Bali julisti jätehätätilan roskaisille rannoilleen iltasanomat 03:17 13.01

Jätevuoret uhkaavat Balin taloudelle tärkeää turismia.


Alman lomakuvat täynnä rautaista asennetta: ”I hate to smile” iltalehti 16:23 07.01

Balin loma sai laulaja Almalta esiin pienen hymyn, jollaista häneltä harvoin nähdään kuvissa. Laulaja Alma lomailee parhaillaan Balilla Indonesiassa. Hän on julkaissut reissulta muutaman omalle tyylilleen uskollisen lomakuvan.


Griezmann ei lannistunut hylätystä maalista - iski loppuhetkien voiton Atleticolle iltalehti 19:30 02.12

Atletico Madrid taisteli tappioasemasta 2-1-voittoon Real Sociedadia vastaan. Vieraiden puolustusmuurin mursi lopullisesti Antoine Griezmann vain pari minuuttia ennen loppua. Madridissa kohtasivat lauantaina punavalkopaitainen kotijoukkue Atletico ja sinivalkopaitainen Real Sociedad. Vieraat pysyivät pitkään jopa voitossa kiinni, mutta joutuivat lopulta tunnustamaan leveällä materiaalilla myllyttäneen kotijoukkueen paremmaksi. Real Sociedad siirtyi yllätysjohtoon, kun se sai rangaistuspotkun 28. minuutilla. Pilkku vihellettiin, kun Atleticon slovenialaismaalivahti kaatoi pallontavoittelutilanteessa yksin läpi olleen Mikel Oyarabalin. Pallo näytti karkaavan tilanteessa päätyrajan yli, mikä sai kotijoukkueen pelaajat protestoimaan tuomiota voimakkaasti.


Tilanne Balin lentokentällä normalisoitumassa – tuhannet turistit päässeet paluumatkalle iltasanomat 21:58 30.11

Indonesian Balilla tuhannet ulkomaiset turistit pääsivät torstaina lähtemään paluumatkalle Denpasarin kansainväliseltä lentokentältä.


Tuhannet turistit jättämässä Balin - lentokenttä voidaan joutua sulkemaan uudelleen iltalehti 08:05 30.11

Täysimittaisen tulivuorenpurkauksen mahdollisuus on edelleen suuri. Tuhannet ulkomaiset turistit ovat jättämässä torstaina Balin paratiisisaaren Indonesiassa tulivuori Agungin enteillessä purkautumista. Balin lentokenttä oli sankan tuhkapilven vuoksi suljettuna yli kolmen päivän ajan. Hälytystila on edelleen Agungin vuoksi alueella korkeimmillaan. Tuulen suunta on kuitenkin muuttunut niin, että tuhkapilvi liikkuu tällä hetkellä pois lentokentältä päin.


Ensimmäiset lennot lähtivät jälleenavatulta Balin lentokentältä – räjähdysmäinen tulivuorenpurkaus edelleen mahdollinen iltasanomat 23:48 29.11

Agung-tulivuori saattaa yhä purkautua räjähdysmäisesti.


Balin lentokenttä avattiin liikenteelle iltasanomat 12:03 29.11

Indonesian Balilla kansainvälinen lentokenttä on avattu jälleen liikenteelle.


Balin lentokenttä avattiin taas liikenteelle - tuhkapilvi vaihtoi suuntaa iltalehti 11:47 29.11

Balin kansainvälinen lentokenttä on avattu jälleen lentoliikenteelle. Ihmiset odottelivat keskiviikkona lentokentän avautumista Balin paratiisisaarella. Indonesian lentokenttäviranomaiset ilmoittivat avanneensa Balin kansainvälisen lentokentän kolmen päivän sulkemisen jälkeen taas liikenteelle.


Balin lentokentän odotetaan avautuvan liikenteelle vielä tänään iltasanomat 09:51 29.11

Indonesian Balilla kansainvälisen lentokentän odotetaan avautuvan liikenteelle vielä tänään aamupäivällä Suomen aikaa, kertovat lentokenttäviranomaiset.


Balin lentokenttä avataan taas liikenteelle - tuhkapilvi vaihtoi suuntaa iltalehti 08:44 29.11

Balin kansainvälinen lentokenttä on tarkoitus avata keskiviikkona kello yhdeksän Suomen aikaa. Indonesian lentokenttäviranomaiset ilmoittivat keskiviikkona, että Balin kansainvälinen lentokenttä avataan kolmen päivän sulkemisen jälkeen taas liikenteelle. Kenttä jouduttiin sulkemaan tulivuoren puskeman savun ja tuhkapilven vuoksi. Se jätti tuhannet turistit jumiin, kun lentoja jouduttiin perumaan. Viranomaisten mukaan tuhkapilven kulkusuunta on muuttunut, eikä se enää haittaa lentoliikennettä.


Balin kansainvälinen lentokenttä pysyy suljettuna ainakin vielä kolmannen päivän iltasanomat 03:21 29.11

Valtava joukko turisteja on lomasaarella jumissa.


Balin kansainvälinen lentokenttä pysyy suljettuna - tuhannet turistit jääneet jumiin iltalehti 08:08 28.11

Indonesian viranomaiset ovat päättäneet pitää Balin kansainvälisen lentokentän suljettuna. Viranomaiset sulkivat Balin pääkaupungissa Denpasarissa sijaitsevan lentokentän maanantaina. Tuolloin sen sanottiin pysyvän suljettuna vuorokauden ajan, mutta tiistaina viranomaiset ilmoittivat lentokentän pysyvän suljettuna keskiviikkoaamuun paikallista aikaa.


Balin lentokenttä pysyy suljettuna vielä toisen vuorokauden iltasanomat 01:29 28.11

Denpasarin lentokenttä suljettiin maanantaina.


Indonesian viranomaiset: noin 100 000 ihmistä on evakuoitava Balilta iltalehti 08:05 27.11

Arviolta 40 000 ihmistä on jo poistunut vaaran vyöhykkeeltä. Noin 100 000 ihmistä on evakuoitava Balin tulivuorenpurkauksen alta pois, ilmoittivat Indonesian katastrofiviranomaiset. Agung-tulivuori voi nyt purkautua minä hetkenä tahansa, viranomaiset varoittivat.


Viranomaiset nostivat tulivuorivaroituksen korkeimmalle tasolle Balilla - lentokenttä suljettiin iltalehti 07:02 27.11

Indonesian suositulla lomasaarella Balilla viranomaiset ovat nostaneet tulivuorivaroituksen korkeimmalle tasolle. Viranomaiset nostivat lentoyhtiöille osoitettua varoitustasoa, kun Agung-tulivuori sylki runsain määrin savua ja tuhkaa. Sunnuntaina tulivuoresta peräisin oleva savupilvi ylsi yli neljän kilometrin korkeuteen. Lisäksi Balin viranomaiset päättivät maanantaina sulkea saaren pääkaupungin Denpasarin kansainvälisen lentokentän. Tällä hetkellä viranomaiset sanovat lentokentän pysyvän suljettuna vuorokauden.


Välitön vaara uhkaa 10 kilometrin säteellä Balin Agung-tulivuoresta iltasanomat 06:52 27.11

Retket ja muut turismiaktiviteetit Agung-tulivuoren lähelle on peruttu. Vuoren pelätään purkautuvan.


Uutiset