Onko hän Merkelin seuraaja? iltalehti 14:10 19.02

Pienen Saarlandin osavaltion suosittu pääministeri Annegret Kramp-Karrenbauer on nousemassa merkittävään asemaan CDU-puolueessa. Kramp-Karrenbauerista puhutaan nyt jopa liittokansleri Angela Merkelin seuraajaehdokkaana. Liittokansleri Angela Merkelin odotetaan tänään esittävän 55-vuotiasta Anngret Kramp-Karrenbaueria CDU-puolueen pääsihteeriksi.


Korkea-arvoinen poliisi kuoli ampumavälikohtauksessa hallintorakennuksessa Chicagossa iltalehti 02:00 14.02

Korkea-arvoinen poliisi kuoli tiistaina Chicagon keskustassa sijaitsevassa hallintorakennuksessa sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP. Viranomaisten mukaan poliisi oli ajautunut ammuskeluun yhdessä epäilyttävästi käyttäytyneen miehen kanssa Thompson Centerin alimmassa kerroksessa. Paul Bauer, 53, arvoltaan commander eli suoraan suomennettuna komentaja, sai useita osumia ja kuoli myöhemmin sairaalassa ammuskelussa saamiinsa vammoihin. Epäilty on otettu kiinni, mutta häntä ei ole tunnistettu.


Itävallan presidentti vaati äärioikeiston ehdokasta eroamaan - avusti natsisisältöisiä laulukirjoja julkaissutta ryhmää iltalehti 09:57 29.01

Itävallan äärioikeistolaisen Vapauspuolueen ehdokas Udo Landbauer torjui presidentin vaatimukset. Presidentti Alexander Van Der Bellen vaati Ala-Itävallan maakuntavaaleissa ehdokkaana ollutta Vapauspuolueen ehdokasta Udo Landbaueria eroamaan, kun kävi ilmi, että Landbauerin avustama veljeskunta oli jakanut natsien ideologiaa sisältäviä laulukirjoja. Siirtolaisvastainen Vapauspuolue istuu tällä hetkellä Itävallan hallituksessa liittokansleri Sebastian Kurzin konservatiivien kanssa. Entiset natsit perustivat Vapauspuolueen, joka sanoo jättäneensä natsimenneisyyden taakseen.


Tiesitkö, että TVOF-kilpailija Bertta on Hermanni Seppälän tytär - ja Sanna Saarijärven tytärpuoli? iltalehti 12:38 26.01

Koko perhe vietti harvinaista vapaailtaa teatterissa. Näyttelijä Sanna Saarijärvi ja Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä avioituivat viime heinäkuussa Tuusulassa. Sitä ennen pari seurusteli 11 vuotta. Heillä on yksi yhteinen lapsi, tammikuussa 2007 syntynyt Fanny-Amanda. Perheeseen kuuluvat lisäksi myös Hermannin lapset edellisestä liitosta, Bertta ja Womma.


Uutiset