Barack ja Michelle Obama yhteistyöhön Netflixin kanssa - tuottavat elokuvia ja tv-sarjoja iltalehti 22:47 21.05

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja vaimonsa Michelle Obama ovat tehneet sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Obamat ryhtyvät tuottamaan Netflixille ohjelmia, jotka tulevat tarjolle Netflixin palvelussa kaikkialla maailmassa, CNN kertoo. Sopimus voi kattaa niin elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja kuin tosi-tv-ohjelmiakin. Ensimmäiset Obama-tuotannot nähdään suoratoistopalvelussa aikaisintaan vuonna 2019.


Yhdysvaltojen ex-presidenttiparille uusi ura! Michelle ja Barack Obama alkavat tuottaa tv-sarjoja ja elokuvia Netflixille MTV 22:42 21.05

Yhdysvaltain entinen presidenttipari yhdistää voimansa Netflix-yhtiön kanssa ja ryhtyy tuottamaan elokuvia ja tv-sarjoja, kertoo BBC.


Barack ja Michelle Obamalta yllättävä paljastus: alkavat tuottaa elokuvia ja tv-sarjoja Netflixille – tulevista tuotannoista tiedetään vain yksi asia iltasanomat 20:52 21.05

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja Michelle Obama ovat tehneet tuotantosopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa.


Obama lyttää Trumpin Iran-päätöksen: ”Käännämme selkämme lähimmille liittolaisille” iltalehti 21:29 09.05

Obaman mukaan ydinsopimuksen toimivuudesta ei ole kysymystäkään. Trump veti USA:n Iranin ydinsopimuksesta eli JCPOA:sta. Entinen Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on ilmaissut mielipiteensä seuraajansa päätökseen hylätä Iranin ydinsopimus. Hänen mielestään presidentti Donald Trumpin päätös on iso virhe, joka uhkaa maailmanrauhaa.


Maailman hevipääkaupunkia etsitään Suomesta - vaatimuksena eniten metallibändejä asukaslukuun nähden iltalehti 08:44 09.05

Capital of Metal -kampanjan tarkoituksena on selvittää, mikä Suomen kaupungeista ansaitsee maailman metallipääkaupungin tittelin. Suomi röyhisti rintaansa vuonna 2016, kun Pohjoismaiden johtajat vierailivat Valkoisessa talossa ja Yhdysvaltain silloinen presidentti Barack Obama kiinnitti huomiota suomalaiseen metallimusiikkiin. - Haluan huomauttaa, että Suomessa on ehkä eniten hevibändejä maailmassa suhteutettuna väkimäärään. Lisäksi Suomessa on hyvä hallinto. Onkohan näillä asioilla jokin yhteys, Obama ihmetteli leikkisästi.


Oletko huomannut? Prinssi Harryn pukeutumisessa silmiinpistävä toistuvuus – ”Se on tyyli, joka toimii” iltasanomat 14:41 08.05

Prinssi Harry on pukeutumisessa samoilla linjoilla kuin presidentti Barack Obama. Paljon edustavalla miehellä kannattaa olla luottovaate.


Michelle Obama: Turha odottaa ihmeidentekijää pelastamaan USA:ta iltasanomat 08:30 06.05

Yhdysvalloissa ex-presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama varoittaa odottamasta ihmeitä tekevää ehdokasta pelastamaan Yhdysvaltoja.


Kuva leviää somessa! Obama sai Melania Trumpin hymyilemään – Twitter sekosi mtv 11:18 24.04

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama sai hymyn Melania Trumpin huulille hautajaisissa.


Sylvester Stallonen puhelu käänsi Donald Trumpin pään: Harkitsee 72 vuotta sitten kuolleen nyrkkeilijän vankilatuomion purkamista iltalehti 20:59 22.04

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen puhelu Yhdysvaltain presidentille Donald Trumpille sai tämän harkitsemaan tekoa, josta Barack Obama kieltäytyi. Puhelu koski 1900-luvun alun nyrkkeilylegendaa Jack Johnsonia. 104 ammattilaisottelustaan 73 voittanut Johnson oli kautta aikain ensimmäinen afroamerikkalainen raskaansarjan maailmanmestari. Hän piti vyötä hallussaan peräti seitsemän vuotta vuosina 1908-15. Johnson ei aikoinaan noussut kuuluisuuteen yksinomaan hienon nyrkkeilyuransa ansiosta. Vuonna 1912 Johnson sai vankilatuomion perustuslain Mann-säädöksen rikkomisesta. Kyseinen säädös kieltää naisten kuljettamisen osavaltioiden rajojen ylitse "moraalittomissa tarkoituksissa".


Donald Trump ylistää 92-vuotiaana kuollutta Barbara Bushia – ”Hänet muistetaan vielä pitkään” iltasanomat 04:31 18.04

Myös muun muassa Barack Obama on muistellut entistä ensimmäistä naista.


Mikä on tunnetusti presidentti Barack Obaman suosikkiurheiluseura? iltalehti 08:11 14.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä seurassa Kärppien puolustaja Jani Hakanpää aloitti SM-liigauransa? 2) Montako maalia Cristiano Ronaldo on tehnyt tällä kaudella Mestarien liigassa?


Yllättävä käänne - Obamat jättävätkin väliin Meghanin ja Harryn häät iltalehti 20:28 10.04

Michelle ja Barack Obamaa ei nähdä kuninkaallisissa häissä. Meghan Markle ja prinssi Harry menevät naimisiin ensi kuun 19. päivänä Lontoossa. Häihin on kutsuttu 600 vierasta, mutta vieraiden joukossa ei mitä ilmeisimmin nähdä juuri ketään valtioiden päämiehiä tai muiden maiden kuninkaallisia.


USA:lta uusi isku ympäristönsuojelulle: Trump purkaa autojen kulutusta koskevat rajoitukset iltalehti 10:51 03.04

Trumpin hallinto peruu jälleen edeltävän presidentin laatiman ympäristömääräyksen. USA:n ympäristönsuojeluviraston EPA:n johtaja Scott Pruitt ilmoitti maanantaina, että uusien henkilöautojen ja kevytkuorma-autojen polttoaineenkulutukselle asetetut rajoitukset vuosille 2022-2025 perutaan. Barack Obaman hallinto määräsi vuonna 2012, että esimerkiksi pienten henkilöautojen keskikulutusta pitää laskea asteittain alle neljään litraan sadalla kilometrillä. Lähtötaso oli 6,5 litraa satasella. - Obaman hallinnon rajoitus oli väärä, Pruitt sanoi tiedotteessa.


Trump manaa jälleen siirtolaisia suojaavaa DACA-ohjelmaa iltalehti 03:31 02.04

Uutistoimisto Reutersin mukaan Trump olisi kuitenkin avoin keskustelemaan demokraattien kanssa ohjelmasta, jos pöydälle nostetaan myös Meksikon rajamuurin rahoitus. Näin Trump on kommentoinut DACA-ohjelmaa. CNN-kooste. DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals) -ohjelman käynnisti Trumpin edeltäjä, presidentti Barack Obama.


Lastenkirja kehuu Hitleriä ”fantastiseksi johtajaksi” iltalehti 15:21 27.03

Lapsille suunnatussa kirjassa esitellään 11 ”fantastista johtajaa, jotka omistivat elämänsä maansa parantamiseksi”. Pegasuksen julkaisemassa Leaders (Johtajat) -kirjassa on muun muassa Napoleon Bonaparten, Barack Obaman, Mahatma Gandhin ja Nelson Mandelan elämäkerta natsijohtaja Adolf Hitlerin ohella. Hitler on päässyt jopa kirjan kansikuvaan. Kirjaa on arvosteltu niin paljon, että Pegasus on nyt päättänyt vetää sen pois kaupoista. Yhdysvaltain Simon Wiesenthal -keskuksen rabbi Abraham Cooperin mukaan Hitlerin kuvaaminen "omistautuneena maiden ja kansojen elinolojen parantamiseen tuo ilonkyyneleet natsien ja heidän rasististen perillistensä uusnatsien silmiin".


Valkoinen talo kiistää Trumpin suhteen pornotähti Stormy Danielsiin: ”Ei mitään väitteiden tueksi” iltalehti 01:40 27.03

Valkoinen talo kiistää Donald Trumpin seksisuhteen aikuisviihdetähti Stormy Danielsiin ja kyseenalaistaa tämän uskottavuuden. Daniels kertoi yksityiskohtisa seksisuhteestaan Trumpiin odotetussa tv-haastattelussa yhdysvaltalaisen CBS-kanavan 60 Minutes -ohjelmassa sunnuntaina. Haastattelua katsoi yli 21 miljoonaa amerikkalaista. Viimeksi 60 Minutes on kerännyt yhtä paljon katsoa vuonna 2008, jolloin vastavalittu presidentti Barack Obama ja hänen puolisonsa Michelle Obama antoivat yhteishaastattelun.


Obama antoi neuvoja ensimmäistä lastaan odottavalle Uuden-Seelannin pääministerille iltalehti 10:02 22.03

Pääministeri Jacinda Ardern saa lapsen kesäkuussa. Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern sai neuvoja vanhemmuudesta Yhdysvaltain entiseltä presidentiltä Barack Obamalta, joka on vierailulla Aucklandissa. Jardernin laskettu aika on kesäkuussa.


"Donald Trump" tylytti rankasti Suomea: "Koko kansanne on hanurista" mtv 20:02 10.03

Mikko Penttilä ja Ernest Lawson palasivat Putouksen yhdeksännen kauden päätösjaksossa Donald Trumpin ja Barack Obaman rooleihin. "Trump" oli kirjoittanut Suomen presidentille kirjeen, jossa hän niin sanotusti antoi palaa.


että siinä on häikkää Otto-automaateista ei kehittyvät miljoonan euron Millenium-palkinnon uhkaa viivästyä varautumaan sotaan tai Verohallinnon on luovutettava Yli 300 kunnan

Uutiset