Seksifantasia ja kuntoilu yhdistettiin – ei sovi herkimmille stara 20:30 12.12

Australiassa on uutisoitu jo kolme vuotta sitten kuntoilumuodosta, jossa asiakas


Pussihukka oli tuhoon tuomittu jo ennen ihmisen saapumista iltasanomat 10:33 12.12

Australiassa elänyt pussipeto pussihukka oli tuhoon tuomittu jo ennen ihmisen saapumista sen elinalueille, arvioivat tutkijat.


Sini Ariell avautuu kovasanaisesti vauva-arjesta Facebookissa: ”Ei kiinnosta jeesustelu tämän asian kanssa” iltalehti 11:36 11.12

Sini Ariell ei säästele sanojaan vauva-arjen ”iloja” listatessaan. Australiassa puolisonsa Stuart Bondsin kanssa asuva pin up -malli ja tatuoija Sini Ariell avautuu Facebookissaan lapsiperhearjesta. Sinin ja Stuartin esikoinen, Penny Blue, syntyi syyskuun lopussa. - VITTU MITÄ PASKAA tämä arki oikeesti vastasyntyneen kanssa on. Todellakin, kodista tulee vankila. Unta tulee pari tuntia yössä. En edes muista, milloin olen nukkunut illasta aamuun. Automatkat muuttuu mukavan rattoisiksi kun kuuntelet motarilla 2 h kiljuntaa, etkä viitsisi jälleen pysähtyä kun matkaa on enää 180 km jäljellä. Hereilläoloaika on jatkuvaa kamppailua selvitellessä, mitä se itkee tai kiljuu tällä kertaa ja mikään ei todellakaan helpota... Sini avaa sanaista arkkuaan Facebook-postauksessaan.


Australia hyväksyi samaa sukupuolta olevien avioliitot iltalehti 12:07 07.12

Samaa sukupuolta olevat voivat kohta solmia avioliiton Australiassa parlamentin hyväksyttyä asiaa koskevan lakiehdotuksen. Lakiehdotuksen hyväksyi 146 kansanedustajaa, vain neljä äänesti ehdotusta vastaan. - Mikä päivä rakkaudelle, tasa-arvolle ja kunnioitukselle. Australia teki sen, pääministeri Malcolm Turnbull sanoi parlamentissa.


Australiassa otettiin käyttöön maailman suurin akkufarmi iltalehti 13:45 01.12

Teslan superakun teho on 100 megawattia. Maailman suurin litium-ioniakku on alkanut syöttää virtaa valtakunnan verkkoon Australiassa perjantaina. Akkufarmi sijaitsee eteläisessä Australiassa tuulipuiston yhteydessä noin 200 kilometriä Adelaiden pohjoispuolella.


Mikko Ilonen golfaa Australiassa: Ei mitään superia iltasanomat 12:46 30.11

Golffari Mikko Ilonen on jaetulla 41. sijalla Euroopan-kiertueen kilpailussa Australiassa ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Ex-urheilijalta törkeä vedätys Australiassa: väitti sairastavansa syöpää, väärensi todistukset ja huijasi lasten syöpäjärjestöltä rahaa iltalehti 16:00 29.11

Entinen maajoukkuetason australialaisurheilija Kathryn Hubble vakuuttaa yhä sairastavansa syöpää, vaikka hänet todettiin syylliseksi lääkärintodistusten väärentämiseen. Kathryn Hubble, 33, edusti aikanaan Australiaa maahockeyssa. Peliuransa jälkeen Hubble on työskennellyt muun muassa australialaisessa lasten syöpäjärjestössä, mutta työsuhde päättyi erikoiseen tapahtumasarjaan. Hubble kertoi kesäkuussa pomolleen, että hänellä ei olut enää paljon elinaikaa. Tarinansa tueksi hän toimitti työpaikalleen kahden eri lääkärin allekirjoittamia lääkärintodistuksia, joiden mukaan hän kävi kemoterapiassa.


1,6 miljardin jättiurakka raivostuttaa Australiassa – vuonna 1999 avattu olympiastadion revitään jo maan tasalle iltasanomat 13:51 29.11

Vuoden 2000 kesäolympialaisten näyttämö puretaan. Päätös on aiheuttanut paljon kritiikkiä.


1,6 miljardin jättiurakka raivostuttaa Australiassa – vuosituhannen vaihteessa rakennettu olympiastadion revitään jo maan tasalle iltasanomat 13:51 29.11

Vuoden 2000 kesäolympialaisten näyttämö puretaan. Päätös on aiheuttanut paljon kritiikkiä.


Australiassa Victorian osavaltio hyväksyi eutanasian - ehtona kuusi kuukautta elinaikaa ja sietämättömät kivut iltalehti 13:37 29.11

Laki tulee voimaan kesällä 2019 ja on ainoa laatuaan Australiassa. Australiassa Victorian osavaltio on maan ensimmäisenä osavaltiona hyväksynyt eutanasian eli kuolinavun keskiviikkona. Lainsäätäjät äänestivät sen puolesta, että kuolevalle potilaalle voidaan antaa mahdollisuus tappavaan annokseen lääkettä. Laista väiteltiin raivokkaasti peräti 100 tunnin ajan ennen sen hyväksymistä. Laki tulee voimaan kesäkuussa 2019 ja on ainoa laatuaan Australiassa.


Ensihoitajat toteuttivat kuolevan naisen viimeisen toiveen Australiassa: Pääsi katsomaan vielä kerran merenrantaa iltalehti 11:05 24.11

Ambulanssihenkilökunta koukkasi hiekkarannan kautta matkalla sairaalaan Queenslandissa. Kyyneliltä ei vältytty, kun ambulanssin henkilökunta päätti toteuttaa kuolevan naisen viimeisen toiveen päästä kerran vielä katsomaan hiekkarantaa ja merta. Ryhmä oli kuljettamassa potilasta palliatiiviseen hoitoon, jossa kuolevan potilaan oireita ja kärsimystä lievitetään lääkkeiden ja henkisen tuen avulla. Nainen kuitenkin ilmaisi matkalla sairaalaan, että hän haluaisi vielä viimeisen kerran käydä rannalla.


Mikko Ilosen puttaukset kohdallaan Australiassa iltasanomat 12:47 23.11

Mikko Ilonen oli tyytyväinen puttauksiinsa.


Katolilainen koulu peitti Australiassa patsaan, joka on ”mahdollisesti kaksimielinen” - katso kuva iltalehti 11:22 22.11

Patsaassa pyhimys ojentaa pikkupojalle leipää, mutta tilanne näyttää joltain ihan muulta. Australian Adelaidessa katolilainen poikakoulu on peittänyt kankaalla patsaan, joka on "mahdollisesti kaksimielinen". Veistoksessa pyhimys Martin de Porres ojentaa lapselle leipää. Patsaan hahmojen asennon voi tulkita kuitenkin myös niin, että aikuinen mies tarjoaa haarovälistään lapselle jotain ihan muuta kuin leipää.


Kalle Rovanperä ajoi MM-rallihistoriaa! Hämmästyi suorituksestaan: ”Oikeastiko? Aikamoista!” iltalehti 21:01 19.11

Kalle Rovanperä tekee uutta rallihistoriaa melkoisella vauhdilla. Walesissa lokakuussa debyyttinsä MM-tasolla tehnyt Rovanperä laittoi historiankirjat uusiksi heti Australiassa. Rovanperästä tuli toisessa MM-rallissaan nuorin MM-pisteen saavuttanut kuljettaja. Puuppolalainen täytti lokakuun ensimmäinen päivä 17 vuotta, mikä sinänsä on jo historiallista MM-tason rallihirmulle. Mutta ennätykset eivät jääneet siihen. Sen lisäksi, että WRC2-luokan voitosta tuli 25 mestaruuspistettä, saavutti Rovanperä myös yhden "aikuisten" MM-pisteen, vaikka ajoi rallin 12. sijalle.


Video: Kännykkää pidellyt mies suoraan ulosajaneen Jari-Matti Latvalan linjalla - kiire tuli iltalehti 16:40 19.11

Jari-Matti Latvalan ulosajo WRC-kauden päätöskisassa Australiassa tallentui katsojan kameraan. Latvala ajoi ulos viimeisellä erikoiskokeella, kun hän oli vahvasti matkalla kohti kakkossijaa. Latvala menetti autonsa hallinnan loivassa mutkassa ja päätyi pöpelikköön. Rallia seurannut katsoja kuvasi Latvalan ulosajon. Videolta näkyy, että toinen kisaa ulkokaarteella seurannut ja sitä kännykällään taltioinut katsoja oli juurikin Latvalan ulosajon linjalla.


Jari-Matti Latvala ajoi dramaattisesti puuhun: Pyysi anteeksi kaikilta iltalehti 11:13 19.11

Toyotan Jari-Matti Latvalan kaudenpäätöskisa Australiassa päättyi viime hetkellä rajuun pettymykseen. Latvala oli kiinni kilpailun kakkossijassa, mutta suomalainen ajoi viimeisellä erikoiskokeella ulos ja osui puuhun. Hienosti sujunut kisa päättyi keskeytykseen. Latvala kommentoi ulosajoaan Twitter-tilillään. Latvala korostaa, että vika oli yksinomaan hänen.


Ei voi olla totta! Jari-Matti Latvala rysäytti viimeisellä erikoiskokeella puuhun, oli kiinni kakkossijassa iltalehti 07:30 19.11

Jari-Matti Latvalan kauden päätöskisa Australiassa päättyi mitä hirveimmällä tavalla. Latvala jysäytti Toyotansa puuhun rallin viimeisellä erikoiskokeella. Sekä Latvala että kartturi Miikka Anttila kävelivät omin jaloin autosta ulos. Latvala oli ennen ulosajoa kiinni kakkossijassa. Australian rallin voittoon ajoi Hyundain Thierry Neuville. Kakkoseksi sijoittui M-Sportin Ott Tänak. Hayden Paddon täydensi Hyundain jättipotin kolmossijallaan.


Jari-Matti Latvala nousi toiseksi Australiassa - rengasrikko pilasi Kalle Rovanperän kisan iltalehti 10:07 18.11

Jari-Matti Latvala nousi lauantaiaamupäivän erikoiskokeilla toiseksi kauden viimeisessä MM-rallissa Australiassa. Rallin avauspäivän suvereenisti ajanut Andreas Mikkelsen lähti lauantaipäivään 20 sekunnin karkumatkalla tallikaveriinsa Thierry Neuvilleen nähden. Kris Meeke oli kolmantena ja Jari-Matti Latvala neljäntenä. Lauantaipäivä alkoi rallin pisimmällä, lähes 49 kilometrin mittaisella erikoiskokeella, jolla Neuville, Latvala ja Mikkelsen tekivät selvän eron muihin. Latvala nousi tässä vaiheessa rallissa kolmanneksi ohi Meeken.


Jari-Matti Latvala taistelee yhä voitosta Australian MM-rallissa – Kalle Rovanperälle ikävä takaisku iltasanomat 10:06 18.11

Jari-Matti Latvala on toisena kauden viimeisessä MM-rallissa Australiassa.


Uutiset