Lounasravintola jatkaa vain take away -myyntiä, koska avaaminen ei kannata: "Minun matematiikalla en ymmärrä miten tämä kannattaisi"

yle 12:39 28.05

Ravintolat saavat avata ovensa kesäkuun alussa monin rajoituksin. Monelle buffet-konseptilla toimivalle ravintolalle tämä ei kuitenkaan tuo helpotusta.


Näky Koffin puistosta tyrmistyttää – take away -laatikot peittivät nurmen

stara 13:20 26.05

Koronaviruksen aiheuttaman kriisin myötä myös ravintola-alan yrittäjät ovat olleet todellisessa


Anne Hathaway paljastaa erikoisen mokan suosikkielokuvan kuvauksista: ”Se oli hurmaava hetki”

iltalehti 03:19 17.05

Näyttelijä Anne Hathaway muisteli Prinsessapäiväkirjat-elokuvan kuvauksia ohjaaja Garry Marshallin muistolle järjestetyssä tribuutissa. Näyttelijä Anne Hathaway, 37, paljasti ABC:lle hauskan yksityiskohdan vuonna 2001 ilmestyneen Prinsessapäiväkirjat-elokuvan kuvauksista. Tähti osallistui ABC:n järjestämään tribuuttiin ohjaaja Garry Marshallin muistolle. Prinsessapäiväkirjat-elokuvankin ohjannut Marshall menehtyi 81 vuoden iässä heinäkuussa 2016 iässä keuhkokuumeeseen. Hathaway kertoo erikoisesta mokastaan kuvauksissa, joka näyttelijän yllätykseksi päätyi lopulliseen elokuvaan mukaan. Kohtauksessa Hathaway ja näyttelijäpari Heather Matarazzo kävelevät urheilukentän penkkejä pitkin.


Tamperelaisravintola lainaa take away -asiakkailleen pöydät ja tuolit puistoon – Ravintoloitsija: Kyseessä ei ole terassi vaan piknik

yle 13:18 16.05

Ravintolalla on samat vähittäismyyntioikeudet kuin kaupalla. Tamperelaisravintoloitsija Sami Lappalainen vertaa pöydän ja tuolien lainaamista sateenvarjon lainaamiseen sateella.


Potkut! NHL-pelaajan törkeät kommentit naisista ja joukkuetovereista saivat joukkueen mitan täyttymään

iltalehti 18:39 08.05

Brendan Leipsic ei osannut pitää törkeitä ajatuksia omana tietonaan. Washington Capitals on asettanut pelaajansa Brendan Leipsicin siirtolistalle. Seuran tarkoituksena on purkaa sopimus pelaajan kanssa, joka ei nauti enää seuran suosiota törkeän somekäyttäytymisenä johdosta. Leipsic jäi kiinni törkeistä viesteistä Instagramissa. Hän haukkui muun muassa joukkuetovereitaan Garnet Hathawayta ja Nic Dowdia ”vitun luusereiksi”.


Anne Hathaway osallistui somehaasteeseen – pukeutui pelkkään tyynyyn

stara 12:00 02.05

Näyttelijä Anne Hathaway on tullut monille tunnetuksi hänen rooleistaan muun


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 02.05

Näyttelijä Anne Hathaway on tullut monille tunnetuksi hänen rooleistaan muun


Ravintolat paikanneet talousahdinkoaan myymällä ateriakasseja vappuna – ala haluaa oikeuden ulosmyyntiin myös viineille

yle 19:33 01.05

Ravintoloiden ovet ovat olleet suljettuna pian kuukauden hallituksen päätöksellä. Take away-myynti on kuitenkin sallittu.


Anne Hathaway ja Halle Berry vaihtoivat vaatteet tyynyihin – upeat kuvat

iltalehti 00:40 28.04

Somessa leviävässä tyynyhaasteessa tyynyistä pitää tehdä asu. Suomessakin villinnyt tyynyhaaste on saanut myös Hollywood-tähdet ideoimaan luovia asukokonaisuuksia tyynyjä käyttämällä. Tyynyjä on muotoiltu asuksi esimerkiksi vöitä ja huiveja käyttämällä. Suomessa haasteeseen ovat osallistuneet esimerkiksi Aku Hirviniemi ja Duudsoneiden HP. Maailmalla haasteeseen ovat osallistuneet esimerkiksi Halle Berry, Anne Hathaway ja Dianne Buswell. Berry taiteili upean asukokonaisuuden pihallaan yhdistelemällä siniset tyynyt korkeisiin korkokenkiin.


Yli 10 työntekijää eri firmoista söi samaan aikaan lounasravintolassa, sitten paikalle saapui poliisi – alan etujärjestö ihmeissään: "Täyttä soopaa"

yle 08:55 18.04

Poliisi vaati lounasravintolaa siirtymään pelkkiin take away -annoksiin Imatralla. Lain mukaan henkilöstöravintolat saavat olla auki.


Euroopan ravintolabisnestä odottaa kova isku – Ravintoloitsija arvioi, että Belgiassa jopa neljännes yrityksistä voi mennä nurin

yle 17:43 28.03

Belgian lähes 50 000 ravintolaa, kahvilaa ja baaria tekohengittävät valtion tuilla. Osa yrityksistä on kokonaan kiinni, toiset ovat aloittaneet take away -bisneksen.


Tampereella kahvilayrittäjänä toimiva ex-kiekkoilija on huolissaan myös asiakkaista: ”On vaara pudota turvaverkon ulkopuolelle”

iltasanomat 14:24 25.03

Koronasäännöt pakottivat Pasi Petriläistä muuttamaan herkkupuotikahvilan toimintaa Tampereella. Pienyrittäjä tarjoaa myös takeaway-tuotteita, vaikka muoviroskan kertyminen ei miellytä.


Marin: Ravintolat saatetaan joutua sulkemaan, jos rajoittamistoimet eivät tepsi

iltasanomat 17:15 21.03

Ravintola-alan etujärjestö toivoo poikkeuksia takeaway-ravintoloille


Ville Valon salatempaus: julkaisi uutta musiikkia - fanit riemuissaan: ”Positiivista kuunneltavaa kaiken tämän pahan keskellä”

iltalehti 07:33 20.03

Muusikko Ville Valo on julkaissut kolme englanninkielistä kappaletta. Suoratoistopalveluihin ilmestyi torstain ja perjantain välisenä yönä kolme Ville Valon, 43, uutta englanninkielistä love metal -henkistä kappaletta. Mies julkaisi VV-nimellä Gothica Fennica vol. 1 -kokonaisuuden. Se koostuu Salute the Sanguine, Run Away from the Sun ja Saturnite Saturnalia - kappaleista.


Kommentti: Naisten jalkapalloliiga unohti sukupuolineutraalilla nimellään suurimman vahvuutensa

iltasanomat 15:43 28.02

Miksi veisi perheensä katsomaan Subaway Kansallista Liigaa? Koska siellä pelaa naisia, kirjoittaa Joonas Kuisma.


StaraTV Alpeilla tapasi Haddawayn Itävallassa – eräs muisto Suomesta ylitse muiden

stara 07:00 26.02

1990-luvulla eurodancen kirkkaimpiiin supertähtiin lukeutunut Haddaway naulitsi jo vuosikymmeniä sitten


Italialainen kahvijätti Lavazza teki kaupat suomalaisesta take away -kupista – muovittomasta pahvikupista juodaan pian kahvit ympäri Eurooppaa

yle 11:07 23.01

Metsäyhtiö Kotkamills on tehnyt ensimmäisen merkittävän sopimuksen muovittoman kuppikartongin toimittamisesta.


Italialainen kahvijätti Lavazza teki kaupat suomalaisesta, muovittomasta take away -kupista – kotkalaisyhtiö on kehittänyt kuppia vuosia

yle 11:07 23.01

Metsäyhtiö Kotkamills on tehnyt ensimmäisen merkittävän sopimuksen muovittoman kuppikartongin toimittamisesta.


Kim Kardashian julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa luonnollisena verkkareissa – fanit ylistävät lopputulosta

iltalehti 23:31 03.01

Kim Kardashian julkaisi yllättäen Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa luonnollisessa lookissa. Seurapiiritähti Kim Kardashian on totuttu näkemään kuvissa viimeisen päälle laittautuneena, mutta tähden tuorein kuva tekee tässä poikkeuksen. Kardashian poseeraa nimittäin viimeisimmässä Instagram-kuvassaan harmaissa verkkareissa arkisen näköisenä. Kuvassa Kardashianilla on toisessa kädessään puhelin ja toisessa kädessään take away -kahvimuki – aivan kuten kenellä tahansa tavallisella tallaajalla.


Hot topics