Lionel Messi kieltää rajun väitteen kohusiirrosta: "Se on valhe"

MTV 20:18 11.10

Barcelonan argentiinalaistähti Lionel Messin suhtautuminen kohulla seuraan siirtyneeseen Atletico Madridia edustaneeseen Antoine Griezmanniin on ollut kysymysmerkki. Messi on nyt antanut oman näkökulmansa ranskalaisen siirtoon.


Katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Real Madrid päihitti Granadan maalijuhlissa

yle 23:54 05.10

La Ligassa pelattiin neljä ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Levante, Real Madrid, Valencia ja Osasuna. Sarjaa johtaa Real Madrid, joka on neljä pistettä Granadaa ja Atlético Madridia edellä.


Sevilla voitti Real Sociedadin niukasti 3-2 – katso La Ligan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:56 29.09

La Ligassa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Valladolid, Eibar, Alavés ja Sevilla. Sarjaa johtaa Real Madrid, joka on yhden pisteen Granadaa ja Atlético Madridia edellä.


Real Madrid -tähteä odotti järkyttävä uutinen ottelun jälkeen – rikosaalto pyyhkii huippupelaajien kodeissa

MTV 19:06 29.09

Atletico Madrid ja Real Madrid kohtasivat lauantaina La Liga -kauden ensimmäisessä Madridin derbyssä. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta Real Madridin keskikenttäpelaajaa Casemiro sai ottelun jälkeen menetettyjä pisteitä suurempia huolia.


Madridin derby päättyi maalittomana – Real jatkaa liigan kärjessä

iltasanomat 00:12 29.09

Atletico Madrid ja Real Madrid pelasivat 0–0-tasapelin.


Real Sociedad liian kova pala Alavésille, Oyarzabal hyvässä maalivireessä – katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:55 26.09

La Ligassa pelattiin kolme ottelua torstaina. Voiton nappasivat Eibar ja Real Sociedad. Sarjaa johtaa Real Madrid, joka on yhden pisteen Real Sociedadia ja Atlético Madridia edellä.


Jalkapallomahdille 300 euron sakko 120 miljoonan kaupan yhteydessä: "Ei estä muita seuroja käyttäytymästä samalla tavalla"

MTV 16:54 26.09

Espanjan jalkapallomahteihin lukeutuva Barcelona on saanut Espanjan jalkapalloliitolta RFEF:ltä 300 euron sakon oltuaan sääntöjen vastaisesti yhteyksissä Antoine Griezmanniin viime kaudella tämän edustaessa Atletico Madridia.


Jalkapallomahdille 300 euron sakko 120 miljoonan kaupassa: "Ei estä muita seuroja käyttäytymästä samalla tavalla"

MTV 16:54 26.09

Espanjan jalkapallomahteihin lukeutuva Barcelona on saanut Espanjan jalkapalloliitolta RFEF:ltä 300 euron sakon oltuaan sääntöjen vastaisesti yhteyksissä Antoine Griezmanniin viime kaudella tämän edustaessa Atletico Madridia.


Osasuna jäi maaleitta Real Madridin käsittelyssä – katso La Ligan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:57 25.09

La Ligassa pelattiin neljä ottelua keskiviikkona. Voittoihin ylsivät Atlético Madrid ja Real Madrid. Sarjaa johtaa Real Madrid, joka on yhden pisteen Atlético Madridia edellä.


Barcelona niukkaan voittoon Villarrealista, Arthur iski ratkaisun – katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:55 24.09

La Ligassa pelattiin kolme ottelua tiistaina. Voiton nappasivat Real Betis ja Barcelona. Sarjaa johtavat Granada, Athletic Bilbao ja Real Madrid, jotka ovat yhden pisteen Barcelonaa, Real Sociedadia, Sevillaa ja Atlético Madridia edellä.


Katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Real Madridin Benzema kaatoi Sevillan

yle 23:55 22.09

La Ligassa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Getafe, Real Sociedad, Athletic Bilbao ja Real Madrid. Sarjaa johtaa Athletic Bilbao, joka on yhden pisteen Granadaa, Sevillaa, Real Sociedadia ja Atlético Madridia edellä.


Azeezin salamamaali siivitti Granadan voittoon Barcelonaa vastaan – katso La Ligan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:59 21.09

La Ligassa pelattiin neljä ottelua lauantaina. Voiton nappasivat Villareal ja Granada. Sarjaa johtavat Granada, Sevilla ja Atlético Madrid, jotka ovat kaksi pistettä Villarrealia, Real Madridia ja Athletic Bilbaoa edellä.


Näin lähellä Cristiano Ronaldon unelmamaali oli ottelun lisäajalla – väläytti taitoa, jonka luultiin jo ruostuneen

MTV 15:04 19.09

Atletico Madrid ja Juventus tasasivat pisteet Mestarien liigan alkulohkon avauskierroksella lukemin 2-2. Juventuksen voitto ei jäänyt kauas, sillä Cristiano Ronaldo esitteli lisäajalla poikkeuksellista yksilötaitoa.


"Ronaldojen" kohtaamisessa hurja loppunäytös: "Tuntuu paremmalta kuin tasapelit yleensä"

MTV 07:44 19.09

Atletico Madrid kiri hienosti tasapeliin 2–2 Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan. 


Juventus nöyrtyi tasapeliin ankarasti taistelleelle Atleticolle – Lukas Hradecky haparoi ja pettyi Mestarien liigassa

yle 00:24 19.09

Mestarien liigan avauskierroksen toisena päivänä pelattiin kahdeksan ottelua.


Juventus myöntyi tasapeliin ankarasti taistelleelle Atleticolle – Lukas Hradecky haparoi ja pettyi Mestarien liigassa

yle 00:24 19.09

Mestarien liigan avauskierroksen toisena päivänä pelattiin kahdeksan ottelua.


Lukas Hradecky haparoi ja pettyi Mestarien liigassa – Juventus myöntyi tasapeliin ankarasti taistelleelle Atleticolle

yle 00:24 19.09

Mestarien liigan avauskierroksen toisena päivänä pelattiin kahdeksan ottelua.


"Uusi ja vanha Ronaldo" kohtaavat – siirtokesän 19-vuotias ennätyshankinta valmis kaatamaan esikuvan ja maajoukkuetoverin

MTV 16:09 18.09

Mestarien liigassa eivät kohtaa keskiviikkoiltana pelkästään Atletico Madrid ja Juventus, vaan myös Portugalin maajoukkueen nykyhetki ja tulevaisuus. Joao Felix, 19, on pelaaja, josta odotetaan sekä Madridissa että Portugalissa uutta johtotähteä.


Kokoonpano-ongelmat leimaavat PSG–Real Madrid-huippuottelua – pariisilaisilta sivussa koko hyökkäyskaluston kärki

iltalehti 12:49 18.09

Keskiviikon Mestarien liigan herkut ovat PSG–Real Madrid ja Atletico Madrid–Juventus. Vaikka myös Atletico Madrid-Juventus-ottelu on etenkin urheilullisesti huippumielenkiintoinen, kääntyvät katseet illalla väkisinkin kahden kohujoukkueen PSG:n ja Real Madridin kohtaamiseen. Kummassakin joukkueessa on kuohunut pitkin alkukautta ja pelaajia on ollut tulossa ja menossa, eikä olekaan ihme, ettei kummankaan pelissä (tai yhteishengessä?) ole ollut kovin paljon kehumista. Toki molemmat ovat luokallaan omien maittensa sarjojen kärjessä tai kärkipäässä, mutta pelillisesti kumpikaan ei toistaiseksi ole vakuuttanut.


Rantasen pisteputki ratkaisuja etsitään eurooppaministerien

Hot topics