Asemies linnoittautui ruokakauppaan Los Angelesissa ja otti panttivankeja – yksi kuoli iltasanomat 05:50 22.07

Aseistettu teini pakeni poliisia ruokakauppaan, jossa hänen epäillään ottaneen panttivankeja. Mies oli aiemmin samana päivänä ampunut kuoliaaksi isoäitinsä ja nuoren naisen.


Poliisin takaa-ajama asemies linnoittautui ruokakauppaan Los Angelesissa – yksi kuoli panttivankitilanteessa iltasanomat 05:50 22.07

Aseistettu teini pakeni poliisia ruokakauppaan, jossa hänen epäillään ottaneen panttivankeja. Mies oli aiemmin samana päivänä ampunut kuoliaaksi isoäitinsä ja nuoren naisen.


Mies saapui puukon kanssa alaikäisen nettiseuralaisensa luokse – äiti ampui väkisin sisään pyrkinyttä tunkeilijaa MTV 22:38 27.06

Yhdysvaltalaisäiti ampui uusiseelantilaista miestä, joka oli pyrkinyt aseistettuna tapaamaan hänen tytärtään. Mies ja 14-vuotias tyttö olivat tutustuneet Discord-chatsovelluksessa.


Helsingin Hietaniemen ranta jälleen auki – poliisi ei löytänyt alueelta aseistettua miestä iltasanomat 15:28 21.06

Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen rannalla olleesta aseistetusta miehestä.


Aseistettu mies ryösti Salen ja pakeni moottoripyörällä iltasanomat 19:50 14.06

Aseistettu mies ryösti Maikkulan Salen eilen keskiviikkona alkuillasta.


Poliisi ampui aseistettua miestä ylävartaloon Ruskeasuolla – mies haavoittui ja on edelleen nukutuksessa MTV 15:04 13.06

Poliisin luodista Helsingissä haavoittunut mies on edelleen sairaalahoidossa, eikä häntä ole vielä päästy kuulemaan.


10 ihmistä kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 02:31 19.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. 8-10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi ei ole vielä vahistanut kuolleiden ja haavoittuneiden tarkkaa lukumäärää. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


10 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Ainakin 10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Poliisi ei ole vahvistanut sitä, onko ampuja koulun oppilas.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n mukaan aseistettu henkilö tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Erään uutiskanava CNN:n haastattelema 14-vuotias oppilas kertoo kuulleensa ampumisen ääniä kesken koulupäivän.


Mies meni rooliasussa Deadpool 2 -elokuvan ensi-iltaan Sveitsissä - poliisi luuli terroristiksi ja pidätti iltalehti 16:08 17.05

Aseistettu poliisi vei miehen käsiraudoissa asemalle. Alessandro Botta oli menossa ystävänsä Christianin kanssa Deadpool 2 -elokuvan ensi-iltaan Locarnossa Sveitsissä. Christian oli pukeutunut elokuvan (anti)sankariksi Deadpooliksi. Allessandrolla oli rooliasu valmiina tavallisten vaatteiden alla. Poliisi sai hälytyksen naamioidusta miehestä kävelemässä kahden aseen kanssa ja epäili mahdollista terrori-iskua. Aseistetut poliisit ympäröivät kaverukset, painoivat heidät jalkakäytävälle naamat alaspäin ja pistivät käsirautoihin. Poliisikin sai lopulta naurut


Meksikolainen cowboy taltutti aseistetun ryöstäjän elokuvatyyliin iltalehti 16:37 25.04

Valvontakameran video on kuin elokuvista. Videon opetus: älä koskaan käännä selkääsi cowboy-hattuiselle miehelle, joka on juuri ottanut aurinkolasinsa pois. Aseistettu nuori mies tuli maanantaina supermarketiin Monterreyssa Meksikossa ja osoitti aseella kaupan kassavirkailijaa. Vieressä seisoi cowboy-hattuinen asiakas. Ryöstäjä sojottaa aseellaan myös häntä.


Poliisi: Meksikossa siepatut opiskelijat liuotettiin happoon - mitään ei jäänyt jäljelle iltalehti 06:53 25.04

Heitä luultiin kilpailevan huumekartellin jäseniksi. Kolme meksikolaista elokuvaopiskelijaa kaapattiin 19. maaliskuuta, kun he olivat filmaamassa kouluprojektiaan varten. Viimeinen havainto kolmesta parikymppisestä miesopiskelijasta oli se, kun kuusi vahvasti aseistettua poliiseiksi pukeutunutta miestä pakotti heidät autoon Guadalajarassa, Meksikon toiseksi suurimmassa kaupungissa.


Poliisi: Meksikossa siepatut opiskelijat liuotettiin happoon iltalehti 06:53 25.04

Heitä luultiin kilpailevan huumekartellin jäseniksi. Kolme meksikolaista elokuvaopiskelijaa kaapattiin 19. maaliskuuta, kun he olivat filmaamassa kouluprojektiaan varten. Viimeinen havainto kolmesta parikymppisestä miesopiskelijasta oli se, kun kuusi vahvasti aseistettua poliiseiksi pukeutunutta miestä pakotti heidät autoon Guadalajarassa, Meksikon toiseksi suurimmassa kaupungissa.


Kivikalan naamakin on aseistettu – kääntöveitsen tapainen piikki on uusin löydetty puolustusmekanismi iltasanomat 04:08 20.04

Asiantuntijan mukaan piikki saattaa liittyä puolustukseen tai pariutumiseen.


Aseistettu kumihanskamies yritti tunkeutua Taylor Swiftin kotiin - poliisi löysi pelottavia esineitä iltalehti 07:25 18.04

Poliisi otti kiinni naamiomiehen Taylor Swiftin kodin luota Beverly Hillsissä. Kasvonsa naamiolla peittänyt mies yritti tunkeutua viime lauantaina Taylor Swiftin kotiin, mutta hän jäi kiinni. Poliisiraportin mukaan Julius-nimisellä miehellä oli kiinni otettaessa kumihanskat, veitsi, ammuksia ja köysi. Miehen autosta löytyi lisää naamioita, luoteja, reseptilääkkeitä ja psykologin papereita.


Video: Koululaisten kuvauksista suuroperaatio Helsingin keskustassa – Paikalla kymmeniä raskaasti aseistettuja poliiseja, tarkka-ampujia ja Karhu-ryhmä! MTV 10:10 12.04

Elokuvarekvisiitta aiheutti Helsingin keskustassa Kampissa suuren poliisioperaation. Poliisin mukaan kyseessä oli yläkoululaisten elokuvaprojekti. Paikalle hälytettiin muun muassa poliisin tarkka-ampujia.


Brasiliassa hyökkäys vankilaan: seinä yritettiin räjäyttää, ainakin 21 kuollut iltalehti 07:55 11.04

Vartijat joutuivat viranomaisten mukaan tulitaisteluun vankien kanssa. Ainakin 21 ihmistä on kuollut vankilapaon yrityksessä Pohjois-Brasiliassa lähellä Belemin kaupunkia Paran osavaltiossa. Viranomaisten mukaan vankeja yritti auttaa pakoon rangaistuslaitoksen ulkopuolella ollut aseistettu ryhmä, joka pyrki räjäyttämään vankilan seinän. - Yritystä tuki erittäin raskaasti aseistettu ryhmä. Alustavien tutkimusten mukaan vangeilla oli myös aseita vankilan sisällä, Santa Izabelin vankila sanoi lausunnossaan.


Putinin lähipiiriin kuuluvalle futispomolle ankara rangaistus – ryntäsi kentälle aseistettuna kesken pelin MTV 13:57 29.03

Jalkapallon Kreikan pääsarjassa pelaavan PAOKin puheenjohtaja Ivan Savvidis on saanut kolmen vuoden porttikiellon kaikille stadioneille rynnättyään aseistettuna kentälle kesken liigaottelun.


passittamassa Mestarien liigan siskonsa ja – seuraava

Uutiset