Jätevuoret uhkaavat jo turismia – Bali julisti hätätilan MTV 06:06 13.01

Indonesian suosittu lomasaari Bali on julistanut niin sanotun jätehätätilan roskaisimmille rannoilleen.


Bali julisti jätehätätilan roskaisille rannoilleen iltasanomat 03:17 13.01

Jätevuoret uhkaavat Balin taloudelle tärkeää turismia.


Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen: Globalisaation aika on ohi uusisuomi 07:46 09.01

Globalisaation aika on ohi, julistaa Paavo Väyrynen ja vaatii, että Suomi ottaa politiikassaan uuden suunnan. Kurssia on käännettävä selvästi, sillä viimeiset 25 vuotta Suomi on kulkenut väärään suuntaan. Sekä euro että ”hivuttautuminen” Naton kylkeen ovat olleet virheitä, joista Väyrynen syyttää istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä.


Alman lomakuvat täynnä rautaista asennetta: ”I hate to smile” iltalehti 16:23 07.01

Balin loma sai laulaja Almalta esiin pienen hymyn, jollaista häneltä harvoin nähdään kuvissa. Laulaja Alma lomailee parhaillaan Balilla Indonesiassa. Hän on julkaissut reissulta muutaman omalle tyylilleen uskollisen lomakuvan.


Harvinainen yhteiskuva: Niko Kivelä lomailee paratiisissa avopuolisonsa Anni Hautalan kanssa – ”Paras loma” iltasanomat 16:39 06.01

Niko Kivelä ja Anni Hautala lomailevat parhaillaan Balilla.


Forbes listasi vuoden tuottoisimmat näyttelijät: Fast & Furious -tähdet kärkipaikoilla iltalehti 04:07 29.12

Vin Diesel nappasi kärkipaikan Dwayne Johnsonin nenän edestä. Forbesin vuosittainen tuottoisimpien näyttelijöiden lista oli tänä vuonna muskelitähtien juhlaa. Listan kärjessä on Vin Diesel ja toisena Dwayne Johnson. Molempien sijoitukseen vaikutti se, että he olivat mukana kahdeksannessa Fast & Furious -elokuvassa, joka on kerännyt maailmanlaajuisesti 1,2 miljardin lipputulot. Sen lisäksi Dieselin ääntä on tänä vuonna kuultu elokuvassa Guardians of the Galaxy vol. 2. Hän myös toisti roolinsa tribalitatuoituna extreme-agentti Xander Cagena elokuvassa XXX: Xander Cagen paluu. Dwayne Johnson puolestaan on esiintynyt tänä vuonna Fast & Furiousin lisäksi elokuvissa Baywatch ja Jumanji: Welcome to the Jungle.


Kilpakumppani tyrmää supertähden dopingselityksen - vetosi astmaan: ”Tuntuu oudolta, että olisi ollut pahoja oireita” iltalehti 08:45 15.12

Vincenzo Nibali kommentoi Chris Froomen d-epäilyä Twitterissä. Kansainvälinen pyöräilyliitto (UCI) kertoi keskiviikkona, että Chris Froomea epäillään dopingrikkomuksesta. UCI:n mukaan Espanjan ympäriajon loppupuolella otetusta näytteestä löytyi sääntöjenvastainen määrä salbutamolia, jota käytetään yleensä astmalääkkeenä.


Salkkareiden uusi kaunotar onkin taidokas surffilautailija – poseeraa bikineissä Balilla mtv 22:30 11.12

Salattujen elämien uusi kaunotar-tulokas jakaa näyttäviä lomakuvia Instagramissa.


Tältä Balilla näyttää tulivuorenpurkauksen jälkeen – kuin aavemaailmasta stara 12:30 08.12

Indonesian Balilla sijaitseva Agung-tulivuori alkoi purkautumaan marraskuussa. Sen myötä jopa


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 08.12

Indonesian Balilla sijaitseva Agung-tulivuori alkoi purkautumaan marraskuussa. Sen myötä jopa


Griezmann ei lannistunut hylätystä maalista - iski loppuhetkien voiton Atleticolle iltalehti 19:30 02.12

Atletico Madrid taisteli tappioasemasta 2-1-voittoon Real Sociedadia vastaan. Vieraiden puolustusmuurin mursi lopullisesti Antoine Griezmann vain pari minuuttia ennen loppua. Madridissa kohtasivat lauantaina punavalkopaitainen kotijoukkue Atletico ja sinivalkopaitainen Real Sociedad. Vieraat pysyivät pitkään jopa voitossa kiinni, mutta joutuivat lopulta tunnustamaan leveällä materiaalilla myllyttäneen kotijoukkueen paremmaksi. Real Sociedad siirtyi yllätysjohtoon, kun se sai rangaistuspotkun 28. minuutilla. Pilkku vihellettiin, kun Atleticon slovenialaismaalivahti kaatoi pallontavoittelutilanteessa yksin läpi olleen Mikel Oyarabalin. Pallo näytti karkaavan tilanteessa päätyrajan yli, mikä sai kotijoukkueen pelaajat protestoimaan tuomiota voimakkaasti.


Possesta tutut tubettajat lähtevät kiertueelle – luvassa vauhdikas TubeTour mtv 15:00 01.12

YouTube-tähdet Lakko ja Herbalisti lähtevät kiertueelle muiden tubettajien kanssa.


Tilanne Balin lentokentällä normalisoitumassa – tuhannet turistit päässeet paluumatkalle iltasanomat 21:58 30.11

Indonesian Balilla tuhannet ulkomaiset turistit pääsivät torstaina lähtemään paluumatkalle Denpasarin kansainväliseltä lentokentältä.


Tuhannet turistit jättämässä Balin - lentokenttä voidaan joutua sulkemaan uudelleen iltalehti 08:05 30.11

Täysimittaisen tulivuorenpurkauksen mahdollisuus on edelleen suuri. Tuhannet ulkomaiset turistit ovat jättämässä torstaina Balin paratiisisaaren Indonesiassa tulivuori Agungin enteillessä purkautumista. Balin lentokenttä oli sankan tuhkapilven vuoksi suljettuna yli kolmen päivän ajan. Hälytystila on edelleen Agungin vuoksi alueella korkeimmillaan. Tuulen suunta on kuitenkin muuttunut niin, että tuhkapilvi liikkuu tällä hetkellä pois lentokentältä päin.


Tuhannet turistit päässeet paluumatkalle Balilta – tilanne voi muuttua nopeasti iltasanomat 06:44 30.11

Indonesian Balilla tuhannet turistit ovat päässeet lähtemään paluumatkalle, kun lentoliikenne Denpasarin kansainvälisellä lentokentällä on palautumassa normaaliksi.


Ensimmäiset lennot lähtivät jälleenavatulta Balin lentokentältä – räjähdysmäinen tulivuorenpurkaus edelleen mahdollinen iltasanomat 23:48 29.11

Agung-tulivuori saattaa yhä purkautua räjähdysmäisesti.


Balin lentokenttä avattiin liikenteelle iltasanomat 12:03 29.11

Indonesian Balilla kansainvälinen lentokenttä on avattu jälleen liikenteelle.


Balin lentokenttä avattiin taas liikenteelle - tuhkapilvi vaihtoi suuntaa iltalehti 11:47 29.11

Balin kansainvälinen lentokenttä on avattu jälleen lentoliikenteelle. Ihmiset odottelivat keskiviikkona lentokentän avautumista Balin paratiisisaarella. Indonesian lentokenttäviranomaiset ilmoittivat avanneensa Balin kansainvälisen lentokentän kolmen päivän sulkemisen jälkeen taas liikenteelle.


Balin lentokentän odotetaan avautuvan liikenteelle vielä tänään iltasanomat 09:51 29.11

Indonesian Balilla kansainvälisen lentokentän odotetaan avautuvan liikenteelle vielä tänään aamupäivällä Suomen aikaa, kertovat lentokenttäviranomaiset.


Uutiset