Dramaattinen video: Poliisi meni suorittamaan rutiinitehtävää - talo räjähti silmille iltalehti 10:09 20.04

Viisi ihmistä loukkaantui räjähdyksessä. Autosta oli ilmeisesti mennyt jarrut epäkuntoon ja se törmäsi omakotitaloon Hurstissa Texasissa. Paikalle tuli kaksi poliisia noin viisi minuuttia törmäyksen jälkeen. Juuri kun poliisit olivat lähestymässä taloa, se räjähti.


Itsevarmuus huipussa - Tapparan mieheltä kovaa puhetta Kärpistä: ”Meillä on parempi auto alla, joten pistetään vilkku päälle ja mennään ohi” iltalehti 23:17 19.04

Aleksi Salonen teki komean maalin ja iski värikästä tarinaa ottelun jälkeen. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Tapparan sanavalmis puolustaja Aleksi Salonen vannottaa, että kirveskopissa on itsevarmuus huipussa kahdesta finaalitappiosta huolimatta.


Dopingtestaajat iskivät kiinni Tapparan tähtipelaajaan heti finaalin jälkeen: ”Kun pelaa huonosti, tulee tääkin” iltalehti 22:21 19.04

Kristian Kuusela joutui antamaan virtsanäytteen torstai-iltana Tampereella. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Dopingtestaaminen SM-liigan otteluiden jälkeen ei todellakaan ole samanlainen automaatio kuin talviurheilun kuninkuuslajien hiihdon ja ampumahiihdon huipputapahtumien jälkeen, mutta niin vaan dopingtestaajat iskivät torstai-iltana Hakametsän jäähalliin.


Tukkirekka ja henkilöauto kolaroivat pahasti Pertunmaalla – yksi kuoli iltasanomat 21:12 19.04

Yksi ihminen kuoli torstaina henkilöauton ja tukkirekan kolarissa Pertunmaalla Etelä-Savossa, tiedottaa poliisi.


Yksi henkilö kuoli henkilöauton ja tukkirekan törmäyksessä Pertunmaalla iltalehti 21:07 19.04

Onnettomuus sattui torstaina Etelä-Savossa Pertunmaan Toivolantiellä. Tukkirekka ja henkilöauto törmäsivät Toivolantiellä noin kuuden aikaan torstai-iltana. Henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa.


Tukkirekka ja henkilöauto kolaroivat Pertunmaalla – yksi kuoli, kaksi loukkaantui MTV 20:51 19.04

Yksi ihminen on kuollut tukkirekan ja henkilöauton välisessä kolarissa Pertunmaalla Etelä-Savossa.


Orpo, miten iso kolaus Harkimon lähtö on kokoomukselle? "Ei ole osallistunut kokouksiin viimeiseen vuoteen" MTV 19:19 19.04

Kokoomuksen puheenjohtaja ihmettelee Hjallis Harkimon syytöksiä autoritäärisestä johtajuudesta. Petteri Orpo huomauttaa, että tänään puolueesta eronnutta Harkimoa ei ole näkynyt vuoteen eduskuntaryhmän kokouksissa. 


Helsingin Itäväylällä liikenne poikki Vartioharjun kohdalla iltasanomat 18:00 19.04

Syynä on linja-auton ja henkilöauton peräänajo.


"Sudittelu" lähti lapasesta: Bemarikuski rysäytti hurjaa vauhtia päin seinää ja otti jalat alleen MTV 17:29 19.04

Uudellamaalla Vantaalla henkilöauto rysäytti hurjaa vauhtia päin liikehuoneiston seinää, kertoo poliisi.


Poliisin takaa-ajo päättyi kolmen henkilöauton rysähdykseen – kolme loukkaantunut Oulussa MTV 14:27 19.04

Oulussa kolme ihmistä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui takaa-ajon jälkeen Oulunsalossa Hailuodontiellä noin kello 11.30. Turmassa oli osallisina kolme autoa.


Oulunsalon takaa-ajo päättyi tyhjän poliisiauton kylkeen – poliisi jahtasi Nissanilla paennutta murtokaksikkoa iltasanomat 14:22 19.04

Tapahtumia tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä, törkeänä ryöstönä, törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Takaa-ajotilanne päättyi kolarointiin Oulunsalossa - kolme loukkaantui, tie poikki iltalehti 14:06 19.04

Hailuodontiellä kolmen auton kolarissa loukkaantui kolme ihmistä. Oulunsalossa tapahtui torstaina iltapäivällä kolmen auton kolari. Poliisi ajoi yhtä autoista takaa. Vanhempi konstaapeli Petri Puranen Oulun poliisista kertoo, että tilanne on vielä kesken, eikä hän tässä vaiheessa kerro takaa-ajon syytä.


Rajuun onnettomuuteen johtaneesta takaa-ajosta lisätietoja - pakenijoita epäillään murhan yrityksestä iltalehti 14:05 19.04

Pakoautossa ollutta kahta henkilöä epäillään murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Iltalehti uutisoi aiemmin torstaina kolarointiin johtaneesta takaa-ajotilanteesta Oulunsalossa. Poliisi kertoo nyt takaa-ajon taustoja. Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina kello 11 jälkeen mahdollisesti meneillään olevasta asuntomurrosta Oulun Heinäpäästä Tullivahdinkadulta. Epäillyt poistuivat tapahtumapaikalta valkoisella farmarimallisella Nissan Primera-merkkisellä henkilöautolla.


Kolme loukkaantui kolarissa Oulunsalon takaa-ajon jälkeen iltasanomat 13:24 19.04

Ainakin yksi onnettomuuspaikalla olevista autoista on poliisin siviiliauto.


Poliisi järjesti 24 tunnin nopeusvalvontamaratonin: 5 159 kärähti ylinopeudesta iltalehti 13:18 19.04

Vuorokauden mittaisessa nopeusvalvontamaratonissa poliisi tavoitti yhteensä 5 159 ylinopeutta ajanutta kuljettajaa. Heistä automaattivalvonnassa todettiin 3 850 ja poliisimiesten suorittamassa valvonnassa 1 309. Valvonta aloitettiin keskiviikkona kello 6 ja se päättyi tänään torstaina kello 6. Kiinnijääneiden määrä on Poliisihallituksen poliisitarkastaja Timo Ajasteen mukaan valvonnan määrään suhteutettuna samaa suuruusluokkaa kuin vuosi sitten toteutetussa vastaavassa valvontaoperaatiossa.


ei riitä” ennustaa jokeri kehittäjä kerrostalon tulipalossa – painetta kuljettajamarkkinoille pitää ottaa tapaamispaikaksi –

Uutiset