Mies varasti punaisen BMW:n ja kaahasi poliisia pakoon Kemissä – edes piikkimatto ei pysäyttänyt

iltasanomat 16:38 29.07

Lisäksi mies yritti poliisin mukaan huijata itselleen reseptilääkkeitä ja varastaa käsitavaralääkkeitä.


Tuomas Enbuske jyräsi BMW:nsä sähkötolppaan – satojen ihmisten virrat poikki, näin mediapersoona kommentoi: "Ikävää"

iltalehti 23:35 20.07

Autonsa lunastukseen menettänyt Enbuske kieltää, että onnettomuuden syy oli tviittaaminen. Tv-juontaja ja Iltalehden kolumnistina tunnettu Enbuske, 41, ajoi maanantai-iltana kolarin Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievin kunnan taajama-alueelta olivat sähköt poikki ulosajon takia 1–1,5 tunnin ajan. – Se (tviittaaminen) on väärä tieto. Katsahdin navigaattoriin ajaessani. En ole yli vuoteen edes räplännyt kännykkää ajaessa, se on verrattavissa rattijuoppouteen, Enbuske sanoo.


Tuomas Enbuske kolaroi BMW:nsä lunastus­kuntoon ja katkaisi sähköt sadoilta ihmisiltä – paljastaa nyt, mitä onnettomuus­hetkellä oikeasti tapahtui

iltasanomat 22:24 20.07

Ilta-Sanomat tapasi Tuomas Enbusken Toivo ja Nadja Sukarin hääjuhlassa Turun Linnassa.


Tuomas Enbuske kolaroi BMW:nsä lunastuskuntoon ja katkaisi sähköt sadoilta ihmisiltä – paljastaa nyt, mitä onnettomuushetkellä oikeasti tapahtui

iltasanomat 22:24 20.07

Ilta-Sanomat tapasi Tuomas Enbusken Toivo ja Nadja Sukarin hääjuhlassa Turun Linnassa.


Suomi otti EU-puheenjohtajakauden sponsoriksi BMW:n, vaikka sata meppiä vaati linjanmuutosta – "Ensisijaisesti jokaisen maan omalla vastuulla"

yle 19:07 18.07

Europarlamentaarikkojen kirjeessä vedottiin siihen, että monilla yhtiöillä on kiinnostusta vaikuttaa EU-päätöksentekoon.


Tuomas Enbuske rysäytti BMW:nsä sähkötolppaan – katkaisi sähköt 250 kotitaloudelta

iltasanomat 15:53 16.07

Mediapersoona Tuomas Enbuske ajoi maanantai-iltana autollaan päin sähkötolppaa Sievissä. Rytäkän seurauksena noin 250 taloutta oli yli kaksi tuntia ilman sähköjä.


Suomalaistähti löi hole-in-onen ”väärällä reiällä” – nyt kilpakumppani ansaitsi yli 100 000 euron arvoisen BMW:n yhdellä lyönnillä

iltasanomat 05:11 13.07

Bradley Dredge onnistui hole-in-onessa 17. reiällä, Kalle Samooja puolestaan 15. reiällä.


Pia-leski antoi Matti Nykäsen BMW:n autoliikkeen myytäväksi Tampereella - hintapyyntö lähes 40?000 euroa: ”Toivottavasti Matin auto päätyy hyvään kotiin”

iltalehti 12:10 04.07

Matti Nykäsen vuonna 2017 ostama BMW 520 -merkkinen auto on myynnissä tamperelaisessa autoliikkeessä. Matti Nykäsen vuonna 2017 uutena ostettu bemari on ollut myynnissä Laatuauto Tampere -liikkeessä muutaman päivän ajan. Auton myyntihinta on 38?900 euroa. Autoliikkeestä kerrotaan Iltalehdelle, että auto haettiin Nykäsen kotoa niiltä sijoiltaan, jonne mies oli sen vielä eläessään parkkeerannut. – Pia koitti myydä sitä ensi itse, mutta tietysti tämän hintainen auto on vaikea itse myydä kun autoliike tarjoaa rahoitusta autoon ja on vaihtomahdollisuuksia ja muuta. Auto noudettiin siitä paikasta mihin Matti itse sen jätti kotipihassaan, autoliikkeen edustaja kertoo.


Melkoinen menopeli! Lotta Harala esittelee tyylikästä autoaan – ”Kyllä kelpaa kruisailla”

iltalehti 12:56 12.06

Suomen pika-aitatähti Lotta Harala esitteli menopeliään Instagramissa. – Kyllä kelpaa tämän kesän road tripit kruisaa BMW:n kiesillä, Lotta Harala hehkutti tiistaina. Otoksessa nainen poseeraa sinisen BMW 3-sarjan auton edessä.


heti aamusta...” jälkeen – syy löytö etusiivestä pudotti uudella paikkakunnalla – viikko 39

Hot topics