Jääkiekon MM-kisat pelataan ensi vuonna Valko-Venäjällä ja Latviassa – lohkot julkaistiin

iltalehti 12:54 20.05

Leijonat kohtaa heti alkulohkossa molemmat Pohjois-Amerikan joukkueet. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF julkaisi keskiviikkona vuoden 2021 MM-kisojen lohkot. Leijonat pelaa B-lohkossa eli Latvian Riiassa. Edessä on heti kova haaste, sillä alkulohkossa vastaan asettuvat Yhdysvallat ja viime vuonna finaalissa Suomelle taipunut Kanada.


Venäjä välttämässä jättikatastrofin nuorten MM-kisoissa – Suomen tilanne selkiytymässä

MTV 16:52 31.12

Tiistai on ratkaisujen päivä jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, sillä niin A- kuin B-lohkossa pelataan viimeiset alkusarjan ottelut. A-lohkossa Suomen tilanteeseen on tulossa selkoa. B-lohkossa Venäjä on puolestaan välttämässä katastrofin.


Valtava jääkiekkopommi lähellä! Venäjää uhkaa nöyryytys MM-kisoissa

MTV 08:17 31.12

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen lohkovaihe pelataan päätökseen tänään Tshekissä. Nuoret Leijonat on jo varmistanut paikkansa puolivälierissä, mutta B-lohkossa voi jysähtää todellinen kiekkopommi. 


Venäjä rökitti vaahteralehdet 6–0 – Kanada kärsi historiansa suurimman tappion nuorten MM-kisoissa

jatkoaika.com 23:21 28.12

Nuorten MM-kilpailuiden B-lohkossa pelattiin lauantaina kutkuttavasti ristiin. Suurimmasta shokista vastasi Kanada häviämällä Venäjälle peräti 6–0.


Venäjä rökitti vaahteranlehdet 6-0 - Kanada kärsi historiansa suurimman tappion nuorten MM-kisoissa

jatkoaika.com 23:21 28.12

Nuorten MM-kilpailuiden B-lohkossa pelattiin lauantaina kutkuttavasti ristiin. Suurimmasta shokista vastasi Kanada häviämällä Venäjälle peräti 6-0.


Ohhoh! Nuorten MM-kisojen isointa mestarisuosikkia viedään – rumat lukemat taululla

MTV 21:33 28.12

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa viritellään uutta yllätystulosta, kun B-lohkossa mestarisuosikki Kanada on helisemässä.


Yllätyskäänne nuorten MM-kisoissa! Kisaisäntä Tshekkiä uhkaa täydellinen fiasko

iltalehti 19:05 28.12

Saksa voitti Tshekin B-lohkossa. Jääkiekon nuorten MM-kisojen kotiyleisö pettyi lauantaina, kun Saksa voitti Ostravassa pelatussa B-lohkon ottelussa Tshekin 4–3. Saksa siirtyi kolmannessa erässä jo 4–1-johtoon Dominik Bokkin maalilla. Tshekki sai vielä kirin aikaiseksi ja teki kavennusmaalit ajassa 49.17 ja 52.30. Tasoitusmaaliin rahkeet eivät enää riittäneet.


Asiantuntijat arvioivat Huuhkajien B-lohkon – tämä maa sopii Suomelle parhaiten: "Suomi on tottunut Riven johdolla ottamaan sopivasti vastaan"

yle 07:13 01.12

Suomi kohtaa jalkapallon EM-kisojen B-lohkossa Tanskan, Venäjän ja Belgian.


Näin Markku Kanerva kommentoi Huuhkajien EM-lohkoa Ylellä: sai haluamansa – ”Siinä vaiheessa ajattelin”

iltalehti 20:46 30.11

Päävalmentaja Markku Kanerva otti tyynesti vastaan tiedon Huuhkajien EM-kisalohkosta. Jalkapallon EM-lopputurnauksen alkulohkot arvottiin lauantaina Bukarestissa. Suomi arvottiin alkulohkoon B, joka pelataan Kööpenhaminassa ja Pietarissa. Jo ennakkoon tiedettiin, että Suomi pelaa joko B-lohkossa tai A-lohkossa, johon päätyivät lohkoa isännöivän Italian lisäksi lopulta Turkki, Sveitsi ja Wales.


Katso tallenne: Huuhkajat pelaa B-lohkossa Pietarissa ja Kööpenhaminassa! Yle seurasi hetki hetkeltä lohkoarvontaa

yle 18:00 30.11

Jalkapallon EM-kisojen lohkot arvotaan lauantaina 30.11. Bukarestissa. Lähetystä voi seurata TV1:ssa ja Areenassa kello 18.30 alkaen.


Katso suorana: Huuhkajat pelaa B-lohkossa Pietarissa ja Kööpenhaminassa!

yle 18:00 30.11

Jalkapallon EM-kisojen lohkot arvotaan lauantaina 30.11. Bukarestissa. Lähetystä voi seurata TV1:ssa ja Areenassa kello 18.30 alkaen.


Katso suorana: Huuhkajat pelaa B-lohkossa Pietarissa ja Kööpenhaminassa! Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 18:00 30.11

Jalkapallon EM-kisojen lohkot arvotaan lauantaina 30.11. Bukarestissa. Lähetystä voi seurata TV1:ssa ja Areenassa kello 18.30 alkaen.


Tässä ovat Huuhkajien vaihtoehdot EM-kisoihin – todellinen kauhulohko uhkaa

yle 13:21 20.11

Suomi pelaa jalkapallon EM-kisoissa joko A- tai B-lohkossa.


Hot topics