Tanja Karpela etsii liito-oravia koiriensa kanssa – Suomessa kokeillaan, onko koirista apua luonnonsuojelutyössä

yle 18:22 15.10

Koiran käyttäminen uhanalaisten eläinten kartoituksessa on tiettävästi ainutlaatuista koko maailmassa.


Paltan Aarto: Postin työehtosopimuskiistassa loppuu aika kesken

yle 14:16 15.10

Neuvottelut jumissa – PAU uhkaa työtaistelulla.


Huuhkajat laskeutui Turkuun – Bosnian suvereeni esitys sai Suomen valmentajan mietteliääksi: ”Nyt on peiliin katsomisen paikka”

iltalehti 06:59 14.10

Suomen valmennukseen kuuluva Mika Nurmela antoi kunniaa 4–1-kotivoiton ottaneelle Bosnialle, joka pakotti vieraansa peilin eteen. Huuhkajat lensi sunnuntaina Sarajevosta Turkuun, jossa odottaa tiistaina elintärkeä EM-karsintapeli Armeniaa vastaan. Irvistys oli kaikonnut Paulus Arajuuren kasvoilta. Tim Sparv piteli lentokentällä hieman selkäänsä, mutta vaihtoi hyväntuulisena ajatuksia päävalmentaja Markku Kanervan kanssa. Kanerva katseli apuvalmentajiensa Kari Martosen ja Mika Nurmelan kanssa tietokoneelta Liechtensteinin ja Armenian peliä, joka päättyi yllätyspaukkuun 1–1. Siihen nähden Suomen 1–4-tappio Bosniassa oli vain pieni tussahdus.


Timo Kojo muisteli Ylellä vain 39-vuotiaana kuolleen Rauli Badding Somerjoen surullista kohtaloa – ”Hänen koko uransa on tragedia”

iltasanomat 20:11 13.10

Arto Nybergin ohjelmassa vieraana ollut Timo Kojo muisteli millaista keikkailu Rauli Badding Somerjoen kanssa oli.


Uusi suomalainen koliikkitutkimus paljastaa yllättävää tietoa: Osalla vauvoista oireilu loppui kokonaan, kaikki saivat apua

yle 15:45 11.10

Vanhempien kokemuksia vyöhyketerapiasta koliikin hoitomuotona kartoittanut tutkimus on tuottanut lupaavia tuloksia. Miltei puolella mukana olleista vauvoista oireet loppuivat ja muillakin lievittyivät.


Poikkeuksellinen tutkimus paljastaa yllättävää tietoa: Vyöhyketerapia auttaa vauvojen koliikkioireisiin – vaihtelevasti, mutta kuitenkin

yle 15:45 11.10

Vanhempien kokemuksia vyöhyketerapiasta koliikin hoitomuotona kartoittanut tutkimus on tuottanut lupaavia tuloksia. Miltei puolella mukana olleista vauvoista oireet loppuivat ja muillakin lievittyivät.


Näyttelijä Oskari Katajisto kirjoitti romanttisia käänteitä pursuavan harlekiinikirjan: ”Se on K18-kamaa ja siinä on seksiä”

iltalehti 08:39 11.10

Näyttelijänä tunnetuksi tullut Oskari Katajisto ja kirjailija Arto Leivo kirjoittivat yhdessä Viettelys-kirjasarjan. Harlekiini-kirjat ovat helppolukuisia erotiikkaa sisältäviä kirjoja, joita luettiin erityisen paljon pari vuosikymmentä sitten. Silloin niitä myytiin jokaisessa marketissa. Kirjat ovat usein olleet naisten kirjoittamia, mutta näyttelijänä ansioitunut Oskari Katajisto ja useita kirjoja kirjoittanut Arto Leivo tekevät Viettelys-kirjasarjassaan (Fighting Spirit Publishing) poikkeuksen. He kirjoittavat miehinä kirjoja, joissa päähenkilö on nainen, ja joissa on seksiä.


Energiakriisistä kärsivä Kuuba uudistaa varovasti hallintoaan – Miguel Díaz-Canel jatkaa presidenttinä

yle 11:28 10.10

Yhdysvaltain taloussaarto on tiukentunut. Polttoainepula koettelee kuubalaisia.


Arto Bryggarelta suoraa puhetta Suomen yleisurheilun ongelmista: ”Raskaasti retuperällä”

iltasanomat 10:33 10.10

Pika-aitojen SE-mies Arto Bryggaren mielestä Suomesta voi kyllä ponnahtaa maailman kärkeen, kunhan valmennus- ja kilpailujärjestelmät ovat kunnossa. Kehitettävää on molemmissa.


Koko kansan tuntema uutisankkuri Arto Nurmi katosi tv-ruudusta viisi vuotta sitten – kertoo nyt uudesta elämästään

iltasanomat 18:01 05.10

Arto Nurmi katosi televisioruudusta viitisen vuotta sitten Ylen yt-neuvottelujen jälkeen.


Yksi merkittävä kehitysaskel nosti Annimari Kortteen SE-tasolle ja MM-kisoihin – ”Silloin tuli mahdollisuus”

iltalehti 17:16 05.10

Arto Bryggare pitää Annimari Kortteen – samoin Nooralotta Nezirin ja Reetta Hurskeen – suurimpana kehityskohteena fysiikkaa. Hän perustelee näkemystään lajin luonteella. – Naisten aidat ovat liian matalat, niitä ei voi verrata miesten aitoihin. Se on ihan eri laji, Bryggare sanoo Iltalehdelle.


Arto Paasilinna kirjoitti 16-vuotiaana kirjan, mutta asetti tiukan ehdon sen julkaisulle – nyt päivänvalon näkevä teos on mykistävää luettavaa

iltasanomat 07:59 05.10

Arto Paasilinna yllättää vielä kerran: hän teki 16-vuotiaana kirjan, joka julkaistaan nyt, vuosi hänen kuolemansa jälkeen.


Petri Salakka on kohdannut koulu-uhkaajia: "Kun jää yksin, ei ole tapaa tuoda ulos katkeruutta, ja silloin sitä rupeaa miettimään kostoa"

yle 08:33 03.10

Aggredi-ohjelmassa työskentelevä Petri Salakka ja KRP:n rikostarkastaja Arto Tuomela keskustelivat koulu-uhkauksista Ylen aamu-tv:ssä.


Päijänteen pohjukka kätkee salaisuuden – Rutalahdesta löydetty ison puulaivan osia

yle 06:22 03.10

Museovirasto haluaa kartoittaa koko alueen. Myös sukellusharrastajilta toivotaan apua alkukartoitukseen.


Karhubasket aloitti uuden kauden voitokkaasti Kotkassa, Katajalle tappio eurokarsinnassa Virossa: "Sekava ja vaikea ottelu"

yle 21:59 02.10

Karhubasket vei vieraspisteet Kotkasta pistein 93–88. Kataja taipui Tartossa 72–78.


Alvaron isälle on tärkeintä pysyä pojan lähellä ja tukena – moni erityislapsen isä jää ilman apua ja syrjäytyy perheestään

yle 18:32 28.09

Juhana Mäkitöyli ja Arto Bäckström kertovat, millaista on olla erityistarpeisen lapsen isä.


Arto Nyberg, Sinikka Sokka, Sakari Kuosmanen... Saattoväki saapui Jukka Virtasen hautajaisiin – muistivat viihdelegendaa yhdellä ruusulla

iltasanomat 13:30 28.09

Jukka Virtasen saattoväki muisteli viihteen suurmiestä lämmöllä.


Jukka Virtasen hautajaiset alkoivat - viimeiselle matkalle saattelemassa suuri joukko läheisiä: Ville Virtanen, Arto Nyberg, Sinikka Sokka...

iltalehti 13:29 28.09

Jukka Virtasen viimeinen matka Jämsänkoskella alkoi aurinkoisessa säässä. –Sään herrat ovat Jukan puolella, Sakari Kuosmanen totesi. Jukkaa oli saattamassa iso joukko ystäviä ja sukulaisia.


Kartonkitehdas alkaa tehdä lietteestä energiaa pienentäkseen päästöjä – metsäteollisuus tuottaa valtaosan uusiutuvasta energiasta

yle 07:31 28.09

Teollisuuden päästöjen vähentämisessä on edistetty paljon, mutta kehitettävääkin riittää, arvioi Sitran asiantuntija.


Arto Miettinen kertoo missä Allsvenskanissa mennään – "Mestishän on kasvatus- ja farmisarja"

jatkoaika.com 16:08 27.09

Karlskronan suomalaisvalmentaja Arto Miettinen tylyttää suljetun Liigan ja on pettynyt SHL:n karsintapelien poistamiseen. Miettinen ei ota selkeää kantaa Allsvenskanin ja Mestiksen väliseen tasoeroon, mutta kertoo kuinka asiat naapurimaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla tällä hetkellä ovat.


Kokeneelle Pelicans-puolustaja Pohjanpalo puhkuu seitsemän ottelun pelikielto tyrmää Antti Rinteen varkauksia pohjoisessa Rovaniemeltä vedettiin pois kurdi­ase­veljiensä

Hot topics