IL: Lääkäriä ei saatu paikalle – vanhus makasi 18 tuntia kuolleena kuumassa hoivakodin huoneessa MTV 12:28 04.08

Yli 90-vuotias nainen makasi lähes vuorokauden kuolleena asuinhuoneensa vuoteessa Attendon Villa Aalto -hoivakodissa Tampereen Lentävänniemessä maanantai-iltana, ennen kuin hänet voitiin todeta virallisesti kuolleeksi, kertoo Iltalehti.


Viranomainen ottaa tarkempaan syyniin Terveystalon ja Attendon yhdistymisen uusisuomi 17:42 17.07

Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloittaa jatkokäsittelyn Terveystalon ja Attendon välisen yrityskaupan kilpailuvaikutuksia. KKV:n on yrityskaupan arvioinnissaan otettava huomioon myös se, että sote-uudistuksella on toteutuessaan vaikutuksia kilpailuun markkinoilla.


Annika Saarikko Terveystalon Attendo-kaupasta: Keskittää tarjontaa, mutta omistus vahvasti suomalaista MTV 15:22 17.05

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että Terveystalon Attendo-kauppa osaltaan keskittää sote-palvelujen tarjontaa ja vahvistaa Terveystalon roolia. Terveystalo kertoi tänään ostavansa Attendon terveyspalvelut Suomessa.


Terveystalo jatkaa kasvamistaan – ostaa Attendon Suomen terveyspalvelut yli 200 miljoonalla MTV 11:50 17.05

Suomen suurin yksityisiä terveyspalveluja tarjoava yhtiö Terveystalo ostaa Attendon Suomen terveyspalvelut, yhtiöt kertovat tiedotteissaan.


Terveystalo vahvistaa huhut: Attendon Suomen terveyspalvelujen ostaminen kiinnostaa iltalehti 21:09 11.05

Mahdollisen kaupan toteutumisesta ei kuitenkaan ole varmuutta, yhtiö kertoo pörssitiedotteessa. Yksityinen terveyspalveluyritys Terveystalo Oyj vahvistaa pörssitiedotteessa olevansa kiinnostunut terveys- ja hoivapalvelujätti Attendon Suomen terveyspalvelujen ostosta. Terveystalo kertoo arvioivansa kauppaa yhtenä strategisena vaihtoehtona. Kaupan toteutumisesta ei kuitenkaan ole sen mukaan varmuutta.


”En näe,

Uutiset