Pirkko Arstila, 81, yllättää: ”Minua pyydettiin tv-ohjelman vetäjäksi”

iltalehti 09:11 30.01

Tv-kasvo Pirkko Arstila kertoo, että häntä on pyydetty teestä kertovan tv-sarjan vetäjäksi. Pirkko Arstila, 81, muistetaan MTV:n pitkäaikaisena ruutukasvona. Vaikka Pirkko on jo eläkeiässä, hän tekee yhä edelleen töitä.


Pirkko Arstila, 81, harmittelee ikäihmisten seksielämän vaikeutta: ”Kun nainen täyttää 60, miehet katoavat”

iltalehti 14:03 21.10

Toimittaja ja kirjailija Pirkko Arstila, 81, toivoo lisää keskustelua ikäihmisten seksistä ja seurustelusta. Toimittaja ja kirjailija Pirkko Arstila, 81, puhui perjantaina Ylen Perjantai-ohjelmassa ikäihmisten seksistä ja seurustelukuvioista. Arstila nosti tapetille itselleenkin tärkeän aiheen. Hän kertoo Iltalehdelle, että seurustelu ja mahdollisen kumppanin tapaaminen hankaloituvat toden teolla vanhemmalla iällä.


Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila, 81, puhui Ylellä avoimesti seksistä ja kiimavuosista: ”Seksi on parempaa vanhempana”

iltalehti 10:13 19.10

Arstila vieraili Perjantai-ohjelmassa puhumassa ikäihmisten seksistä. Arstila uskoo hankkivansa itselleen seksileluja vielä hoivakodissa, mikäli siltä tuntuu. Ylen Perjantai-ohjelmassa käsiteltiin 18. lokakuuta aihetta ”kenellä on oikeus seksiin?” Juontaja Sean Ricksin vieraina olivat 81-vuotias Pirkko Arstila ja seksuaaliterapeutti Tanja Roth. Ohjelma lähti rivakasti käyntiin Ricksin kysyessä Arstilalta, koska tämä on viimeksi harrastanut seksiä.


Pirkko Arstila, 81, kertoi Ylellä millaista seksi on vanhempana – vertasi nuoruuden kiimavuosia urheiluautoon

iltasanomat 21:33 18.10

Miltä tuntuu tarvita apua seksiin? Miten varmistetaan, että kaikkien seksuaaliset tarpeet tulevat täytetyiksi?


Hot topics