Toinen venäläiskäry olympialaisissa - liitto kiisti osallisuutensa iltalehti 12:41 23.02

Venäläiskelkkailija Nadezhda Sergejeva on antanut positiivisen dopingnäytteen olympialaisissa. 30-vuotias Sergejeva antoi positiivisen näytteen viime sunnuntaina, kertoo BBC. Venäjän kelkkailuliiton mukaan Sergejeva oli käyttänyt sydänvaivoihin tarkoitettua lääkettä. Liiton mukaan sen lääkintähenkilökunta ei ole antanut Sergejevalle kyseistä lääkettä.


Outo tapahtumaketju - TV-tähti valssasi herttuatar Camillan kanssa - sai potkut iltalehti 06:31 23.02

BBC:n tanssiohjelmassa peräti 14 vuotta tanssinut Brendan Cole sai potkut. Brendan Cole oli peräti 14 vuoden ajan tanssijana ja tähtitanssijoiden opettajana Strictly Come Dancing -ohjelmassa. Ohjelman pohjalta on kehitetty meilläkin nähty Tanssii tähtien kanssa. Potkujen syistä on riittänyt spekuloitavaa, mutta BBC ei ole antanut vielä mitään virallista selvitystä asiasta.


Etsi Kalliovuoriin haudattua kulta- ja jalokiviaarrearkkua - jo neljäs amerikkalaismies kuoli iltalehti 11:07 22.02

Kalliovuoriin kätkettyä kahden miljoonan dollarin aarretta etsineen Jeff Murphyn jalka lipesi ja hän putosi 152 metrin matkan kuolemaan. Jeff Murphy on jo neljäs ihminen, joka on kuollut etsiessään Kalliovuoriin haudattua aarretta. Illinoisin osavaltiosta kotoisin oleva 53-vuotias Murphy etsi varakkaan 86-vuotiaan taidekauppiaan kätkemää aarrearkkua Kalliovuorilta Yellowstonen kansallispuiston alueelta, kertoo BBC.


8-vuotias poika löytyi matkalaukusta – lapsen salakuljetuksen järjestänyt isä vältti vankilatuomion MTV 19:23 21.02

Oikeus ei löytänyt todisteita sille, että isä olisi tiennyt pojan joutuvan ylittämään rajan matkalaukkuun sullottuna, uutisoi muun muassa BBC.


Mikä jengi! Alma esiintyi supertähtien kanssa BBC:llä mtv 13:52 21.02

Suomen suurimpiin nouseviin musiikkitähtiin kuuluva Alma tekee itselleen nimeä maailmalla.


Fanit hullaantuivat, kun Alma esiintyi BBC:n studiolla huikeassa naisryhmässä: ”Niin paljon mahtavuutta samassa huoneessa!” iltalehti 13:03 21.02

Viisinkertainen Brit Award -ehdokas Dua Lipa pyysi MØ:n, Zara Larssonin, Charli XCX:n ja suomalaisen Alman taustalaulajikseen. Suomalaisartisti Alma julkaisi tänään keskiviikkona kuvan, jossa poseeraa BBC1:n studiolla. Seuranaan hänellä on kova liuta muita musiikkialan naisia: ruotsalainen Zara Larsson, tanskalainen MØ sekä englantilaiset Charli XCX ja Dua Lipa. Syynä artistien kohtaamiseen on ollut Dua Lipan IDGAF-kappaleen esittäminen BBC Radio 1:n Live Lounge -studiossa Los Angelesissa. Dua Lipa oli kutsunut muut muusikot "taustalaulajien superryhmäksi".


Ähtärin pandat niittävät mainetta: Lumin ja Pyryn lumileikit tavoittaneet jo miljoonia ihmisiä ympäri maailman iltalehti 10:11 20.02

Ähtärin Pandatalon avaaminen yleisölle viime lauantaina ja pandapariskunta Jin Baobaon ja Hua Baon eli Lumin ja Pyryn ensimmäiset lumileikit keräsivät yleisöä maailmanlaajuisesti. Yli 200 kansainvälistä mediaa noin 40 maassa jakoi sunnuntaina eri kanavien kautta artikkeleita, kuvia ja videoita Lumin ja Pyryn ensimmäisistä lumileikeistä Ähtäri Zoossa. Ähtärin pandoista uutisoivat muun muassa BBC, New York Times, Washington Post, Guardian, Daily Telegraph, FOX, ABC News, Independent, Hindustan Times ja monet muut mediat.


Kaatopaikkavuori romahti Maputossa - ainakin 17 kuollut, uhrien joukossa lapsia iltalehti 07:54 20.02

Jätevuori oli noussut kolmikerroksisen talon korkeuteen. Valtava kaatopaikkavuori on romahtanut osittain Mosambikin pääkaupungissa Maputossa. Jätevuoren alle kuoli ainakin 17 ihmistä, joiden joukossa on lapsia, uutistoimisto AP ja BBC raportoivat. Viranomaisten mukaan Hulenen kaatopaikalta voi löytyä vielä lisää ruumiita. Etsintöjä tehdään yhä. Useita ihmisiä loukkaantui turmassa ja useita on kadoksissa.


Lumi ja Pyry matkalla maailmanmaineeseen – kansainvälinen media ihastelee Ähtärin pandojen lumileikkejä iltasanomat 18:28 19.02

Fox News ja BBC hehkuttavat suomalaisia pandoja Twitterissä.


BBC-olympiastudio Suomen kiekkopelistä: ”Kameramiehet väistelevät pelaajia jäällä” stara 10:30 19.02

Etelä-Koreassa parhaillaan käynnissä olevissa talviolympialaisissa on mukana monia lajeja, jotka


Syyrian kurditaistelijat: Syyrian hallitus on luvannut auttaa taisteluissa Turkkia vastaan MTV 06:11 19.02

Pohjois-Syyriassa taistelevien kurdien mukaan he ovat solmineet Syyrian hallituksen kanssa sopimuksen, jonka puitteissa Syyria lähettää alueelle joukkojaan auttaakseen kurdeja puolustautumaan Turkin hyökkäyksiltä. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.


Britannian pääministeri arvostelee korkeita lukukausimaksuja MTV 05:56 19.02

Britannian pääministeri Theresa May arvostelee yliopistojen lukukausimaksujen suuruutta, kertoo muun muassa BBC.


Iranissa lentokone syöksynyt maahan iltalehti 10:35 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Iranissa. Eri lähteiden mukaan Iranissa matkustajakone on syöksynyt maahan. Koneessa on kymmeniä matkustajia. BBC:n mukaan lentokone putosi Zagros vuorille Semiromin kaupungin lähettyville. Semirom sijaitsee Isfahanin maakunnassa Iranin pääkaupungin Teheranin ja lounaassa sijaitsevat Yasujin kaupungin välillä. Iranilaisviranomaisten mukaan kaikki pelastustoimien yksiköt ovat hälytysvalmiudessa. Viranomaisen mukaan koneessa oli 50-60 matkustajaa. Huonon sään vuoksi pelastushelikopteri ei ole päässyt onnettomuuspaikalle. Asiasta uutisoi BBC.


Intialaisnainen tekeytyi mieheksi - huijasi kaksi naista naimisiin kanssaan myötäjäisten takia iltalehti 10:48 16.02

Intian poliisi on pidättänyt mieheksi tekeytyneen naisen, joka on huijannut kaksi naista naimisiin kanssaan myötäjäisten takia. Krishna Sen pidätettiin keskiviikkona Uttarakhandin osavaltiossa myötäjäisten vaatimisesta. Poliisin mukaan Krishna Senin, 26, oikea sukupuoli paljastui kuulusteluissa. Asiasta kertoo muun muassa BBC.


Hämmentävää sekoilua - Jamaikan kelkkailujoukkue jäämässä ilman kelkkaa olympialaisissa iltalehti 16:15 15.02

Jamaikan kelkkailujoukkueen ympärillä kuohuu. Jamaikan kelkkailuliitto päätti vaihtaa joukkueen valmentajana toimineen Sandra Kiriasisin roolia vain pari päivää ennen kisojen alkua. Saksalaisesta olympiavoittajasta leivottiin yhtäkkiä rata-analyytikko. Uusi rooli ei kelvannut Kiriasisille, joten nainen päätti jättää koko joukkueen. - En ole koskaan pettynyt näin pahasti urheilussa, Kiriasis sanoi BBC:n haastattelussa uutisen tultua julki.


Hääjuhlasta kadonneen 9-vuotiaan Maelysin ruumis on löydetty – entinen sotilas myöntänyt teon MTV 19:31 14.02

Uutiskanava BBC:n mukaan viime elokuussa kadonneen tytön jäänteet on löydetty.


Hääjuhlasta kadonneen 9-vuotiaan Maelysin jäänteet löydetty – entinen sotilas myöntänyt teon MTV 19:31 14.02

Uutiskanava BBC:n mukaan viime elokuussa kadonneen tytön jäänteet on löydetty.


Uutiset