Venäjä älähti Naton hävittäjän toimista Itämerellä – tuli lähelle Venäjän puolustusministerin konetta yle 16:35 13.08

Baltian maita turvaavat Naton hävittäjät tunnistavat venäläiskoneita säännöllisesti.


Festariesiintyjien perumiset eivät ole ilmiö, toteaa Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja – “Sarja tosi huonoa onnea ja syitä laidasta laitaan” yle 18:47 01.08

Tuomo Tähtisen mukaan Suomen vetovoimaan megatähtien keikkakohteena vaikuttaa myös Venäjän ja Baltian tilanne.


Näin paljon oluen ja viinan hinta laskee – ensi viikolla Baltian viinaralli ottaa uusia kierroksia yle 20:25 25.06

Viro ja Latvia leikkaavat viinaveroa, Suomen hallitus aikoo nostaa sitä. Suomalaiset matkailu- ja anniskeluyrittäjät pelkäävät, että ravintolamyynti ja kotimaan matkailu joutuvat kärsimään.


Tekokuu kuvasi jännittävät juovat Baltian yllä, kun kesäkuun ensimmäinen aurinko nousi iltasanomat 10:38 02.06

”On se kaunis, tämä meidän maapallo.”


Baltian presidenttejä yhdistää politiikan ulkopuolisuus – valtaa vähän, mutta sana hallussa yle 18:29 29.05

Baltian presidentit tahtovat olla unilukkareina päivän politiikan yläpuolella. Oikeuden taju ja talousosaaminen ovat hyvä avu.


Nyt se on varmaa - Leijonat ei saa unelmavastustajaa puolivälieriin, tässä ovat vaihtoehdot iltalehti 21:13 20.05

Kun Ruotsi kaatoi Latvian varsinaisella peliajalla 5-4, samalla varmistui, että Leijonien puolivälierävastus on automaattisesti kivikova. Suomella oli ennen maanantain iltapäiväpelejä langanohut mahdollisuus saada todellinen unelmavastustaja, Latvia, puolivälieriin. Se olisi vaatinut, että Baltian maa olisi kaatanut sekä Ruotsin että Norjan varsinaisella peliajalla. Ohut toive vesittyi, kun Latvia hävisi huimasta taistelusta huolimatta Ruotsille 4-5. Se tarkoittaa, että Bratislavan B-lohkon jatkajat ovat selvillä. Jokainen niistä on kivikova kiekkomaa. Pudotuspeleihin etenevät Venäjä, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi - ja Leijonat voi matemaattisesti kohdata niistä periaatteessa minkä tahansa.


etenivät Pariisiin 75 hämmästyi uutisesta ”Harvoin hetken päästä rikos­paikalle jäi puristuksiin metrojunan Kiinnijääminen ei lannistanut kolme henkilöautoa oma kuntosali saapuu kohta wc ja oma – puiston – viime kesän

Uutiset