"Suomea ei pystytä takavarikoimaan huumeettomaksi" – poliisi ja päihdetyöntekijä samaa mieltä tärkeimmästä puuttumistavasta MTV 06:02 18.06

Niin poliisi kuin ehkäisevän päihdetyön asiantuntija uskovat, että nuorten huumeiden käyttöön on tehokkainta puuttua silloin, kun kokeiluakaan ei ole vielä tehty.


Näin teet tyylikkään niskanutturan – helppo juhlakampaus kotikonstein stara 22:40 17.06

TLC-televisiokanavan tyyliasiantuntija ja lifestyleguru Claire Ashley on näyttänyt Youtubessa ohjeet


Viihdelehti Stara.fi stara 22:40 17.06

TLC-televisiokanavan tyyliasiantuntija ja lifestyleguru Claire Ashley on näyttänyt Youtubessa ohjeet


Asiantuntijat vastaavat: ”Näin kauan kannattaa tapailla ennen seksiä!” stara 22:00 17.06

Seksuaaliasiantuntija Irene Fehr ja seuranhakuekspertti Susan Winter ovat kumonneet väitteen,


Meksiko pehmitti maailmanmestari Saksan uusisuomi 20:04 17.06

Meksiko vastasi jalkapallon MM-kisojen toistaiseksi suurimmasta yllätyksestä voitettuaan hallitsevan maailmanmestarin Saksan Moskovassa 1-0. Meksiko pelasi hienon ottelun ja näpäytti niitä asiantuntijoita, jotka väittivät, ettei joukkueen puolustuspeli olisi riittävällä tasolla huippujoukkueiden kaatamiseksi.


Sote-asiantuntija ennakoi Juha Sipilän suunnitelmia: ”Mahtaako tämä vielä perustuslakivaliokuntaa tyydyttää?” uusisuomi 16:56 17.06

Yksi perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoaan varten kuulemista asiantuntijoista, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri ja Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen ennakoi, että Juha Sipilän (kesk.) hallitus lieventää ehdotustaan sosiaali- ja terveydenhuollon menokehyksen osalta.


Lomalle Thaimaahan? Älä rahoita norsujen kiduttamista stara 08:40 17.06

Lukemattomat suomalaiset käyvät vuosittain nauttimassa lomailusta Aasian maissa. Erityisesti Thaimaa


Nämä merkit saattavat paljastaa, että olet ihmissuhteessa narsistin kanssa iltasanomat 08:30 17.06

–?Narsismia on kahta muotoa. Suureellisesta narsismista kärsivä ei epäile omaa erinomaisuuttaan. Sitä vielä yleisempi narsismin laji on haavoittuva narsismi, sanoo psykoterapeutti, psykologian tohtori ja oikeus-, kriminaali- ja työpsykologian erityisasiantuntija Helinä Häkkänen-Nyholm.


Yksi Airbnb-vuokraus voi johtaa tuhansien eurojen menetykseen - Asiantuntija ihmettelee: ”Se on perheen koti senkin ajan” uusisuomi 15:56 16.06

Nopeasti lisääntyneessä Airbnb-vuokrauksessa on verotuksellinen sudenkuoppa, joka kannattaa muistaa ennen ensimmäistäkään oman asuntonsa Airbnb-vuokrausta. 


Syömishäiriöillä on vahva teinityttöjen leima – aikuisten sairastaminen jää usein piiloon: "Suurin osa on normaalipainoisia" MTV 11:15 16.06

Syömishäiriöillä on asiantuntijan mukaan edelleen vahva leima teinityttöjen sairautena. Myös hoitava taho saattaa suhtautua niin, minkä seurauksena aikuinen potilas ei välttämättä hae apua, kertoo Syömishäiriöliiton kehittämiskoordinaattori Katri Mikkilä.


Lakimies puolustaa Antti Rinnettä: ”Ai 5 miljardia ei perustu mihinkään?” uusisuomi 10:16 16.06

SDP:n eduskuntaryhmän lainopillinen asiantuntija Valtteri Aaltonen vastaa kokoomuksen kansanedustajalle Harri Jaskarille, jonka mukaan SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen arvio viiden miljardin euron veropohjan kaventumisesta ei perustu mihinkään.


Giuliani: Trump saattaa ”puhdistaa” Venäjä-tutkinnan armahduksillaan iltasanomat 02:25 16.06

Presidentti Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani vaatii Venäjä-tutkijoiden itsensä tutkimista.


Tutkijat veivät Trumpin asianajajan salatut kännykkäviestit – liimasivat kokoon silputtuja dokumentteja iltasanomat 01:13 16.06

Viranomaiset ovat onnistuneet kaivamaan esiin suuren määrän viestejä ja dokumentteja presidentti Donald Trumpin pitkäaikaiselta lakimieheltä Michael Cohenilta.


Viron ex-ulkoministeri: ”Eurooppa tarvitsee 150 000 uutta kyberasiantuntijaa” iltasanomat 20:26 15.06

Kyberpuolustukseen perehtyneistä it-alan asiantuntijoista on huutava pula EU:ssa, virolaismeppi Urmas Paet sanoi IS:lle Strasbourgissa.


Mikkelin panttivankidraaman oikeudenkäynnistä tunnettu asianajaja Heikki Salo on kuollut iltasanomat 20:22 15.06

Salo perehtyi erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuteen.


Asianajaja: Turun puukottaja vaikeni kuultuaan tuomion – "Hän sanoi, ettei halua nyt sanoa mitään" MTV 15:58 15.06

Turun puukotuksista elinkautiseen vankeuteen tuomittu Abderrahman Bouanane ei kommentoinut lankaan saamaansa tuomiota, kertoo terroriteosta tuomitun asianajaja Kaarle Gummerus MTV Uutisille.


Kansalaispuolueen vallanjaosta ilmiriita käräjillä – Paavo Väyrysen asianajajalta tyly lausunto iltasanomat 12:31 15.06

Paavo Väyrysen avustaja Kari Uoti kuittasi Kansalaispuolueen nykyjohdon kolmeksi ”nobodyksi”, jotka yrittävät hyötyä Väyrysen siivellä.


Kuningatar Elisabet ja herttuatar Meghan kiusallisessa tilanteessa – kuningatar ratkaisi asian mtv 09:43 15.06

Prinssi Harryn tuoreella aviopuolisolla herttuatar Meghanilla on vielä opeteltavaa kuninkaallisen etiketin kanssa. 


valottavat ”Palaute selostuksista

Uutiset