Viiniköynnökset kasvavat hyvin myös Suomessa – Suomesta voisi tulla viinintuottajamaa MTV 21:39 07.08

Viininviljely onnistuu hyvin myös Suomessa. Juha Karvonen on kokeillut ja tutkinut viininviljelyä Tuusulassa jo yli 20 vuoden ajan. Tulokset ovat vakuuttavia. 


Oululainen Paula pelasti Lilian, 11, veden alta viime hetkellä – ”Olisin voinut kuolla, jos hän ei olisi ollut siellä” iltasanomat 07:36 31.07

Paula Karvonen sai viime hetkellä otteen Lilian hiuksista ja kiskoi tytön takaisin pintaan. Hänen ripeä toimintansa auttoi myös Lilian kavereita.


Kittilässä kateissa ollut nainen löytyi maastosta - ehti olla kadoksissa puolitoista vuorokautta iltalehti 02:47 11.05

Oulun poliisilaitos kertoo, että Kittilässä varhain torstaina kadonneeksi ilmoitettu Kaarina Karvonen on löytynyt. Karvonen, 68, löytyi maastosta runsaan kahdeksan kilometrin päässä kotoaan. Rajavartiosto helikopteri havaitsi Karvosen maastosta torstai-iltana noin kello 23. Hän on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.


Nainen katosi keskiviikkona kotoaan Kittilässä - ei ole saatu yhteyttä aamupäivän jälkeen iltalehti 06:34 10.05

Lapin poliisilaitos ilmoittaa keskiviikkona kotoaan kadonneesta Kaarina Karvosesta. Karvonen poistui kotoaan Kittilän keskustasta aamupäivällä. Häneen ei ole tämän jälkeen saatu yhteyttä. Poliisi kertoo 68-vuotiaan Karvosen pituuden olevan 160 senttiä. Hänellä on lyhyet tummat hiukset.


Fingerpori-sarjakuvasta elokuva – tältä näyttävät roolihahmot iltasanomat 12:51 23.04

Fingerpori-komediaelokuvan päärooleissa nähdään Kari Väänänen, Jenni Kokander, Pirjo Lonka, Santtu Karvonen ja Aku Hirviniemi.


Jättisuositusta Fingerpori-sarjakuvasta elokuva – tältä hahmot näyttävät! mtv 11:50 23.04

Fingerporista tehdään elokuva. Päärooleissa nähdään Kari Väänänen, Jenni Kokander, Pirjo Lonka, Santtu Karvonen ja Aku Hirviniemi. Ensimmäisen kerran aiheesta uutisoitiin jo vuonna 2015.


Fingerpori-leffasta ensimmäiset kuvat julki! Kari Väänäsestä kuoriutuu Homelius, Jenni Kokanderista Rivo-Riitta iltalehti 10:28 23.04

Kulttimaineeseen noussut Fingerpori-sarjakuva kääntyy komediaelokuvaksi, jonka ohjaa Mikko Kouki. Elokuvan tarina pohjautuu sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin. Elokuvan käsikirjoittavat Petja Lähde ja Mikko Kouki. Merkittävissä rooleissa nähdään Kari Väänänen, joka näyttelee Homeliusta, Jenni Kokander (Rivo-Riitta), Santtu Karvonen (Heimo Vesa), Pirjo Lonka (Krapula-Päivi) ja Aku Hirviniemi (Allan Kurma). Solar Filmsin elokuvan tuottaa Nina Laurio. Vastaavina tuottajina toimivat Markus Selin ja Jukka Helle. Fingerpori kuvataan Turussa ja ensi-iltaan se tulee syksyllä 2019.


Santtu Karvonen näyttelijäpuolisostaan Pihla Penttisestä: "Hän on paljon älykkäämpi kuin minä" mtv 06:04 30.03

Uutta Sunnuntailounas-sarjaa tähdittävä Santtu Karvonen saa ammattiinsa apua näyttelijäpuolisoltaan.


mies aiheutti ison Nicen kautta Saudi-Arabia ei teki harvinaisen tiedä vieläkään, – ”Hän teki

Uutiset