Armenialaisvastustaja löylytti Elias Kuosmasta MM-molskilla – mahdollisuus jatkoon keräilyerien kautta

iltasanomat 11:09 15.09

Elias Kuosmanen hävisi MM-painien toisen kierroksen ottelunsa Armenian Artur Aleksanyanille 0–10.


Huuhkajien seuraava vastustaja valmentajasirkuksen keskellä – eronnut luotsi jatkaakin pestissään

iltasanomat 20:04 10.09

Robert Prosinecki erosi, kun hänen suojattinsa hävisivät sunnuntaina Armenialle.


Näkökulma: Armenia hiekoitti Suomen latua vuonna 2006 - nyt maa on noussut Huuhkajien pahimmaksi vastustajaksi EM-karsinnoissa

iltalehti 20:53 09.09

Koskaan aiemmin Suomi ei ole ollut näin hyvissä asemissa, mutta Armenialla on henki päällä, kirjoittaa Pekka Aalto. Suomen valmennus nosti kädet pystyyn jo ennen Italia-peliä. Siitä kieli turvautuminen viiden pelaajan alakertaan, vaikkei se tuonut tulosta maiden ensimmäisessä ottelussa Udinessa. Tampereella nähtiin sunnuntaina Italian yksipuolinen näytös, sillä Huuhkajien pallollinen peli tyrehtyi lähes kokonaan.


Italian rankkari hämmästytti Huuhkajien maalivahtia: ”Kukaan muu ei harrasta sitä”

iltalehti 01:13 09.09

Italia sai kyseenalaisen rangaistuspotkun. Lukas Hradecky piti tuomarilinjaa outona. Suomen kapteeni Lukas Hradecky totesi, että 1–2-tappiosta Italialle jäi karvas maku. Maalivahti muistutti, että Armenian voitto Bosniasta satoi hyvin Suomen laariin, mutta Huuhkajat ei tällä kertaa pystynyt lihottamaan pistepottiaan. –?Aiheutimme harmia lohkon parhaalle joukkueelle. Nyt oli tyytyminen nollaan pisteeseen, Hradecky totesi.


Huuhkajien päävastustaja kriisissä – Bosnian päävalmentaja erosi Armenia-tappion jälkeen!

iltasanomat 22:46 08.09

Robert Prosine?ki on eronnut Bosnian päävalmentajan paikalta.


Bosnia-Hertsegovinan päävalmentaja erosi heti kirvelevän Armenia-tappion jälkeen: "Selvästikin jokin on pielessä"

yle 20:56 08.09

Robert Prosineckin luotsaama Bosnia-Hertsegovina putosi EM-karsintalohko J:ssä neljänneksi.


Bosnia-Hertsegovinan päävalmentaja erosi heti kirvelevän Armenia-tappion jälkeen

yle 20:56 08.09

Robert Prosineckin luotsaama Bosnia-Hertsegovina putosi EM-karsintalohko J:ssä neljänneksi.


Mitä draamaa! Huuhkajien lohkovastustajan päävalmentaja erosi lehdistötilaisuudessa – maa kärsi sokkitappion

iltalehti 20:50 08.09

Tappio Armeniaa vastaan oli liikaa Bosnia-Hertsegovinan päävalmentajalle. Bosnia-Hertsegovinan jalkapalloliitto tiedotti sunnuntai-iltana, että maajoukkueen päävalmentaja Robert Prosinecki on eronnut tehtävästään. Bosnialaiset kärsivät sokkitappion EM-karsintojen lohkovaiheen ottelussa Armeniaa vastaan. Pikkumaa kuritti Prosineckin joukkuetta kotonaan 4–2. Tappio oli iso kolaus Bosnia-Hertsegovinan EM-haaveille.


Huuhkajien EM-karsintalohkon Bosnia ja Hertsegovinan päävalmentaja erosi: "Emme voi enää edetä EM-kisoihin näistä karsinnoista"

MTV 20:08 08.09

Armenia teki Huuhkajille palveluksen, kun se kaatoi Bosnia ja Hertsegovinan kotiottelussaan 4-2 lukemin. Tappio oli vierasjoukkueen päävalmentaja Robert Prosineckille liikaa ja hän ilmoitti erostaan ottelun jälkeen, kertoo bosnialaislehti Klix.


Tällaisella ryhmällä Italia kohtaa Huuhkajat – pelikieltoja ja loukkaantumisia, jarruttaako Azzurri maalittoman tasapelin?

iltalehti 19:04 08.09

Italian ei tarvitse voittaa vierasottelua Ratinassa. Katso videolta, miten Italia kaatoi Armenian perjantaina. EM-karsinta on nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Tilauslento AZ9000 Jerevanista laskeutui Tampere-Pirkkalan lentokentälle perjantaina kello 20.25. Syyskuinen Pirkanmaa voisi helposti olla jäätävä kokemus Kaukasukselta tultaessa, mutta Azzurri-miehistöä lämmittää Armeniasta otetut kolme pistettä.


Armenia piti Bosnia-Hertsegovinan kurissa EM-karsinnassa ja nousi Suomen lohkossa kolmanneksi

yle 18:37 08.09

Armenia nousi voitollaan J-lohkon kolmanneksi Italian ja Suomen jälkeen.


Huuhkajien asema EM-karsintalohkossa parani entisestään! Armenia yllätti Bosnian

iltasanomat 18:16 08.09

Suomen EM-karsintalohkon asetelmat muuttuivat, kun Armenia yllätti Bosnian kotikentällään.


Huuhkajille sensaatiomainen lahja! Pikkumaa voitti Suomen pahimman vastustajan, EM-kisapaikka on entistä lähempänä

iltalehti 17:56 08.09

Armenia antoi Italia-otteluun valmistautuville Huuhkajille odottamattoman lahjan kotiottelussa Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan. Suomen EM-karsintalohkon sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Armenia sai vastaansa Bosnian ja Hertsegovinan. Asetelma peliin oli selkeä. Bosnian oli käytännössä pakko hakea kolme vieraspistettä, muuten lohkokakkosena majaileva Huuhkajat karkaisi sarjataulukossa toivottoman kauas.


Huuhkajille kallisarvoista apua EM-kisapaikan metsästyksessä – Armenian supertähti johdatti maan voittoon Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan hurjassa trillerissä

MTV 17:56 08.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa sunnuntai-iltana Italian. Jo päivällä pelatussa ottelussa kohtasivat Huuhkajien pahimmat kilpakumppanit EM-kisapaikan metsästyksessä, Armenia sekä Bosnia ja Hertsegovina. Armenia otti 4-2 numeroihin päättyneessä ottelussa sensaatiomaisen voiton, joka tarjoaa arvokasta apua Suomelle.


Käsittämätön farssi EM-karsintaottelussa: Albanialle soitettiin Andorran kansallislaulu – sitten kuuluttaja pyysi anteeksi ”Armenialta”

iltasanomat 00:28 08.09

Hallitseva maailmanmestari Ranska voitti kamppailun loppuluvuin 4–1.


Uskomaton farssi EM-karsintaottelussa: Albanialle soitettiin Andorran kansallislaulu – sitten kuuluttaja pyysi anteeksi ”Armenialta”

iltasanomat 00:28 08.09

Hallitseva maailmanmestari Ranska voitti kamppailun loppuluvuin 4–1.


Lukas Hradecky paljastaa, montako olutta nautti voitollisen Kreikka-ottelun jälkeen: "Ei se kuluta enempää kuin lentomatka Armeniasta"

yle 15:57 06.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue juhli varsin maltillisesti huipputärkeää EM-karsintaottelun voittoa. Päivä Kreikka-ottelun jälkeen katse on tiukasti jo sunnuntain Italia-ottelussa.


Nihkeä vieraspeli Armeniassa ja Huuhkajat huolestuttaa Italiassa: ”Jos peli ei parane, joudumme sunnuntaina vaikeuksiin”

iltasanomat 15:31 06.09

Italia voitti Armenian lopulta Jerevanissa, mutta isännät piinasivat alivoimalla pitkään.


Asiantuntija uskoo, että huima flow-tila ajaa Huuhkajat voitosta voittoon: "Joukkueessa on pelilliset palaset ja henkinen puoli kohdallaan"

yle 10:48 06.09

Yle Urheilun asiantuntija Olli Huttunen arvelee, että Kreikka ja Armenia ovat jo tippuneet lopputurnauspaikan tavoittelusta.


Italialta toinenkin iso tähti sivuun sunnuntain Suomi-ottelusta - päävalmentaja kuittasi takaiskun huolettomasti: ”Ei sillä väliä”

iltalehti 07:25 06.09

Italia nousi takaa-ajoasemasta 3-1-voittoon Armeniassa. Eilisen ottelun kokoonpanosta puuttui noin puolen vuoden sairaslomalle kauden kynnyksellä joutunut Giorgio Chiellini. Hänen paikallaan Leonardo Bonuccin vierellä nähtiin Alessio Romagnoli. Yhteistyö alkoi hapuilevasti, kun Alexander Karapetian pääsi viemään kotijoukkueen 1-0-johtoon.


Ässien ex-kapteeni joutui puhutteluun kuumana käyneen NHLn eliittiä jokaiselle noudetaan

Hot topics