Seksiskandaali Australiassa - varapääministeri jättää tehtävänsä iltalehti 09:17 23.02

Varapääministeriä on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta. Australian varapääministeri ja kansallispuolueen johtaja Barnaby Joyce ilmoitti perjantaina eroavansa sekä puolueen johdosta että varapääministerin tehtävästä. Joyce on ollut Australiaa puhuttaneen skandaalin keskiössä jo useita viikkoja. Muutama viikko sitten kävi ilmi, että Joycella on suhde entisen lehdistöavustajansa kanssa, joka odottaa lasta.


C More näyttää F1-testit Barcelonasta – asiantuntijatiimi valmiina uuteen kauteen MTV 09:00 22.02

Formula 1 -kauden avauskilpailuun Australiassa on runsaat neljä viikkoa. Ensi maanantaina saadaan ensituntuma Valtteri Bottaksen, Kimi Räikkösen ja kumppanien työkalujen tilasta, kun sesongin ensimmäinen testisessio starttaa Barcelonassa.


Kubica myöntää: "Olin lähes varma siitä, että olen mukana Australiassa" MTV 21:30 21.02

Taistelun Williams-tallin kilpakuljettan paikasta hävinnyt Robert Kubica myöntää, että hän uskoi vakaasti olevansa mukana formulakauden avauskilpailussa Australiassa.


Luonto kostaa! Kenguru antoi kunnolla köniin - mursi metsästäjän leuan iltalehti 11:04 19.02

Australialaismies koki kengurun raivon metsästysretkellään. Australialaismedia on julkaissut karun otoksen Joshua Hayden -nimisestä miehestä, jolle kenguru rökitti mustan silmän ja murtuneen leuan. Mies kertoo olleensa veljensä kanssa autoillen metsästämässä läntisessä Australiassa, Kellerberrinin liepeillä viime tiistaina. Veljekset olivat huomanneet kolme kengurua ampumaetäisyydellä. Kuitenkin yhtäkkiä kolmas kenguru oli pinkaissut kohti autoa. Hayden oli kurottautunut ampumaan kahta muuta kengurua eikä siksi huomannut, että kolmas kenguru kävi salakavalasti hänen kimppuunsa. Hayden sai rytäkässä kengurulta kovan tällin päähänsä. Hän kertoo menettäneensä tajuntansa noin puoleksi minuutiksi. Kun hän tuli tajuihinsa, hänen ensimmäinen ajatuksensa oli, että hänen veljensä oli antanut hänelle turpaan. Yllätys olikin melkoinen, kun veli kertoi syypään olleen raivostunut kenguru.


Pahensivatko turvamiehet tilannetta - 23 ihmistä poistettiin loistoristeilijältä joukkotappeluiden takia Australiassa iltalehti 09:06 19.02

Laivayhtiö selvittää nyt turvamiestensä toimintaa loistoristeilijällä puhjenneiden joukkotappeluiden aikana Australian rannikolla. Videolla kerrotaan loistoristeilijällä puhjenneista tappeluista. Suomessa rakennetun Carnival Legend -loistoristeilijän viimeviikkoinen risteily Australian rannikolla oli painajainen. Laivalla matkustanut suuri italialaisperhe terrorisoi väkivallalla muita matkustajia ja laivan henkilökuntaa. Useita matkustajia muun muassa hakattiin.


Takaisin iskeneen kengurun brutaali ”headbutt” teki pahaa jälkeä – metsästäjän leuka murtui iltasanomat 05:16 19.02

Kengurun kanssa tappeluun joutunut metsästäjä koki kovia Australiassa.


Suomessa rakennetulla laivalla järjestetystä risteilystä tuli täysi painajainen Australiassa: Italialaisperhe hakkasi muita matkustajia kolmen päivän ajan - katso video iltalehti 13:53 17.02

Matkustajat ovat valittaneet laivayhtiön toiminnasta. Sen piti olla unelmaristeily Australian rannikolla, mutta toisin kävi. Carinval Legend -laivan matkustajat ovat valittaneet risteilyn olleen yhtä helvettiä.


Perheriita muutti risteilyn painajaiseksi: Useita loukkaantui suomalaisvalmisteisella laivalla Australiassa iltasanomat 09:41 17.02

Kymmenpäiväisestä risteilystä tuli painajainen Australiassa, kun perheriita piinasi koko laivaa alusta lähtien.


Vompatin pentu seuraa hoitajaansa – söpöyden huippu stara 09:00 17.02

Australiassa tavattavat vompatit ihastuttavat monia pehmeän olemuksensa ansiosta. Luonnossa uhanalaiset


Viihdelehti Stara.fi stara 09:00 17.02

Australiassa tavattavat vompatit ihastuttavat monia pehmeän olemuksensa ansiosta. Luonnossa uhanalaiset


Sini Ariell somelakostaan: ”Olen tutustunut tyttäreeni enemmän, kun se kännykkä ei ole ollut siinä välissä” iltalehti 19:39 16.02

Pin up -mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell aloitti hiljattain somelakon. Australiassa Stuart-miehensä kanssa asuva pin up -mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell kertoi viime viikolla aloittavansa 100 päivän somelakon. - Tän testin mä halusin tehdä ihan sen takia, koska mä oon muodostunut riippuvaiseksi sosiaalisesta mediasta ja tykkäyksistä ja kommenteista ja siitä iänikuisesta skrollaamisesta, että mitä kukakin sanoo minkäkin kuvan jälkeen, Sini totesi julkaisemallaan videolla.


Hämmästyttävä näky: Käärme kiemurteli metallilankaa pitkin stara 17:00 16.02

Käärmeet eivät ole harvinainen näky Australiassa, mutta eräällä maatilalla nähdyn


Raju ukkonen riehui Australiassa – hurja salamanisku videolla stara 15:30 15.02

Australiassa saatiin todistaa viime sunnuntaina 11. helmikuuta poikkeuksellisen voimakasta ukonilmaa.


Varapääministeri petti vaimoaan työn­tekijänsä kanssa – nyt Australiassa kielletään seksi ministerien ja alaisten välillä iltasanomat 13:57 15.02

Viime viikolla Australiassa paljastui suhde, joka on repinyt maan politiikkaa.


"Seksisuhteet henkilökunnan kanssa kielletty" - Australiassa ministerien suhteille stoppi MTV 09:52 15.02

Australian pääministeri Malcom Turnbull kieltää ministereiltä seksisuhteet hallituksen avustajien ja muun henkilökunnan kanssa. Uuden toimintaohjeen tarkoitus on välttää vastaisuudessa epätoivottavat seksiskandaalit hallituksessa.


Marimekolla hyvä vuosi: vertailukelpoinen liikevoitto kasvoi 2,5 miljoonaa euroa iltalehti 08:58 15.02

Marimekon johtoryhmään on nimitetty liiketoiminnan kehityksestä vastaava Riika Wikberg. Marimekko Oyj julkaisi torstaiaamuna vuoden 2017 tilinpäätöksensä, josta ilmenee kolmen prosentin liikevaihdon ja 41 prosentin vertailukelpoisen liikevoiton kasvu. Tiedotteen mukaan liikevaihdon kasvu kertyi pääosin vähittäismyynnistä Suomessa ja Australiassa, kansainvälisestä tukkumyynnistä sekä lisenssituotoista Aasian-Tyynenmeren alueella.


Nainen iski miestä pullolla päähän - risteilyalus palasi Sydneyn satamaan vessatappelun takia iltalehti 10:09 12.02

Risteilymatkustajien hermot pettivät liian pitkässä vessajonossa varhain sunnuntaiaamuna. Risteilyalus joutui palaamaan takaisin Sydneyn satamaan Australiassa vessajonossa puhjenneen tappelun takia. Venäläisnaisen syytetään käyneen miehen kimppuun tyhjä viinipullo kädessään. Tappelu puhkesi sunnuntaiaamun varhaistunteina P&O -yhtiön risteilyaluksessa matkustajien jonotettua vessaan, kertoo uutistoimisto AFP.


Amerikkalainen professori ei tiennyt, että Australia on maa iltalehti 19:55 11.02

Professori hylkäsi opiskelijan harjoitustyön, jossa Australiaa käsiteltiin valtiona. Sosiologiaa opiskeleva Ashley Arnold oli saanut yliopistolta tehtäväksi vertailla USA:n sosiaalisia normeja jonkun toisen maan vastaaviin. Arnold vertaili harjoitustyössään sitä, miten Yhdysvalloissa ja Australiassa käytetään sosiaalista mediaa. Southern New Hampshire Universityssä opiskeleva Arnold palautti harjoitustyönsä. Professori hylkäsi esseen. Perusteluna oli se, että Australia ei ole valtio, se on maanosa.


Uutiset