KooKoo otti maalivahdin pois ennen kolmannen erän puoliväliä - hävisi Mikkelissä 5-1 iltalehti 21:06 13.02

Mikkelin Jukurit kaatoi KooKoon 5-1-numeroin neljä tehopistettä keränneen Turo Asplundin johdolla. Mikkeliläisjoukkue teki maaleistaan kolme ylivoimalla. Jukurit hallitsi ottelun avauserää ja erän puolivälissä Ville Hyvärinen vei mikkeliläisryhmän johtoon siniviivalaukauksellaan. KooKoolla oli suuria vaikeuksia oman hyökkäyspelinsä kanssa, eikä joukkue saanut erässä kunnon tilanteita aikaan edes ylivoimalla. Kotijoukkueen hallinta jatkui myös toisessa erässä ja se pääsi heti erän alussa hakemaan lisäosumia kahden miehen ylivoimalla Niko Tuhkasen ja Robin Jacobssonin otettua peräkkäiset rangaistukset. Jesper Piitulainen pitkän pyörityksen jälkeen iski lopulta mikkeliläisryhmän 2-0-johtoon.


Dufva kuumeni ja lensi suihkuun, Jukurit punnersi kahdesti rinnalle - ja lopulta ohi iltalehti 21:08 23.01

Jukurit ei horjunut Lahden-vierailulla mistään, kun se punnersi upeaan voittoon Pelicansin vieraana numeroin 4-2. Joukkuetta ei häirinnyt peliin väkevästi tulleiden isäntien tehokas ylivoima ensimmäisessä erässä, ei kotijoukkueen Niko Kivelää töötäneen Valtteri Hietasen avauserän ulosajo, eikä edes päävalmentaja Risto Dufvan saama suihkutuomio päätöserässä. Jukurien päävalmentaja hermostui, kun vieraat saivat jäähyn kiekon lennettyä katsomoon Turo Asplundin lavasta. Ensin näytti siltä, että tilanteesta ei olisi annettu lainkaan jäähyä, kunnes tuomio muuttui.


KooKoon tappioputki katkesi - viisi maalia, tusina pistemiestä iltalehti 21:26 03.01

Seitsemän peräkkäisen tappion putki sai lopun, kun KooKoo löi värikkäiden vaiheiden jälkeen Jukurit 5-4. Pöytäkirjaan nimensä kirjasi peräti 12 kotijoukkueen pelaajaa. KooKoon edellinen voitto oli juuri Jukureista reilu kuukausi sitten. Jukureilla formi on viime aikoina ollut parempi, ja joukkue lähti peliin hyvällä itseluottamuksella. Turo Asplundin, Teemu Suhosen ja kultakypärä Zach Budishin maaleilla johto oli sarvipäille ensimmäisen erän jälkeen 0-3.


Uutiset