin edelle, mikä ajoi Ferrarin kiusallisen päätöksen eteen.


Ferrarin tallipäälliköllä selvä mielipide Max Verstappenin pestaamiseen – mainitsi myös Valtteri Bottaksen

iltasanomat 09:31 17.09

Ferrarin tallipomo Mattia Binotto otti kantaa Max Verstappenin mahdollisuuksiin päästä italialaistalliin.


Ferrari-pomoa hirvittäisi ottaa Verstappen ja Leclerc samaan tiimiin – tarvitsisi mieluummin Valtteri Bottaksen kaltaisen kuljettajan

MTV 13:23 16.09

Kärkitiimien tavoittelun kohteena huhujen mukaan oleva F1-kuljettaja Max Verstappen toisi Ferrarille tullessaan asetelman, jota ei olisi helppo hallita, myöntää Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto.


Ferrari-tähti Charles Leclerc kertoi hilpeän tarinan Italian GP:n jälkimainingeista – taksikuskilla ei ollut hajuakaan siitä, kuka hänen autossaan istui

iltalehti 13:38 15.09

Charles Leclerc on sulattanut italialaisten sydämet viimeistään kahdella peräkkäisellä GP-voitollaan. Ferrarille viime kauden päätteeksi nostettu Charles Leclerc aloitti kauden 2019 tallin nimellisenä kakkoskuskina. Tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi kauden alla suoraan, että mikäli vastaan tulisi 50–50-tilanne, jossa Ferrarin pitäisi asettua jommankumman kuljettajansa puolelle, valinta kohdistuisi Sebastian Vetteliin. Leclerc suhtautui Binotton lausuntoihin tyynesti ja sanoi, että on hänen tehtävänsä ajaa niin, että asetelma kääntyy toisin päin. Ja kun kaudesta on ajettu kaksi kolmasosaa, Leclerc on kuin onkin Ferrarin ykköskuljettaja – kaikilla mahdollisilla mittareilla. Leclerc on saavuttanut neljä paalupaikkaa, kaksi GP-voittoa ja yhteensä 182 pistettä. Vettelin vastaavat lukemat ovat yksi, nolla ja 169.


Ferrarin kulisseissa kuohui Charles Leclercin voiton keskellä: ”Annoin hänelle anteeksi, tämä ei ikinä tule toistumaan”

MTV 10:30 09.09

Charles Leclerc piti viikonlopun Italian GP:ssä päänsä monessa tilanteessa, mikä toi hänelle voiton Ferrarin kotikentällä Monzassa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt tiimin sisäisten sääntöjen mukaisesti oikein, huomauttaa tallipäällikkö Mattia Binotto.


Ferrari-pomo ei halua kunniaa itselleen – ”Ei näitä tallipäällikön ensimmäisiä GP-voittoja edes lasketa”

iltalehti 20:14 02.09

Ferrari-pomo Mattia Binotto sai vihdoin ensimmäisen GP-voittonsa tallipäällikkönä. Todennäköisesti Mattia Binotto odotti itsekin sen tulevan jo paljon aiemmin, koska useimpien F1-asiantuntijoiden mukaan maranellolaistalli lähti kauteen selvänä ennakkosuosikkina. Heti ensimmäisessä kisassa Mercedes nappasi kuitenkin kaksoisvoiton alleviivaten asiantuntijoiden virhearviota.


Ferrari-pomo perustelee tallimääräystä Vettelin ja Leclercin välillä: ”Kauden alussa tätä ei hyväksytty – nyt kuskitkin ymmärtävät paremmin”

MTV 10:56 02.09

Tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan Ferrari toteutti sunnuntaina F1-kauden ensimmäisen kisavoittonsa tuoneessa Belgian GP:ssä samaa tiimisopimusta, jota se lähti toteuttamaan vuoden alussa Sebastian Vettelin eduksi.


"Meidän pitää kiittää Sebastiania" – Ferrarin taktiikasta kärsineestä Vettelistä kuoriutui tiimipelaaja

MTV 07:57 02.09

Sebastian Vettel ei pystynyt varmistamaan Ferrarille kaksoisvoittoa Belgian GP:ssä, mutta sai silti paljon kiitosta tallipomo Mattia Binottolta. 


Ferrarin luotettavuusongelmien syyt yhä epäselviä tallipomolle – "Ei ole vastauksia"

MTV 16:16 26.08

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ei ole vielä löytänyt vastauksia italialaistallin luotettavuusongelmiin.


Ferrarin nuori kärkikuski lataa: osa F1-kuljettajista peittelee virheitään – ”Tietyt ihmiset yrittävät aina etsiä tekosyitä”

iltalehti 22:26 21.08

Charles Leclerc kertoo Crash.netille olevansa omien virheidensä ankarin kriitikko. Ferrarille Kimi Räikkösen seuraajaksi tullut Charles Leclerc on F1-kuljettajien MM-kilpailussa tällä hetkellä viidentenä. Nuorukainen on saanut luonnollisesti ankarat paineet niskaansa ensimmäiselle kaudelleen suuressa tallissa. Monacolainen on kuitenkin esiintynyt varsin edukseen uransa toisella F1-kaudella. Vaikka varsinaisia jättipotteja ei vielä olekaan tullut, on hän esittänyt vauhdikasta ja kypsää tekemistä Ferrarin ratissa. Silti nuori kuljettaja soittelee vielä kokeneen Sebastian Vettelin kakkosviulua tallissa, kuten Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto vahvisti jo ennen kauden alkua.


Ferrari vastustaa F1-sääntömuutoksia – tallipäällikkö valmistajien yhtenäistämisestä: "Sotii lajin DNA:ta vastaan"

MTV 20:26 21.08

Ferrarin F1-talli ei ole tyytyväinen ehdotettuihin lajin sääntömuutoksiin, ja vastustaa tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan tallien yhtenäistämistä.


Ferrari-pomo laukoi suoraa kritiikkiä Sebastian Vettelistä – F1-maailmanmestari hämmästyi: ”Aika raakaa!”

MTV 06:30 28.07

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto latasi sangen suoraa tekstiä nelinkertaisesta maailmanmestarista Sebastian Vettelistä, joka on ollut ongelmien keskellä jo pidemmän aikaa. Binotto ei muun muassa peitellyt yhtään sitä, miten Vettel on tehnyt virheitä viime kisoissa.


Ferrari-pomo otti aika-ajokatastrofin omaan piikkiinsä – "En usko tämän johtuneen huonosta tuurista"

MTV 21:52 27.07

Ferrarin aika-ajoista muodostui totaalinen katastrofi, kun sekä Charles Leclerc että Sebastian Vettel joutuivat jättämään aika-ajot kesken erilaisten teknisten vikojen vuoksi. Tallipäällikkö Mattia Binotto uskoo, ettei kyse ollut vain huonosta tuurista.


"Hän yliajaa" – Ferrarin tallipomo jakoi tylyä tekstiä omasta tähtikuljettajasta Sebastian Vettelistä

MTV 14:33 27.07

Ferrarin riveissä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Vettel on jäänyt täysin Mercedes-kuskien jalkoihin, minkä lisäksi hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on ottanut yliotetta tallin sisäisessä väännössä. Nyt Ferrarin nokkamies, tallipäällikkö Mattia Binotto jakoi sangen suoraa tekstiä saksalaiskuskista.


Ferrarin tallipomo jakoi tylyä tekstiä omasta tähtikuljettajasta Sebastian Vettelistä

MTV 14:33 27.07

Ferrarin riveissä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Vettel on jäänyt täysin Mercedes-kuskien jalkoihin, minkä lisäksi hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on ottanut yliotetta tallin sisäisessä väännössä. Nyt Ferrarin nokkamies, tallipäällikkö Mattia Binotto jakoi sangen suoraa tekstiä saksalaiskuskista.


Ohhoh! Ferrarin tallipomo jakoi tylyä tekstiä omasta tähtikuljettajasta Sebastian Vettelistä

MTV 14:33 27.07

Ferrarin riveissä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Vettel on jäänyt täysin Mercedes-kuskien jalkoihin, minkä lisäksi hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on ottanut yliotetta tallin sisäisessä väännössä. Nyt Ferrarin nokkamies, tallipäällikkö Mattia Binotto jakoi sangen suoraa tekstiä saksalaiskuskista.


EM-kisapaikkansa fyysisesti pahoin

Hot topics