Kanadalainen olympiaurheilija pidätettiin Koreassa MTV 20:48 24.02

Kanadalainen ski cross -laskija David Duncan ja Kanadan Ski Cross -liiton johtaja Willy Raine on pidätetty Etelä-Koreassa epäiltynä autovarkaudesta.


Tutkimus: Joka kymmenes ranskalaisnainen on raiskauksen uhri - maassa vaaditaan kovempia rangaistuksia seksuaalisesta häirinnästä iltalehti 20:41 24.02

Seksuaalisen ahdistelun vastainen kampanja on saanut julkisen keskustelun liikkeelle Ranskassa. Pariisilaisen ajatushautomon Fondation Jean Jaurèsin teettämä kyselytutkimus paljastaa, että noin neljä miljoonaa ranskalaisnaista, eli 12 prosenttia kaikista naisista, kertoo tulleensa raiskatuksi. Aiheesta uutisoi muun muassa BBC. Lisäksi 43 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista kertoi tulleensa kosketelluksi sopimattomalla tavalla ilman heidän suostumustaan. Seksuaalisen häirinnän ja väkivallan laajuutta kartoittanut tutkimus kertoo myös, että jopa 58 prosenttia naisista on saanut osakseen sopimattomia ehdotuksia. Tiukemmat lait


Suomessa asuva virolainen muutti Viron 100-vuotispäivän alkoholiveron vastaiseksi protestiksi - Kilometrien autoletka ajoi Tallinnasta viinarallin uuteen keskipisteeseen Latviaan iltalehti 19:05 24.02

Tänään lauantaina vietetään Viron satavuotispäivää, mutta huomion virallisilta juhlallisuuksilta on vienyt massiivinen alkoholiveron vastainen autokulkue, johon on ottanut osaa arviolta 5000 ihmistä. Protestikulkue kulki aamu- ja iltapäivän aikana Tallinnasta läpi Viron Latvian puolelle, jossa pidettiin puheita ja suunniteltiin lisäprotesteja. Kulkueessa oli jopa 2000 autoa, ja järjestäjien mukaan sen pituus hipoi 20 kilometriä. Mediatietojen mukaan kulkue olisi ollut jopa 35 kilometriä pitkä. Kulkueeseen liittyi lisää autoja koko sen matkan ajan.


Kuva: Liekit syövät kääpiöauton Kehä I:llä iltasanomat 16:30 24.02

Heti perään kaksi autoa juuttui hinauskoukusta toisiinsa kiinni.


1980-luvun Honda Accord tuunattiin Teslan osilla – kiihtyy nollasta sataan alle kolmessa sekunnissa stara 16:00 24.02

Sähköautot ovat kehittyneet hurjaa vauhtia vuosikymmenen aikana. Uusimmat mallit kiihtyvät


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 24.02

Sähköautot ovat kehittyneet hurjaa vauhtia vuosikymmenen aikana. Uusimmat mallit kiihtyvät


Nuori mies menehtyi Parikkalassa henkilöauton ja rekan rajussa nokkakolarissa iltalehti 14:58 24.02

Henkilöauto ja rekka törmäsivät valtatie 6:lla Parikkalassa aamupäivällä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 11 jälkeen. Onnettomuuspaikka sijaitsee Parikkalassa lähellä Laatokan Porttia. Valtatiellä 6 Parikkalassa Rastinrannantien risteyksen kohdalla tapahtui tänään liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto tuntemattomasta syystä ajautui vastaan tulleen kuormattoman puoliperävaunurekan eteen. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 11 jälkeen.


Nuori mies kuoli Kuutostien rajussa kolarissa – rekkaan törmännyt auto syttyi tuleen MTV 14:53 24.02

Parikkalassa Kuutostiellä aamupäivällä sattuneessa liikenneonnettomuudessa on kuollut nuori henkilöautoa kuljettanut mies, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi.


Henkilöauto roihusi liekeissä kehä I:llä iltalehti 14:16 24.02

Pelastuslaitos sai tien varrella palavan auton sammutettua nopeasti. Kehä I:llä syttyi lauantaina päivällä palamaan Smart-merkkinen henkilöauto.


Rekan ja henkilöauton raju nokkakolari valtatie 6:lla Parikkalassa - liikenne poikki iltalehti 13:53 24.02

Henkilöauto ja rekka ovat törmänneet valtatie 6:lla Parikkalassa aamupäivällä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 11 jälkeen. Onnettomuuspaikka sijaitsee Parikkalassa lähellä Laatokan Porttia. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 11 jälkeen. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan kyseessä on vakava tieliikenneonnettomuus.


Onnettomuus haittaa liikennettä kuutostiellä – henkilöauto paloi tiellä MTV 13:41 24.02

Kuutostiellä Parikkalan kohdalla yksi ajokaista on avattu liikenteelle onnettomuuden jälkeen, kerrotaan Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta. Liikennettä ohjataan molempiin suuntiin pohjoiseen vievää kaistaa pitkin.


Kuutostie osittain poikki – henkilöauto paloi tiellä MTV 13:30 24.02

Liikenne on poikki Kuutostiellä Etelä-Karjalassa liikenneonnettomuuden takia. Viranomaiset kertovat, että onnettomuuspaikalla Parikkalan kohdalla palaa henkilöauto ja lisäksi meneillään ovat öljyvahingon torjuntatyöt.


Yhdeksän vuotta sitten varastettu Degas'n maalaus löytyi linja-autosta Pariisissa iltalehti 13:24 24.02

Taulu varastettiin museosta Marseillessa vuonna 2009. Ranskalaisen taiteilijan Edgar Degas'n maalaus Les Choristes (Laulajat) on löydetty linja-auton tavaratilasta Pariisin lähellä. Maalaus löytyi rutiinitarkastuksen yhteydessä matkalaukusta. Kukaan linja-auton matkustajista ei kertonut omistavansa kyseistä laukkua. Ketään ei ole pidätetty. Taulu varastettiin Marseillesta Musée Cantinista vuonna 2009. Museosta ei löytynyt aikoinaan mitään murtautumisen merkkejä.


Vakava liikenneonnettomuus Parikkalassa - valtatie 6:n liikenne poikki iltalehti 13:08 24.02

Henkilöauto ja rekka ovat törmänneet valtatie 6:lla Parikkalassa aamupäivällä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 11 jälkeen. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan kyseessä on vakava tieliikenneonnettomuus. Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut onnettomuuden osallisten määrää tai heidän tilaansa.


Mies kurvaili pitkin moottoritietä alkoholia ja huumeita veressään – Partiot yrittivät pysäyttää kilometrien ajan, meinasi törmätä poliisiautoon MTV 13:07 24.02

Poliisipartiot yrittivät pysäyttää henkilöautolla ajellutta 30-vuotiasta miestä useiden kilometrien ajan eilen illalla Porvoossa.


Alonso vakuuttaa: "McLarenille tulossa hyviä aikoja" MTV 12:40 24.02

Uuden McLaren-auton ensimmäistä kertaa radalle vienyt Fernando Alonso uskoo tallin vaikeiden vuosien F1-sarjassa olevan viimein historiaa.


Raju onnettomuus valtatie kuudella – auto liekeissä, tie poikki iltasanomat 12:28 24.02

Parikkalan ja Simpeleen välinen tie on toistaiseksi poikki.


Kuutostie poikki – henkilöauto palaa tiellä MTV 12:25 24.02

Liikenne on poikki Kuutostiellä Etelä-Karjalassa liikenneonnettomuuden takia. Viranomaiset kertovat, että onnettomuuspaikalla Parikkalan kohdalla palaa henkilöauto ja lisäksi meneillään ovat öljyvahingon torjuntatyöt.


MTV: 10-vuotiaan pojan haudalta varastettiin muistoesineet - ”Pikkusisko oli kirjoittanut siihen viestin veljelleen” iltalehti 12:09 24.02

MTV:n haastattelema pojan äiti ei voi käsittää röyhkeää tekoa. MTV kertoo Paulasta, jonka poika kuoli liikenneonnettomuudessa 1,5 vuotta sitten. Perhe vierailee pojan haudalla usein. Se on heille tärkeä paikka käsitellä suurta menetystä. Perhe on tuonut pojan haudalle myös erilaisia muistoesineita. Lyhtyjen lisäksi hautaa ovat koristaneet enkeli, pikkuauto ja pikkusiskon matkamuistona ulkomailta tuoma kivi.


Pienen pojan haudalta vietiin pikkuauto, enkeli ja lyhtyjä – Äiti: "Ovatko ihmiset unohtaneet, miten pyhä hautausmaa on?" MTV 10:50 24.02

Poikansa haudalla vieraillut Paula ei ollut ensin uskoa näkemäänsä: Haudalle asetellut lyhdyt, pikkuauto ja nuoremman siskon muistokirjoituksen sisältänyt kivi olivat kaikki hävinneet. Enkeli-koristeesta oli vain pohja jäljellä.


Uutiset