Miksi Suomi on hukattujen lupausten maa? Tyly tilasto näyttää, että yleisurheilun superkyvyt on tuhottu: ”Meillä harjoitellaan väärin”

iltalehti 06:07 23.09

Peräti 43 suomalaista on voittanut 2000-luvulla yleisurheilun juniorien arvokisamitalin. Vain kaksi heistä on kehittynyt aikuisten sarjan mitalistiksi. Miksi? Kuka muistaa Tuomas Laaksosen? Entä Sanna Saarmanin, Mikko Halvarin tai Mika Vasaran? Onko Arno Laitinen tuttu nimi? Neljän ensin mainittua ovat alle 18- tai alle 20-vuotiaiden MM-mitalisteja. Laitinen on moukarinheitossa alle 20-vuotiaiden Euroopan mestari kaudelta 2007.


F1-lähtöjärjestys: Turva-auto ja kuumuus uhkana – joko Charles Leclerc on lyötävissä Singaporessa?

MTV 13:46 22.09

Pomminvarman turva-autotilanteen sisältävä Singaporen GP tarjoaa jälleen Valtteri Bottakselle mahdollisuuden hypätä mukaan palkintopallitaisteluun sunnuntain F1-kisassa.


Valtteri Bottas pysyi ladulla - jättiero tallikaveriin kertoo kuitenkin varman päälle pelaamisesta

iltalehti 17:00 20.09

Singaporen GP:n toiset vapaat harjoitukset on ajettu Marina Bayn radalla. Valtteri Bottas tuhosi autonsa vasemman puolen jousituksen Singaporen GP:n ensimmäisissä harjoituksissa. Tallin mekaanikot tekivät kuitenkin hyvää työtä, ja nastolalainen oli heti toisten treenien alussa valmis palaamaan radalle. Tällä kertaa Bottas suoritui Marina Bayn rännistä ilman kolhuja. Hän ajoi neljänneksi parhaan ajan, mutta ero kärkeen kiitäneeseen tallikaveri Lewis Hamiltoniin kasvoi 1,121 sekuntiin.


Kolmekymppinen Valtteri Bottas lataa itsevarmana: ”Minusta tulee vanhetessa vain parempi”

iltasanomat 16:11 16.09

Valtteri Bottas sanoo Autosportille, ettei hän ole vielä saavuttanut huipputasoaan F1-kuljettajana.


Tänään tv:ssä: Hoitolaitos epäili kehitysvammaisen lapsen tulleen pahoinpidellyksi kotonaan - Ei saanut apua poliisilta eikä psykologilta

iltalehti 06:55 16.09

Sairaala perui poliisin ja psykologin tapaamiset, kun lapsen kehitysvammaisuus tuli ilmi. Arman Alizad tutustuu tänään Pohjantähden alla -sarjassaan Nelosella kehitysvammaisten ja heidän kanssaan työskentelevien arkeen Sofiakylässä Nokialla. Sofiakylä tarjoaa tuettua palveluasumista, tilapäishoitoa sekä päivätoimintaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Kaiken takana on yksi nainen, Riitta Peltonen, joka sai kipinän toimintaan oman, vaikeasti kehitysvammaisen Sofia-tyttären saatuaan. Peltosella on myös toinen tytär, Amanda Renard, joka toimii Sofiakylässä ohjaajana – ja Armanin opastajana.


Päivän ravivihje: Toto65, Teivo & Rovaniemi 16.9.

iltalehti 06:42 16.09

Magic Monday Teivossa ja Rovaniemellä. Maanantain tuplakierros käydään vuorolähdöin Teivon ja Rovaniemen välillä. Vihjesysteemi rakennetaan kolmen varman varaan. Samalla vihjesysteemi nelinkertaistetaan nostamalla 10 sentin minimipanos 40 senttiin. Varsinainen pelihevonen on Mopoheikki, joka viimeksi palasi yli kolmen kuukauden tauolta. Ruuna laukkasi Killerjärvellä ensimmäisessä kaarteessä, mutta nousi senkin jälkeen voittoon vahvan kirinsä päätteeksi. Toto65-vihejrivi:


Yhdysvaltain opioidivyyhdissä alustava sopu miljardikorvauksista – osa osavaltioista haluaa lääkejätti Purdue Pharman yhä oikeuteen

yle 07:29 12.09

Osa osavaltioista pitää korvauksia liian vaatimattomina opioidikriisin valtaviin mittasuhteisiin nähden ja tähtää oikeustaisteluihin.


Ravivihje: Toto64 Vermo 11.9.2019

iltasanomat 14:28 11.09

Derbyssä epäonnea kokenut Cacshot toimii Toto64-rivien varmana.


Ravivihje: Toto65 Vermo 11.9.2019

iltasanomat 11:39 11.09

Derbyssä epäonnea kokenut Cacshot toimii Toto64-rivien varmana.


Saara Särmän kolumni: Käsitteet auttavat muuttamaan maailmaa, siksi miesselittämisestä puhuminen ei ole turhaa lätinää

yle 06:45 11.09

Koska feministiset käsitteet tuntuvat edelleen osalle vaikeilta, selittää Saara Särmä kolumnissaan vielä kerran, mistä miesselittämisessä on kyse.


Iiro Seppäsen elämäkerta: Kata Kärkkäinen suuteli intohimoisesti nuorta taikuria – aviomiehen läsnäolo ei haitannut

iltalehti 12:30 08.09

Iiro Seppänen paljasta uutuuskirjassa olleensa innoissaan, kun Suomen Playmate iski hänen kimppuunsa, mutta tämän aviomiestä Johnny Lee Michaelsia hän ei pystynyt enää katsomaan silmiin. Iiro Seppänen lähti nuorena taikurina kokeilemaan siipiään Amerikkaan. Hän pääsi piireihin ja Suomeen palattuaan löysi itsensä julkkiskekkereiltä. – Lehdet kiinnostuivat itsevarman taikurin puheista, ja minusta alettiin kirjoittaa lehtien seurapiiripalstoilla, Seppänen hämmästelee tuoreessa elämäkertakirjassaan Kolme elämää (Siltala).


Kimi Räikkösen kuumaverinen ex-tallikaveri manasi Suomen säätä – veti pipon päähänsä Alahärmän varikolla: ”On liian kylmä”

iltasanomat 16:28 06.09

Juan Pablo Montoya on seuraamassa poikansa otteita MM-kisoissa Alahärmässä.


Arman Alizadin isä Vahid kirjassa: "Vastustimme kaikkea, mitä Arman teki"

mtv 20:09 05.09

Arman Alizadin vanhemmat toivoivat pojasta mieluiten lääkäriä tai juristia. 


Onko Charles Leclerc jo mestariainesta? Ferrarin kultakimpale itsevarmana omista kyvyistään – "Olen valmis"

MTV 17:10 04.09

Ferrarin lupaavaa tähtikuljettaja Charles Leclerc uskoo olevansa valmis taistelemaan F1-maailmanmestaruudesta.


Ravivihje: Toto5 Teivo 3.9.2019

iltasanomat 11:59 03.09

Teivon Toto5-rivit rakennetaan kakkoskohteen ideavarman päälle.


Tänään se alkaa! Arman Pohjantähden alla: ”Haluan antaa äänen ihmisille”

stara 10:00 02.09

Suomen suosituimpiin televisiotähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Arman Alizad nähdään


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 02.09

Suomen suosituimpiin televisiotähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Arman Alizad nähdään


hyökkääjää loppukaudeksi ? ilmasto­kokouksessa paikassa, KuPSin partaa

Hot topics