Drew Barrymore liittyi deittipalveluun – sai karun vastaanoton stara 19:00 17.02

42-vuotias näyttelijätär Drew Barrymore tunnetaan näyttelijänä ja myös kosmetiikka-alan yrittäjä


Kris Jenner julkaisi koomisen teinikuvan Kim Kardashianista - ”Minulla oli pakkomielle Drew Barrymoren kulmakarvoihin” iltalehti 17:28 16.02

Kris Jennerin Instagram-kuvassa palataan vuoteen 1997. Kris Jennerin julkaisemassa kuvassa on hänen lisäkseen kolme lasta. Teini-ikäinen Kim Kardashian on selvästi tunnistettavissa Kris Jennerin takana. Sylissään Kris pitää mitä ilmeisimmin alle vuoden ikäistä lastaan Kylie Jenneriä.


Tältä Kurt Cobainin tytär näyttää nyt - lähes 24 vuotta isän kuolemasta iltalehti 13:39 16.02

Frances Bean Cobain on jo 25-vuotias. Frances Bean Cobain on Nirvana-yhtyeen Kurt Cobainin ja laulaja, näyttelijä Courtney Loven tytär. Francesin kummitäti on Drew Barrymore ja kummisetä Michael Stipe. Cobain ei ollut kahtakaan, kun isä Kurt Cobain kuoli. Sekä Courtney Lovella että Kurt Cobainilla oli vaikeuksia huumausaineiden kanssa. Myös tytär Frances Cobainilla on ollut vaikeuksia riippuvuuksien kanssa. Tuoreessa Instagram-päivityksessään Frances kuitenkin kertoo olleensa jo kaksi vuotta selvänä.


Syyllistyi 36 seksuaalirikokseen - Britanniaa järkyttänyt pedofiilivalmentaja sai tuomion iltalehti 18:48 13.02

Entinen jalkapallovalmentaja Barry Bennell tuomittiin syylliseksi lukuisiin, alaikäisiin poikiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin. Vuosikausia lupaavien jalkapalloilijoiden valmentajana toiminutta brittiä syytettiin 48:sta seksuaalirikoksesta, joiden kerrottiin tapahtuneen 1980-luvulla. Stoke Cityssä, Manchester Cityssä ja Crewe Alexandrassa juniorivalmentajana työskennellyt Bennell kiisti kaikki syytteet.


Julmasti murhatun miljardööripariskunnan lähipiiristä uusia tietoja – serkku oli haastanut miehen oikeuteen perintöjen takia MTV 12:04 13.02

Kanadalaismiljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa murhan taustalta on löytynyt uusia johtolankoja. Asiasta kertoo Sky News. 


Kämppäkaveri raivostui – muropaketti oli suljettu väärin stara 17:30 10.02

Alabamassa asuva 52-vuotias Duane Barry Smith on pidätetty väkivaltaisuuden vuoksi.


Viihdelehti Stara.fi stara 17:30 10.02

Alabamassa asuva 52-vuotias Duane Barry Smith on pidätetty väkivaltaisuuden vuoksi.


Kylmääviä yksityiskohtia julki, jättitutkinta käynnissä: Kuka murhasi pidetyn miljardööripariskunnan? MTV 10:53 27.01

Kun kiinteistövälittäjä löysi miljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa Honey Shermanin hirtettyinä luksustalostaan, ei kukaan pariskunnan läheisistä uskonut alkuperäiseen itsemurhateoriaan. Eilen Kanadan poliisi viimein vahvisti, että kuolemaa tutkitaan murhana.


BBC: Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi joulukuussa kuolleena - poliisi tutkii kaksoismurhana iltalehti 02:11 27.01

Aiemmin tutkijat pitivät mahdollisena itsemurhaa, mutta tutkinnassa ilmenneet seikat osoittavat, että kyseessä on henkirikos. kertoo, että Barry ja Honey Shermanin kuolemantapauksessa kyse on murhasta. Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi kuolleena kotoaan Torontossa .


BBC: Kanadaa kuohuttanut miljardööriparin kuolemantapaus varmistui murhaksi iltalehti 01:47 27.01

Aiemmin tutkijat pitivät mahdollisena itsemurhaa, mutta tutkinnassa ilmenneet seikat osoittavat, että pariskunta menehtyi henkirikoksen uhreina. kertoo, että Barry ja Honey Shermanin kuolemantapauksessa kyse on murhasta. Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi kuolleena kotoaan .


Poliisi tutkii kanadalaisen miljardööripariskunnan hyytävää kuolemaa murhana - löytyivät uima-altaalta iltalehti 22:01 26.01

Kanadan rikkaimpiin kuuluva pariskunta löydettiin kotoaan kuolleena nahkavyöt kaulassaan. Toronton poliisi tutkii kanadalaisen miljardööripariskunnan kuolemaa murhana, kertoo BBC. Barry and Honey Sherman löytyivät kuolleina kotoaan joulukuun 15. päivä. Kiinteistönvälittäjä löysi kuolleen pariskunnan istumassa lattialla nahkavyöt kaulassaan lähellä sisäuima-allasta. Poliisin mukaan pariskunta on todennäköisesti kuristettu. Yksityisetsivien mukaan parin ranteissa oli merkkejä sitomisesta, vaikka löydettäessä heidän käsiään ei ollut sidottu.


Poliisi: Miljardööripariskunta murhattiin – löytyivät vyöllä hirtettyinä uima-altaaltaan MTV 20:45 26.01

Kanadan poliisi on vahvistanut, että miljardööri Barry Sherman ja hänen vaimonsa Honey Sherman murhattiin. Poliisilla ei toistaiseksi ole tiedossa yhtäkään epäiltyä.


Etsivät uskovat: Kanadalaisen miljardööripariskunnan murhan takana useita ihmisiä - vaimo taisteli hengestään iltalehti 10:29 22.01

Barry ja Honey Sherman löydettiin istumassa kotinsa lattialta nahkavyöt kaulassaan. Yksityisetsivät uskovat, että torontolaisen miljardööripariskunnan kuolemien takana on monta tappajaa, kertoo . Barry ja Honey Sherman löytyivät kuolleina kotoaan joulukuun 15. päivänä. Poliisi on aiemmin kertonut, että pariskunnan kuolema on "epäilyttävä", mutta julkaissut vain vähän tietoja tutkinnasta.


Ringo Starrista tulee vuodenvaihteessa ritari: ”Sir Ringo” iltalehti 13:53 31.12

Britannian hallitus on julkaissut neljän tulevan ritarin nimet. Beatlesin ex-rumpali Ringo Starr, 77, on yksi niistä neljästä, jotka saavat vuodenvaihteessa ritarin arvonimen. Asiasta ilmoitti Britannian kabinetti perjantaina. Ritariksi tittelöidään myös Bee Gees -yhtyeen kitaristi Barry Gibb.


Uutiset