Vakio: City vie kärkikamppailun iltasanomat 12:09 13.08

Avaako Teemu Pukin Norwich voittotilinsä kotiottelussa Newcastlea vastaan?


Avaako suomalaistähden ennätyshurjastelu Timanttiliigan portit? – "Se on mietinnässä" MTV 07:28 12.06

Suomalaistähti Topi Raitasella oli syytä myhäilyyn, kun hän juoksi tiistaina Turun Paavo Nurmi Gamesissa 3 000 metrin esteissä kolmanneksi uudella ennätyksellään 8.21,47. Raitanen alitti sekä syksyn Dohan MM- että ensi vuoden Tokion olympiakisojen tulosrajan, mutta hän kokee, että juoksusta on vielä viilattavissa muutama sekunti pois.


Avaako Boston-kapteenin loukkaantuminen suomalaispuolustajalle huiman mahdollisuuden? – "Joudumme pohtimaan sitä" MTV 09:22 04.06

Boston Bruinsin kapteeni Zdeno Chara loukkaantui ikävästi Stanley Cup -finaalisarjan neljännessä ottelussa, eikä puolustajan pelikunnosta ole vielä havaintoa. Loukkaantuminen saattaa avata erityisen näytönpaikan 20-vuotiaalle Urho Vaakanaiselle.


Seuraa näitä asioita Leijonien ottelussa: Avaako hätävarasentteri vihdoin Savinaisen maalihanat? iltalehti 17:29 19.05

Suomi pelaa tänään alkulohkon toiseksi viimeisen ottelunsa. Taistelu Ranskaa vastaan alkaa kello 21.15. Puolivälieräpaikkansa jo varmistaneella Suomella on alkusarjassa vielä kaksi ottelua: tänään joukkue kohtaa Ranskan ja tiistaina Saksan. Seuraavassa kolme huomiota illan Ranska-peliin.


17, paransi ennätystään äitiään menopelillä Valtteri nyt ei hävitä ollut ensin omakotitalosta Kouvolassa on turvassa Washington Capitals – Video Honka

Uutiset