Nämä viisi asiaa kuntoon, Huuhkajat! IS listasi, mitä parantamalla Suomi lyö Armenian

iltasanomat 17:56 15.10

IS listasi viisi asiaa, joita parantamalla Suomi voittaa Armenian.


Lapsivuodepsykoosiin sairastuu lähes prosentti – illan dokumentissa äidit ovat rikki, vauvat odottavat rakkautta

iltasanomat 08:36 15.10

Lapsivuodepsykoosi on yllättävän yleinen: siihen sairastuu lähes prosentti synnyttäneistä. Louis Theroux käsittelee asiaa uudessa dokumentissaan.


Presidentti Niinistö on tänään ensimmäisellä virallisella vierailullaan Afrikassa – kolme asiaa tekee Etiopian-vierailusta merkittävän

yle 06:10 15.10

Niinistö tapaa tänään pääkaupungissa Addis Abebassa Etiopian presidentin sekä pääministerin, joka voitti juuri Nobelin rauhanpalkinnon.


Presidentti Niinistö on tänään ensimmäisellä virallisella vierailullaan Afrikassa - kolme asiaa tekee Etiopian vierailusta merkittävän

yle 06:10 15.10

Niinistö tapaa tänään pääkaupungissa Addis Ababassa Etiopian presidentin sekä pääministerin, joka voitti juuri Nobelin rauhanpalkinnon.


Asiantuntija: Kaksi asiaa selittää Tero Pitkämäen menestyksekkään uran – "Iso menetys"

MTV 16:09 14.10

MTV Urheilun asiantuntija Mika Järvinen näkee kaksi merkittävää asiaa keihästähti Tero Pitkämäen menestyksekkään uran taustalla. 2000-luvun paras suomalainen yleisurheilija kertoi lopettamispäätöksestään maanantaina Kuortaneella.


Gordon Ramsaylta, 52, harvinaisen rohkea kuva, seuraajat innostuivat: ”Tästä syystä he hankkivat vielä yhden vauvan lisää”

iltalehti 11:22 13.10

Huippukokki Gordon Ramsay on jakanut Instagram-sivullaan paidattoman valokuvan. Lukuisista ruokaohjelmista tunnettu Gordon Ramsay on huippukunnossa. Mies juhlisti asiaa jakamalla valokuvan itsestään ilman paitaa. valokuvallaan hän haluaa tsempata muita Ironman-triathloniin osallistuvia. Ramsay on itse osallistunut kyseiseen urheilutapahtumaan. – Toivotan kaikille urheilijoille parasta onnea Ironman-triathloniin tänään! Maaliviivan yli pääseminen oli minulle yksi jännittävimmistä hetkistäni, Ramsay kirjoitti kuvan saatteeksi.


Gwyneth Paltrow topless-kuvassa: ”Osaan neljä miljoona asiaa, mutta en pukea”

stara 10:40 12.10

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow joutui helmikuussa 2016 vakavaan onnettomuuteen, kun näyttelijä


Analyysi: HIFK:n maalinteko on ollut todella vaikeaa ? asiaan liittyy muutakin kuin itseluottamuksen puute

jatkoaika.com 09:00 12.10

Helsingin IFK:n alkukausi on ollut hankala. Pelaaminen näyttää päälle päin varsin kohtuulliselta, jota ovat tukeneet myös tilastotkin. Silti jokin mättää. HIFK on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen 13. sijalla ja ero sarjakärki Tapparaan on kasvanut jo todella suureksi.


Samu Haberin Vain elämää -veto saa koko porukan juhlimaan villisti - katso itse

iltalehti 21:02 11.10

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Elastisen päivää. Elastinen kertoo Vain elämää -ohjelmassa avoimesti elämästään ja urastaan. Jaksossa nähdään myös upeita esityksiä Satulinnan kesäleiriläisiltä. Oman tulkintansa Elastisen kappaleista tekevät Maija Vilkkumaa, Vesala, Lauri Tähkä, Erin, VilleGalle ja Samu Haber. Samu Haber esittää jaksossa Elastisen kappaleen Tuulettaa. Haber eläytyy kappaleeseen täysillä. Esitys saa kaikki artistit mukaan jammailemaan. Erityisesti Haberin räppiosuus saa aikaan positiivista hämmästystä yleisössään. Ville Galle hyppii innoissaan ja Lauri Tähkäkin innostuu hyppimään ja taputtamaan käsiään villisti kappaleen tahtiin. Lopulta kaikki tanssivat kappaleen tahtiin.


Kirjaväite: Speden ja elokuvasäätiön riidat julkisuustemppu - ohjaaja syötti yleisölle liioiteltua tarinaa: ”Puhdasta kaupallista ajattelua”

iltalehti 19:41 11.10

Spede Pasanen liioitteli tuoreen kirjan mukaan mielellään eripuraansa Suomen elokuvasäätiön kanssa. Taustalla oli halu voittaa kansan sympatia. Elokuvaohjaaja Pertti ”Spede” Pasanen ruokki mielellään mielikuvaa siitä, kuinka kaltoin Suomen elokuvasäätiö kohteli häntä. Asiaa käsitellään Kalle Kinnusen kirjassa Elokuvasäätiön tuella – Suomalaista elokuvaa tekemässä 1969–2019 (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2019). – Luulen, että se säätiön lyöminen oli Spedelle ihan puhdasta kaupallista ajattelua: mitä enemmän lyö säätiötä, sitä enemmän kansa tykkää, sanoo Jukka Vilhunen, jonka aloittaessa elokuvasäätiön toimitusjohtajana elokuvien katsojaluvut olivat surkeita.


Suomalaisten lasten kotiuttamisella al-Holin leiristä on nyt kiire, sanovat oikeusoppineet: "Ei voi jäädä levittelemään käsiään"

yle 15:22 11.10

Turkin hyökkäys Syyriaan lisää entisestään Suomen viranomaisten tarvetta ryhtyä toimiin, sanovat oikeusprofessorit.


Venäjää uhkaa kaikkien aikojen dopingnöyryytys – jopa presidentti Vladimir Putin kommentoi skandaalimaista tilannetta

iltasanomat 08:44 11.10

Venäjän urheilu on taas skandaalin keskellä. Asiaan otti kantaa myös presidentti Vladimir Putin.


Hirmumyrsky uhkaa sotkea F1-viikonlopun kulkua – asiantuntija nostaa esiin ainutlaatuisen mahdollisuuden: ”Aina on puhuttu siitä”

iltalehti 22:39 10.10

F1-kauden loppupuolelle ajoittuvan Japanin GP-viikonlopun sää on ollut monesti varsin epävakainen, mutta tällä kertaa sääasiaan on kiinnitetty normaaliakin enemmän huomiota. Tyynellämerellä riehuvan Hagibis-supertaifuunin ennakoidaan liikkuvan Suzukan alueelle lauantaiksi. Tällaisessa trooppisessa hirmumyrskyssä tuulen keskinopeus on vähintään 58 metriä sekunnissa eli noin 209 kilometriä tunnissa. On sanomattakin selvää, että jos Suzukaa riepottelee moinen myräkkä, F1-autoilla ei ole mitään asiaa radalle.


Kissan erikoinen torkkupaikka – ahtoi itsensä muovirasiaan

stara 17:20 10.10

Maru-niminen kissa on yksi netin julkkiseläimistä. Nyt hauskan mirrin omistaja


Prinssi Harry ja Ed Sheeran löivät punaiset päänsä yhteen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi – vitsin varjolla asiaa: Katso hulvaton video

iltalehti 13:24 10.10

Videolla Ed Sheeran käy prinssi Harryn luona kylässä. Kaksi kuuluisaa punapäätä, prinssi Harry ja laulaja Ed Sheeran, lyöttäytyivät maailman mielenterveyspäivän kunniaksi yhteen ja tekivät videon. Molemmat miehet haluavat herätellä maailmaa tiedostamaan mielenterveysongelmat ja tarttumaan niihin ajoissa.


SM-liigan voittamisesta saa hämmentävän vähän rahaa - nyt asiaan on tulossa iso muutos: ”Mestaruus ei hirveästi palkitse”

iltalehti 06:01 10.10

Puheenjohtaja Heikki Hiltunen myöntää, että palkintorahat ovat jäljessä Eurooppaa. Voita mestaruus ja rikastu. Tai ainakin huomaa iso plussa tilinpäätöksessä.


Nainen pääsi lentokoneeseen ilman henkilötodistusta tai koneeseennousukorttia

stara 12:00 09.10

Matkustajakoneisiin ei tyypillisesti ole mitään asiaa ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Eräs


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 09.10

Matkustajakoneisiin ei tyypillisesti ole mitään asiaa ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Eräs


Kape Aihinen avautuu julkkisten vaatimuksista: ”Välillä on nyppinyt”

iltalehti 06:44 09.10

Atlantin yli -sarjan kokki ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä erilaisia toiveita on sadellut aivan väärällä hetkellä. Maata näkyvissä! Niin kuullaan vihdoin tänään Atlantin yli -sarjassa. Kapteeni Kenneth "Ketsu" Thelenin huudahdus tarkoittaa vain yhtä asiaa: julkkisten Atlantin ylitys päättyy tänään. Mukana olijoiden tunteet ovat ristiriitaiset. Esimerkiksi Lintu-purjeveneen kokki Kari "Kape" Aihinen ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka yksittäiset hetket ovatkin toisinaan tuntuneet raskailta. Sen on huomannut purjehdusta isännöinyt Joel "Jolle" Harkimokin. Kapelle on sadellut monenlaisia vaatimuksia jo itsessään vaativan matkan varrella.


Nanna Karalahti hellyttävässä yhteiskuvassa lapsensa kanssa: "Ei ole olemassa niin voimakasta asiaa kuin äidinrakkaus"

mtv 07:30 08.10

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden puoliso, hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti julkaisi herttaisen kuvan itsestään ja Jax-pojastaan.


IS Barcelonassa Tuhannet Keskustassa hiillyttiin musta­makkaran riittävyyden tärkeän 2–0-maalin – video jätevesiputkessa

Hot topics