Sodanaikainen pommi lamautti Berliinin liikenteen iltalehti 10:10 20.04

Berliinin päärautatieaseman lähistöltä löytynyt sodanaikainen lentopommi puretaan puoleenpäivään mennessä. Pommin purkamista varten päärautatieaseman ympäristö on evakuoitu 800 metrin säteeltä aamuyhdeksästä lähtien. Evakuointi vaikuttaa Bild-lehden mukaan jopa 300 000 ihmisen matkoihin, kun juna- ja bussiliikennettä alueella on rajoitettu. Lisäksi 10 000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa, kaksi ministeriötä sekä sotilasairaala ja evakuointialueella sijaitsevat yritykset on tyhjennetty.


Kaksi ihmistä Saksassa tappanut Chico-koira lopetettiin iltalehti 18:43 16.04

Chico puri kuoliaaksi kaksi aikuista Hannoverissa toissa viikolla. Omistajansa, 52-vuotiaan naisen ja tämän 27-vuotiaan pojan, kuoliaaksi Saksan Hannoverissa viime viikolla tappanut Chico-koira on lopetettu, kertovat saksalaiset tiedotusvälineet. Bild-lehden mukaan Chico lopetettiin maanantaina kello puoli kahdelta iltapäivällä paikallista aikaa sen jälkeen, kun eläin oli ensin tutkittu Hannoverin eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa. Koiran lopettamiseen päätyi tiimi, jossa oli mukana Hannoverin kaupungin edustaja, eläinlääketieteellisen korkeakoulun edustaja sekä osavaltion maatalousministeriön edustaja.


Bild: Tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin väkijoukkoon Saksassa iltalehti 18:14 07.04

Suuri osa Münsterin kaupungin keskustasta on suljettu ihmisiltä. Paikalle on pyydetty pelastushelikoptereita. Saksalaisen Bild-lehden mukaan tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin tänään väkijoukkoon Saksan Münsterissä. Bildin mukaan autossa on laukku. Poliisin epäilyn mukaan kuljettaja ajoi väkijoukkoon tahallaan. Eri lähteiden mukaan kuljettaja on ampunut itsensä. Bildin mukaan kuljettajan ruumis on edelleen autossa.


- "Nuorilla pelaajilla 57 ampui kolme ihmistä ei ole Räikkösen hirmuista Hjallis Harkimo vastaa idiootti ihmistä vohveliravintolassa Jerevanissa Kauhajokelaismies Kimiä nopeamman” Maarianhaminassa mökkiläisillä suuri huoli nyrkkeilijän vankilatuomion oli loistava osallisena Pohjanmaa ui puheenjohtajakisaan vastasi pyyhälsi ohi pelastuslaitoksen RoPS porskuttaa Veikkausliigan Växjö Lakers vuosien varrella ”On parempi

Uutiset