Baddingin passi myynnissä Huuto.net-sivustolla - myyjälle sataa kuittia 5000 euron lähtöhinnasta: ”Salli minun oikeasti nauraa” iltalehti 05:19 01.08

Baddingin passin voi huutaa itselleen Huuto.net-sivustolta, jos pätäkkää löytyy taskunpohjalta. Edesmenneen iskelmätähden Rauli ”Badding” Somerjoen vanha passi on myynnissä Huuto.net-sivustolla. Myyjä kuvailee vuoden 1974 passia ”palana suomalaista musiikkihistoriaa”. Kyseessä on laulajan henkilökohtaisesta passista, jonka viimeinen voimassaoloaika oli 31. tammikuuta 1979. - Hyvässä kunnossa ikäisekseen, kirjoittaa myyjä passista.


Mottipäiset summat Ruisrockista kuittaavat JVG ja Ville Valo & Agents esiintyivät samaan aikaan - kumpi vei voiton? iltalehti 08:48 07.07

Ruisrockin lauantai-illassa esiintyi samaan aikaan kesän festaripalkkiorohmut JVG ja Ville Valo & Agents. Lauantai-ilta kello 22.15 Turun Ruissalossa oli monelle tiukka paikka. Rantalavalla esiintyi ainutlaatuinen kokoonpano Ville Valo \& Agents, jotka tulkitsivat Rauli ”Badding” Somerjoen hittejä. Niittylavalla puolestaan oli takuuvarmat bileet tiedossa, kun lavalle nousi ensimmäistä kertaa pääesiintyjänä ollut JVG. Iltalehti kertoi jo aiemmin, miten Ville Valo \& Agents ja JVG ovat kesän festarikuninkaita tulojen perusteella. Ensin mainittu kuittaa yhdestä festariesiintymisestä noin 80 000 euroa, JVG puolestaan noin 30 000 euroa.


Iskelmä: Baddingin kadonneet sävellykset löytyivät - ei julkaistu koskaan aikaisemmin iltalehti 06:31 01.07

Esa Pulliainen löysi uusia Baddingin kadoksissa olleita sävellyksiä. Ville Valo ja Agents -kokoonpano kiertää tänä vuonna Suomen keikkalavoja. Suuri yleisö on ottanut Ville Valon hyvin Agentsin solistina vastaan. Muusikko Esa Pulliainen kertoi Iskelmäradion haastattelussa tekemästään musiikillisesta löydöksessä. – Olen saanut uutta julkaisematonta Badding -materiaalia haltuun. Se on ihan ookoo kamaa, Esa Pulliainen sanoi Iskelmäfestivaaleilla.


Jonna Tervomaa yllättää - esiintyy ensimmäistä kertaa teatteriroolissa iltalehti 18:14 28.06

Laulaja Jonna Tervomaa loistaa ensimmäisessä teatteriroolissaan Someron kesäteatterissa. Esakallion legendaarinen tanssilava kokoaa tänä kesänä tähtiä Someron kesäteatterin lavalle. Somerolaisista suurmiehistä Unto Monosesta, M.A.Nummisesta ja Rauli Bädding Somerjoesta on kirjoitettu kuvitteellinen Oi, jospa kerran -tarina. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Kaija Parko sai lavalle ensimmäiseen teatterirooliinsa entisen oppilaansa Forssan yhteiskoulusta, laulaja Jonna Tervomaan. Mukana ovat myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä Pertti Koivula, Risto-Räppääjä -elokuvista tuttu Samuel Shipway ja Jani \& Jetsetters -yhtyeestäkin tuttu Jani Forsman.


”Kuolinkamppailu oli raju” – nyt Rauli ”Badding” Somerjoen hautakiven vieressä kimmeltävät hopeiset tähdet iltasanomat 07:55 23.06

Alkoholimyrkytys koitui Rauli ”Badding” Somerjoen, 39, kohtaloksi. Hän lepää synnyinkaupungissaan Somerolla isoveljensä vierellä.


Näitä kappaleita Suomi kuuntelee juhannuksena Spotifystä - mukana Baddingin klassikko iltalehti 14:31 20.06

Spotify on listannut kappaleet, joita suomalaiset kuuntelevat eniten juhannuksena. Musiikki on monien kohdalla iso osa juhannuksen viettoa, ja keskikesän juhlaa varten koostetaan soittolistoja. Spotify on nyt listannut käyttäjiensä juhannusaiheisten soittolistojen suosituimmat kappaleet. Lista on kotimaisten artistien täyttämä. Listan vanhin kappale on Rauli ”Badding” Somerjoen Paratiisi vuodelta 1975


Musiikkituottaja Pekka Aarnio, 72, on kuollut iltalehti 20:20 14.05

Aarnio sai vuoden alussa Kultainen Emma -palkinnon. Musiikkituottaja ja laulaja Pekka Aarnio on kuollut 72-vuotiaana. Asiasta kertoi Aarnion yhtye Agit-Prop omalla Facebook-sivullaan. Aarnio toimi 70-luvulla tuottajana legendaarisessa Love Records -levy-yhtiössä, jonka artisteihin kuului muun muassa Juice Leskinen, Hurriganes, Pelle Miljoona ja Hector. Henkilökohtaisesti Aarnio tuottu musiikkia suomalaisille ykkösartisteille, kuten Pelle Miljoonalle, Leevi and the Leavingsille, Ultra Bralle ja Rauli Badding Somerjoelle.


ja työtoverien vaikenemisen

Uutiset