Kolmekymppinen Valtteri Bottas lataa itsevarmana: ”Minusta tulee vanhetessa vain parempi”

iltasanomat 16:11 16.09

Valtteri Bottas sanoo Autosportille, ettei hän ole vielä saavuttanut huipputasoaan F1-kuljettajana.


F1-sarjan pomo esittää suoran vaatimuksen Sebastian Vettelin ympärille – ”Ei helppoa, elintärkeää"

MTV 14:25 10.09

Formula ykkösten Ferrarin Sebastian Vettel on kärsinyt suurista vaikeuksista viime kisoissa. Italian GP:ssä hän teki amatöörimäisen virheen, joka aiheutti kolarin Racing Pointin Lance Strollin kanssa. Entinen F1-tallipäällikkö Ross Brawn sanoo Autosportille, että nelinkertaisen maailmanmestari Vettelin itseluottamuksen korjaaminen ensi kautta varten on elintärkeää.


F1-sensaatio saa jatkuvasti törkeitä viestejä tallikaverin kotimaasta – ”se satuttaa”

iltalehti 10:08 20.08

George Russell on erikoisessa tilanteessa. Aina kun hän lataa jotain someen, tallikaveri Robert Kubican fanit ovat kärppänä paikalla. Taustalla on urheiluhullussa Puolassa sitkeästi elävä ajatus, että Williams jostain syystä suosii aika-ajoissa Kubicaa dominoinutta Russellia. – Se satuttaa hieman, että puolet päivityksieni kommenteista on vihaa puolalaisilta kannattajilta, kun taas toiset puolet on täyttä tukea minulle, brittikuski toteaa Autosportille.


Kimi Räikkönen uskoo myös tyttärensä innostuvan kartingista – ”Rianna on pelottomampi kuin Robin”

iltasanomat 14:32 19.08

Kimi Räikkönen kertoi Autosportille lastensa hurjapäisyydestä.


F1-pomo liikuttui Mick Schumacherin suorituksesta: "Se muistutti minua hänen isästään"

MTV 20:31 06.08

Mick Schumacher nappasi viime viikonloppuna ensimmäisen voittonsa Formula kakkosissa. Formula ykkösten moottoriurheilujohtaja Ross Brawn liikuttui näkemästään ja kuvaili Autosportille nuoren Schumacherin suorituksen muistuttaneen häntä tämän isästä Michaelista.


Valtteri Bottas syyttää Charles Leclerciä avauskierroksen osumasta – ”Liike oli täysin tarpeeton ja pilasi kisani”

iltasanomat 20:51 05.08

Valtteri Bottas kommentoi Unkarin GP:n pilannutta tilannetta Autosportille.


Tommi Mäkinen ja Jari-Matti Latvala kävivät lounastauolla keskustelun, joka muutti Jyväskylän MM-rallin kulun täysin – suomalainen sekuntitaisto suli

iltalehti 20:40 03.08

Toyota teki Jyväskylän MM-rallin lauantaihuollossa tallimääräyksen, joka maksoi Jari-Matti Latvalalle rallin toisen sijan. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoi lauantaiaamuna WRC:n All Live -lähetyksessä keskustelleensa ennen Jyväskylän MM-rallia sekä Kris Meeken että Jari-Matti Latvalan kanssa siitä, ettei kaksikon pitäisi ottaa viikonloppuna ylimääräisiä riskejä. Myöhemmin Mäkinen täsmensi ohjeistustaan vielä Autosportille. – Älkää yrittäkö seurata Ottia (Tänakia), vaan ajakaa omaa kilpailuanne ja keskittykää omaan ajamiseenne.


Aftonbladet Marko, 46, asetettuja harppasi monta sijaa jatkuu ”Kaikki on kirjapaljastus – joutui puhuu YKn ilmastohuippukokouksessa Suoria lähetyksiä lasten

Hot topics