Espoolainen Angely, 16, jonotti 28 tuntia Ariana Granden keikalle – sitten megatähti palkitsi odotuksen uskomattomalla tavalla: ”Me vaan kiljuttiin”

iltasanomat 08:37 06.10

16-vuotias Angley on kova Ariana Granden fani, joka sai lauantaina poptähdeltä näkyvän kunnianosoituksen.


Pop-taivaan supertähti Ariana Grande konsertoi ensimmäistä kertaa Suomessa – "Hän tekee aina kaiken isosti ja täysillä"

yle 09:53 05.10

Suosionsa huipulla oleva yhdysvaltalaispoppari esiintyy loppuunmyydyllä Helsingin Areenalla lauantaina 5. lokakuuta.


Ariana Grande lauantaina Suomessa - muistatko tähden skandaalit? Nuoli donitseja kaupassa maksamatta, kissatappelua kollegan kanssa...

iltalehti 15:31 04.10

Laulaja Ariana Grande keikkailee Helsingin Hartwall-areenalla lauantaina. Laulaja Ariana Grande saapuu lauantaina keikalle Hartwall-areenalle. Maailmantähden keikalle moni saapuu kuuntelemaan Granden monia hittejä ja pysäyttävää tulkintaa kappaleista. Ariana on vuosien saatossa noussut yhdeksi maailman kuunnelluimmista naisartisteista. Musiikkiuran ohella otsikoihin ovat nousseet myös tähden erikoiset skandaalit. Kokosimme yhteen muutaman niistä.


Ariana Grande lauantaina Suomessa - muistatko tähden skandaalit? ”Nuoli donitseja kaupassa maksamatta, kissatappelua näyttelijättären kanssa...”

iltalehti 15:31 04.10

Laulaja Ariana Grande keikkailee Helsingin Hartwall-areenalla lauantaina. Laulaja Ariana Grande saapuu lauantaina keikalle Hartwall-areenalle. Maailmantähden keikalle moni saapuu kuuntelemaan Granden monia hittejä ja pysäyttävää tulkintaa kappaleista. Ariana on vuosien saatossa noussut yhdeksi maailman kuunnelluimmista naisartisteista. Musiikkiuran ohella otsikoihin ovat nousseet myös tähden erikoiset skandaalit. Kokosimme yhteen muutaman niistä.


Suomalainen Alma työsti Charlien enkelit -elokuvan tunnaria – esittäjinä Miley Cyrus, Ariana Grande ja Lana Del Rey

stara 12:00 14.09

Suomalaisen laulaja-lauluntekijä Alman kädenjälkeä kuullaan tulevassa Hollywood-elokuvassa. Hän on yksi


Megayllätys! Alma sävelsi itsensä Hollywoodin jättituotantoon – Charlien enkeleiden tunnuskappaleen esittää kolme todellista maailmantähteä

iltasanomat 07:01 13.09

Alma on mukana uuden Charlien enkelit -elokuvan tunnusbiisin tekijätiimissä. Kappaleen esittävät supertähdet Miley Cyrus, Ariana Grande ja Lana DelRey.


Alma teki biisin kovalle kolmikolle – esittäjinä Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana del Rey: ”Perjantaista tulee kreisi”

iltalehti 23:51 10.09

Laulaja Alman sanoittama kappale julkaistaan perjantaina. Alma kertoo Instagramin tarinat-osiossa olleensa mukana sanoittamassa tulevan Charlie’s Angels -elokuvaa varten kappaleen Don’t Call Me Angel. Tämä sinällään on jo huima saavutus suomalaiselta lauluntekijältä, mutta vielä merkittävämmäksi asian tekevät kappaleen esittäjät.


Megatähden veljeltä yllättävä paljastus – Ariana Grande seurustelee!

mtv 17:06 07.09

Ariana Grande veli paljasti megatähden seurustelevan.


Ariana Grande esiintyy Helsingissä – keikalla äärimmäisen tarkat turvatoimet

stara 14:40 04.09

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Ariana Grande esiintyy 5. lokakuuta


Ariana Grande tänään Helsingissä – keikalla äärimmäisen tarkat turvatoimet

stara 14:40 04.09

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Ariana Grande esiintyy tänään, 4.


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 04.09

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Ariana Grande esiintyy tänään, 4.


Suomeen saapuvan megatähden keikalla tiukat turvatoimet – laukun oltava läpinäkyvä

mtv 14:00 04.09

Ariana Granden Suomen keikan järjestäjä julkaisi Instagramissa kuvan turvallisuusohjeestaan.


Ariana Granden Helsingin-keikalla järisyttävät turvatoimet - tavalliset käsilaukut kielletty!

iltalehti 11:24 04.09

Hartwall-areenalla ensi kuussa konsertoivan Ariana Granden konsertissa on ennen näkemättömät turvatoimet. Yksi maailman tämän hetken suosituimmista artisteista, Ariana Grande, konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla lokakuun 5. päivänä. Konsertissa on poikkeukselliset turvatoimet. Mikäli katsojalla on mukanaan käsilaukku, pitää sen olla läpinäkyvä, eli tavalliset kankaiset käsilaukut ovat kiellettyjä. Myös minigrip-pussit käyvät.


Paniikkikohtaukset vaivaavat supertähti Ariana Grandea – rehellinen avautuminen julki: ”Tämä päivä on ollut erityisen raskas”

iltalehti 20:32 31.08

Laulaja on kärsinyt traumaperäisestä stressihäiriöstä vuoden 2017 terrori-iskun jälkeen. Pop-laulaja Ariana Grande joutui perumaan fanitapaamisensa, kertoo brittilehti Mirror. Muusikon perjantaisen konsertin yhteydessä järjestetyn meet and greet -tapahtuman osallistujat saivat tiedon asiasta sähköpostitse. Viestissään Grande kirjoitti, että hänen täytyy olla asian kanssa rehellinen. Peruminen johtui siitä, että laulajan ahdistus ja masennus ovat ottaneet vallan Granden tämän hetkisessä elämässä. Tästä syystä hän sanoo tarvitsevansa enemmän vapaa-aikaa.


Ariana Grande palasi Manchesteriin Pride-tapahtumassa – fanit epäilivät laulajan vilpittömyyttä: ”Haiskahtaa lgbt-yhteisön hyväksikäytölle”

iltalehti 13:41 27.08

Ariana Granden konsertissa räjähti pommi toukokuussa 2017. Nyt laulaja teki paluun Manchesteriin Pride-juhlan yhteydessä. Yhdysvaltalaislaulaja Ariana Grande on tehnyt paluun Manchesteriin sitten vuoden 2017, jolloin hänen konsertissaan räjähti pommi, 22 ihmistä kuoli ja satoja ihmisiä loukkaantui. Grande osallistui sunnuntaina Manchesterin Prideen, jossa hän oli yksi pääesiintyjistä. Viimeksi nainen on esiintynyt Manchesterissa pommi-iskun seurauksena järjestetyssä hyväntekeväisyyskonsertissa. Konsertin tuotot menivät pommi-iskujen uhrien ja näiden perheiden auttamiseen.


Ariana Grande palasi Manchesteriin – esiintyi kaupungissa ensimmäistä kertaa sitten terrori-iskun muistokonsertin

mtv 08:50 26.08

Ariana Grande nousi lavalle Manchesterissa ensimmäistä kertaa vuoden 2017 terrori-iskun muistokonsertin jälkeen. 


Saara Aalto häikäisi Manchester Pride -tapahtumassa - brittilehti hehkuttaa näyttävää esiintymisasua

iltalehti 21:09 24.08

Saara Aallon esiintymisestä Manchester Pride -tapahtumassa on tehty iso juttu brittiläiseen Daily Mail -lehteen. Saara Aalto luo laulajan uraa Britanniassa. Hän esiintyi perjantaina Manchester Pride -tapahtumassa. Kyseessä on yksi Britannian suurimmista seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavista tapahtumista. Aalto esiintyi kovassa kattauksessa, sillä mukana tapahtumassa oli myös supertähti Ariana Grande. Daily Mail on noteerannut Saara Aallon näyttävän esiintymisasun ja hehkuttaa sitä. Lehden verkkosivuilla on julkaistu artikkeli, jossa on paljon kuvia Aallon keikalta.


Ariana Granden piina Instagram-kuvista päättyi: 50 000 dollarin korvauksia vaatinut valokuvaaja luopui syytteistä

iltalehti 15:27 03.08

Valokuvaaja oli haastanut Ariana Granden oikeuteen kuvien väärinkäytöstä. Laulaja Ariana Grande haastettiin aiemmin tänä vuonna oikeuteen valokuvien luvattomasta julkaisusta. Valokuvaaja Robert Barbera syytti poptähti Grandea kuvien väärinkäytöstä. Barbera väitti, että laulaja oli napannut miehen ottamat kuvat luvatta käyttöönsä ja julkaissut ne omalla Instagram-tilillään.


Libya luovutti konsertti-iskun tekijän veljen Britannialle – isku tehtiin Ariana Granden keikalla 2017

yle 23:23 17.07

Manchesterin kahden vuoden takaisen konsertti-iskun tekijän veli pidätettiin lentokentällä Lontoossa, kertoi poliisi keskiviikkona.


Suomeen saapuva megatähti murtui taas kyyneliin lavalla – julkaisi tunteikkaan viestin: "Käyn yhä läpi paljon asioita"

mtv 14:45 08.07

Ariana Grande avautuu kohtaamistaan vaikeuksista.


Etiopiaan – istui elinkautista Kommentti Turha huoli neljän maalin iltapäivää

Hot topics