Arvostettu kanadalaistoimittaja näki Jesse Puljujärven maalin – haukkui SM-liigan lyttyyn: ”Kaljaliigamaali”

iltalehti 13:41 12.10

Sportsnetin Mark Spector veti mutkat suoriksi yhden maalin takia. Jesse Puljujärven lähtö Edmontonista Ouluun näyttää puhuttavan myös Pohjois-Amerikassa edelleen. Todisteen siitä antoi perjantain Twitter-vääntö, jossa Sportsnetin toimittaja Mark Spector avasi keskustelun kommentoimalla Puljujärven tekemään maalia.


Emeritusprofessori ihmettelee terveydenhuollon resurssien tuhlausta, kun vanhuksia operoidaan turhaan: "Elämällä on alku ja elämällä on loppu"

yle 10:00 09.10

Arvostettu terveydenhuollon asiantuntija Martti Kekomäki kertoo uutuuskirjassaan, miten hän remontoisi terveydenhuoltoa.


Emeritusprofessorin mukaan turha hoito on voimavarojen tuhlausta: "En voi ymmärtää, miksi 95-vuotiaan aivoverenvuotopotilaan kallo avataan"

yle 10:00 09.10

Arvostettu terveydenhuollon asiantuntija Martti Kekomäki kertoo uutuuskirjassaan, miten hän remontoisi terveydenhuoltoa.


Kansallisteatterin pääjohtaja Kyllikki Forssellin kuolemasta: ”Kuului isoon tähtisarjaan”

iltalehti 18:29 07.10

Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho pitää Kyllikki Forssellin merkitystä suomalaiselle teatterille isona. –?Hän oli iso tähti, merkittävä ja arvostettu näyttelijä. Häntä kuunneltiin, hänestä pidettiin ja hän kuului isoon tähtisarjaan. Yksi isoista suomalaisista tähdistä on nyt poissa, Myllyaho kuvailee Forssellin merkitystä Suomen näyttelijäkenttään. Myllyaho muistuttaa, että saapui itse Kansallisteatterin pääjohtajaksi vasta 2010, joten hänellä ei ole henkilökohtaista kosketusta teatterineuvokseen – muuten kuin tietysti teatterialan ammattilaisen näkökulmasta.


Kansainvälinen media hehkuttaa Suomen presidentin viilipyttymäistä olemusta – arvostettu New York Times korostaa Niinistön eroa Trumpiin

iltasanomat 13:40 03.10

Presidentti Niinistön esiintymistä Valkoisessa talossa ylistetään kansainvälisessä mediassa.


Kansainvälinen media hehkuttaa Niinistön viilipyttymäistä olemusta – arvostettu New York Times korostaa Niinistön eroa Trumpiin

iltasanomat 13:40 03.10

Presidentti Niinistön esiintymistä Valkoisessa talossa ylistetään kansainvälisessä mediassa.


Kommentti: Kaapo Kakko on voittajasuosikki arvostettuun NHL-palkintoon – kaikki merkit viittaavat tykkikauteen

iltasanomat 10:56 03.10

Kaapo Kakolla on realistiset saumat puhkoa 30 maalin ja 60 pisteen raja heti tulokaskaudella, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Mikko Rantasen tilanteessa hyvä käänne, arvostettu kiekkotoimittaja uskoo: ”Sopimus syntyy parin seuraavan päivän aikana”

iltalehti 19:03 26.09

Colorado Avalanchen suomalaistähteä odottaa jättipalkka. TSN:n NHL-toimittajat Pierre LeBrun ja Bob McKenzie keskustelivat Colorado Avalanchen ja rajoitetun vapaan agentin Mikko Rantasen sopimusneuvottelujen tilanteesta. Rantasen tulokassopimus päättyi kesällä, eivätkä Avalanche ja Rantanen ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. –?Sanon tämän. Tällä viikolla on käyty keskusteluja Patrik Laineen leirin ja Winnipeg Jetsin sekä Mikko Rantasen leirin ja Colorado Avalanchen välillä. Tämä on siis positiivista. Negatiivista on se, etteivät he ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen, LeBrun totesi TSN:n Inside Trading -lähetyksessä.


Arvostettu NHL-toimittaja: Patrik Laineen tilanne elää kulisseissa, esittää kaksi mahdollista ratkaisua - ”Seurat ovat uteliaita”

iltalehti 12:11 24.09

Aleksander Barkov puhui Patrik Laineesta Sportsnetin haastattelussa. Florida Panthersin suomalaistähden haastattelu kanadalaismedialle oli kohtalaisen ympäripyöreää lätinää, mutta Lainetta ja Mikko Rantasta koskeva kohta oli mielenkiintoinen. Laine ja Rantanen ovat tällä hetkellä sivussa joukkueidensa kokoonpanoista kesken olevien sopimusneuvotteluiden vuoksi.


Kova arvio! Jenkkimedia povaa Annimari Kortteelle huippusijoitusta Dohan MM-kisoissa

iltalehti 16:34 22.09

Ennuste perustuu sivuston kansainvälisen raadin arvioon. Arvostettu yhdysvaltalainen Track \& Field News -sivusto on julkaissut arvionsa yleisurheilun MM-kisojen lajien loppusijoituksista. Arvioiden tekemiseen on osallistunut kansainvälinen työryhmä. Sijoitusten taustalla on raaka tilastoarvio maailman parhaiden yleisurheilijoiden nykykunnosta.


Real Madridin tappiosta paljastui käsittämätön fakta – osoittaa miljoona euroa viikossa tienaavan hyökkäyksen saamattomuuden

MTV 15:04 19.09

Real Madridin surkeasta esityksestä PSG:tä vastaan Mestarien liigan avauskierroksella on kirjoitettu torstaina ympäri maailmaa. Arvostettu urheiluanalytiikkaa tarjoava brittiyhtiö Opta Sports tarjosi yhden Madridin tappion hämmentävimmistä tilastoista.


Yllättävä käänne F1-kuskimarkkinoilla – arvostettu moottoriurheilumedia: Saako Kimi Räikkönen kokeneen tallitoverin?

yle 11:08 19.09

Haas päätti pitää kuitenkin molemmat kuskinsa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin.


Lähde: Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja harkitsee uran päättämistä – käynnisti heti spekulaation Rasmus Ristolaisesta

MTV 16:14 18.09

Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien pohtii tällä hetkellä uransa jatkoa, kertoo TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie. Uutinen herätti heti spekulaatiot suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tilanteesta.


SM-tason taitoluistelija kertoo valmentajansa ahdistelleen seksuaalisesti – arvostettu valmentaja kiistää ja jatkaa työssään

yle 06:26 18.09

Yhdeksänvuotiaana tunnetun valmentajan alaisuuteen siirtynyt taitoluistelija kertoo seksuaalisesta ahdistelusta. Mies toimii edelleen taitoluisteluvalmentajana.


SM-tason taitoluistelija kertoo valmentajansa seksuaalisesta ahdistelusta – arvostettu valmentaja kiistää ja jatkaa työssään

yle 06:26 18.09

Yhdeksänvuotiaana tunnetun valmentajan alaisuuteen siirtynyt taitoluistelija kertoo seksuaalisesta ahdistelusta. Mies toimii edelleen taitoluisteluvalmentajana.


Suunnitteleeko Jarmo Kekäläinen jättimäistä kaappausta? Arvostettu kiekkomedia uskoo: Patrik Laine ja Mikko Rantanen Columbuksen listalla

iltalehti 11:16 17.09

Columbus Blue Jacketsin materiaali on nimilistan puolesta merkittävästi heikompi kuin viime kaudella. Kun Columbuksen lähtijät ovat luokkaa Artemi Panarin, Matt Duchene ja Sergei Bobrovski, tulijapuolen nimet Gustav Nyquist, Emil Bemström ja Elvis Merzlikins tuntuvat vertailussa kovin köykäisiltä. Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on kuitenkin esiintynyt median edessä uhmakkaana ja ilmaissut ärtymyksensä joukkueeseensa kohdistuneeseen vähättelyyn. Suomalaispomo painotti viimeksi viime viikolla olevansa vakaasti sitä mieltä, että Blue Jackets pystyy nuorella nipullaan yllättämään monet NHL:ssä.


Kilpailijat ihmeissään ”supermoodista” – Ferrari on löytänyt jostain 55 hevosvoimaa lisää: ”Jos se on sallittua, nostan hattuani”

iltalehti 12:27 16.09

Span ja Monzan suorilla karkuun viilettänyt Ferrari hämmästyttää muita F1-talleja parantuneella suorituskyvyllään. Ferrarin suoranopeus kahdessa viime kilpailussa formula ykkösten kesätauon jälkeen on ollut vertaansa vailla. Italialaistallin autot ovat karistaneet suorilla muita karkuun Belgian Spassa ja Italian Monzassa. Asia on herättänyt ihmetystä kilpailijatallien keskuudessa, kirjoittaa arvostettu saksalaislehti Auto Motor und Sport.


Janne Saarikiven kolumni: Valeuutisia vastustetaan mediassa ja politiikassa, mutta samaan aikaan niiden luomista opetetaan arvostettuna taitona kauppakoulussa

yle 06:45 13.09

Poliitikot puistelevat päätään valeuutisille, mutta arvostavat valehtelun ja propagandan ammattilaisia, joita kutsutaan konsulteiksi ja markkinoijiksi, pohtii Janne Saarikivi.


Arvostettu amerikkalaislehti laittoi parhaat NBA-pelaajat järjestykseen – näin se arvioi Lauri Markkasta

iltasanomat 22:24 11.09

Lauri Markkanen on Sports Illustratedin listalla sijalla 75.


hienoa monesta syystä” höyrystyi suolahappopilveksi Porissa juhliessa Korhonen otti loppukirin, laillisuutta lauseen takia olympialaisissa retkisängyssä, perheenjäsentä paennut leiriltä seilaa laidasta taitojansa”

Hot topics