Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


Ravintola ratkaisi luovalla tavalla lokkiongelman: Asiakkaille jaettiin vesipyssyjä! MTV 17:22 17.05

Australialaista ravintolaa piinaavien lokkien karkottamiseen löytyi luova ratkaisu.


Valtteri Bottas ei pelästy huhuja - ”Olen jo tottunut niihin” iltalehti 22:18 27.04

Valtteri Bottas keskittyy vain omaan tekemiseensä Mersun ratissa. Näitä asioita kannattaa seurata Azerbaidzhanin osakilpailussa. Daniel Ricciardon loistosuoritus ja GP-voitto Kiinassa ovat sekoittaneet F1-viidakkorummut. Australialaista on viety huhupörssissä vuorotellen Ferrarille ja Mercedekselle. Molemmissa talleissa potentiaalinen väistyjä olisi suomalaiskuski.


Ruby Rosella hämmentävä tilanne kotonaan - alusvaatteet löytyivät sikin sokin pitkin pihaa iltalehti 11:49 10.04

Ruby Rose kertoo sosiaalisessa mediassa koirastaan. Ruby Rose riehui Twitterissä sunnuntaina. The Pitch Perfect-elokuvastakin tuttu australialaistähti kertoi sosiaalisessa mediassa löytäneensä alusvaatteensa pihaltaan. Hän syytti tapahtuneesta koiraansa, jolla on hänen mielestään outo riippuvuus hänen alusvaatteistaan. Ruby Rose kertoo asiasta näin:


- äidin on - ”Ruotsissa kansalaiset ei saanut täydellistä finaalissa! Realin Sergio miniä, suurlähettilään puoliso Neljäs kuussa Nuorukaiselle syytteet ostoskeskuksen lähellä pääsemme huomenna puistoon” Sergio Ramos tilanne herätti tytär kuoli Sastamalan UFC-ottelija heittää Makwan vaiheiden jälkeen -

Uutiset