Perhe jäi Barcelonan lentokentälle jumiin yli vuorokaudeksi – ”Kyllä tämä syö naista”

iltasanomat 20:23 14.09

Norwegianin Mallorcan-lento joutui perjantaina laskeutumaan Barcelonaan. Matkustajat kritisoivat lentoyhtiötä puutteellisesta tiedottamisesta.


Espanjan-matka muuttui täydeksi farssiksi – koneellinen suomalaisia ulos lennolta, Norwegianilta kylmä ilmoitus

iltasanomat 21:14 13.09

Norwegianin kone laskeutui Mallorcan sijaan Barcelonaan. Iso joukko suomalaisia matkustajia hätistettiin harhailemaan lentokentälle epätiedon vallassa.


Barcelonaan odotetaan suurmielenosoitusta Espanjan valtaa vastaan

iltasanomat 12:32 11.09

Katalonian itsenäisyysliikkeen voimaa testataan tänään, kun Barcelonaan on kutsuttu koolle suurmielenosoitus Espanjan keskusvaltaa vastaan.


Lähde: Neymarin tilanteeseen vihdoin ratkaisu

MTV 14:31 01.09

Viikkotolkulla jatkunut veivaaminen Neymarin siirtymisestä Barcelonaan päättyy siihen, että brasilialaisjalkapalloilija jatkaa Ranskan PSG:ssä –? ainakin jos ranskalaisiin ja espanjalaisiin mediatietoihin on uskominen.


Paluu Barcelonaan jäihin, Neymar pysymässä sittenkin PSG:ssä

yle 13:25 01.09

Neymarin ympärillä on pyörinyt melkoinen huhumylly.


Sky Italia: Neymarin jättisiirrosta Barcelonaan on päästy sopuun – PSG saa rahaa ja pelaajia

iltalehti 16:53 29.08

Neymarin siirto Barcelonaan on varmistumassa, väittää Sky Italia. PSG:n ja Brasilian supertähden Neymarin siirto takaisin entiseen seuraansa Barcelonaan näyttää yhä todennäköisemmältä. Sky Italian tietojen mukaan maailman kallein jalkapalloilija siirtyy takaisin Kataloniaan. Paris Saint-Germain osti hyökkääjän Barcelonasta kesällä 2017 maailmanennätyssummalla 222 miljoonaa euroa.


Neymarin megasiirto on menossa vihdoin maaliin – tämä mies on jättikaupan keskiössä

iltasanomat 13:27 28.08

Neymarin siirto Barcelonaan on lähellä, kertoo seurajohto.


Neymarin kohuttu paluu Barcelonaan lähellä – Pariisissa tapaaminen, jossa merkittäviä edistysaskeleita

MTV 10:39 28.08

Brasilialaisen Neymarin paluu FC Barcelonan riveihin on lähellä. Barcelonan ja Neymarin tämän hetken seuran PSG:n edustajat tapasivat tiistaina Pariisissa.


Siirtosaaga ratkeamassa? Neymarista tipahti merkittävää uutta tietoa

MTV 18:08 27.08

Siirtohuhujen kohteena olevan jalkapallotähti Neymarin kuvioista on tipahtanut merkittävää uutta tietoa. Neymar on tehnyt espanjalaislehti Marcan mukaan PSG:n urheilujohtaja Leonardolle selväksi, että hänellä on halua siirtyä ainoastaan FC Barcelonaan, eikä häntä huvita lähteä Real Madridiin tai Juventukseen.


L'Equipe: Neymaria kauppaava PSG kieltäytyi Real Madridin jättitarjouksesta

iltalehti 09:21 22.08

Kaupankäynti Neymarista jatkuu. Sekä Real Madrid että Barcelona neuvottelevat siirrosta PSG:n kanssa. Siirtyykö maailman kallein jalkapalloilija Neymar takaisin Espanjaan Pariisin kaksivuotiselta harharetkeltään? Palaako brassitähti Barcelonaan, vai kaappaako Real Madrid hänet itselleen. Näihin kysymyksiin etsitään yhä vastauksia. Selvää on, että kumpikin espanjalaisseuroista on miehestä erittäin kiinnostunut.


Neymarin sensaatiomainen siirto lähestyy – Barcelona tarjoaa PSG:lle nyt sadan miljoonan euron ja kahden supertähden jättipakettia

iltalehti 18:29 13.08

Barcelona ja PSG yrittävät päästä sopuun Neymarin paluusta Kataloniaan. Maialman kalleimman jalkapalloilijan Neymarin paluu Barcelonaan on vaikuttaa olevan asia, joka sopisi tällä hetkellä kaikille osapuolille, niin Barcelonalle, PSG:lle kuin pelaajalle itselleenkin. Kesällä 222 miljoonalla Pariisiin ostetun Neymarin siirtokorvauksesta ei ole kuitenkaan vielä päästy seurojen välillä yhteisymmärrykseen, sillä Barcelonalla ei ole käytössään vaadittavaa rahasummaa, ja PSG:tä ei toistaiseksi ole kiinnostanut vaihtokaupassa tarjotut pelaajat.


Antoine Griezmann sai Barcelona-fanit liikkeelle – lähes 100 000 katsojaa ihasteli tuoreen hankinnan ensiesiintymistä

yle 09:20 05.08

Ranskan maajoukkuepelaaja Griezmann siirtyi Barcelonaan heinäkuussa Atletico Madridista.


Carles Puoyl palaamassa Barcelonaan – luvassa tärkeä tehtävä

iltasanomat 23:10 01.08

Barcelonan pitkäaikainen kapteeni on ollut neljä vuotta sivussa entisen seuransa toiminnasta.


Leroy Sané rikkoi maagisen 100 miljoonan euron siirtosummarajan - supertähden tie vie pois Valioliigasta

iltalehti 19:15 01.08

Saksalainen futislehti Kicker kertoo Leroy Sanén vaihtavan Manchester Cityn Bayern Müncheniin. Leroy Sané on jo hetken aikaa halunnut pois Manchester Citystä. Torstaina futislehti Kicker vihdoin uutisoi, että saksalainen olisi saanut tahtonsa läpi ja City suostuisi myymään pelaajan oikeudet Bayern Münchenille. Aivan ilmaiseksi supertähti ei vaihda Säbener Strasselle. Kickerin tietojen mukaan Sanésta maksetaan yli 100 miljoonaa euroa. Tänä kesänä vastaavaan ovat yltäneet vain Atléticon uusi portugalilaislupaus João Félix (126 miljoonaa Benficasta), Barcelonaan muuttava maailmanmestari Antoine Griezmann (120 miljoonaa Atléticosta) ja Real Madridin valkoisiin vaihtanut Eden Hazard (tasan 100 miljoonaa Chelseasta).


La Liga saattaa estää Antoine Griezmannin supersiirron Barcelonaan: "Se on mahdollista"

MTV 19:05 24.07

Jalkapallon Espanjan pääsarja La Liga saattaa estää Antoine Griezmannin siirron Barcelonaan, kertoo Onda Cero.. Ranskalaistähden vanha seura Atletico Madrid teki valituksen Barcelonan hankittua pelaajan 120 miljoonalla eurolla aktivoimalla ulosostopykälän.


Espanjan suurseurojen välillä kuohuu – Atletico yrittää torpata FC Barcelonassa jo pelanneen supertähden siirron

iltasanomat 17:50 24.07

Atletico Madrid yrittää blokata Antoine Griezmannin siirron FC Barcelonaan. Madridilaisseura syyttää katalaaneja liian pienen ulosostohinnan maksamisesta.


Yllätyskäänne Antoine Griezmannin siirtosaagassa: Atletico Madrid ja Barcelona ilmiriidoissa, jättisiirto voidaan vielä kumota

yle 17:08 24.07

Espanjan jalkapalloliigan puheenjohtajan Javier Tebasin mukaan Antoine Griezmannin siirto Barcelonaan voidaan vielä kumota.


FC Barcelona osti hyökkääjätähden jättisummalla – siirrosta tuli kuitenkin lihava riita

iltasanomat 17:56 12.07

Ranskalainen maailmanmestari Antoine Griezmann siirtyy FC Barcelonaan Atletico Madridista.


Megasiirto varmistui: Antoine Griezmann Barcelonaan jättisummalla!

iltalehti 16:37 12.07

FC Barcelona on ostanut Antoine Griezmannin Atlético Madridista. Barcelona kertoo verkkosivuillaan hankkineensa Antoine Griezmannin Atlético Madridista. Barcelona osti Griezmannin sopimuksen ulos 120 miljoonalla eurolla. Barcelonan mukaan ranskalaishyökkääjä tulee solmimaan katalaanijätin kanssa viisivuotisen sopimuksen, jonka ulosostohinta on 800 miljoonaa euroa.


Espoossa - Kärpät jälkinäytös Mestaruusviiri kattoon

Hot topics