Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lähettivät halloween-terveiset – paljastivat Archien suloisen lempinimen

mtv 18:32 02.11

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kutsuvat poikaansa Archieta hellyttävällä nimellä.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan etsivät kakkoskotia Yhdysvalloista – asuntonäytöille ensi kuussa

iltalehti 14:39 29.10

Herttuapari suuntaa kiitospäiväksi Kaliforniaan. Kalkkunan syönnin ohessa katsastetaan paikallista asuntotarjontaa. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat kaikessa hiljaisuudessa ryhtyneet suunnittelemaan kakkoskodin hankkimista. Pariskunta muutti vasta viime keväänä, parahiksi pikku Archien syntymäksi, perusteellisesti remontoituun Frogmore Cottageen. Nyt he ovat kuitenkin etsimässä myös toista asuntoa Meghanin kotikulmilta, Yhdysvalloista.


Santa Cruzin Archie tuohtui Facebookissa - käski arvostelijoiden tappaa itsensä tai jatkaa Yön kuuntelua

iltalehti 19:57 18.10

Radio Cityn artikkeli herätti runsaasti kommentointia Facebookissa. Radio City jakoi Facebook-sivuillaan Santa Cruzin Archien tuoreen haastattelun. Haastattelu itsessään ei ole tavallisuudesta poikkeava vaan siinä käydään läpi entisten ja nykyisten bändiläisten tulehtuneita välejä. Juttuun liittyvä kommentointi on puolestaan hämmentävää. Kommenteissa miehet arvostelevat yhtyettä ja haukkuvat Santa Cruzin jäseniä halventavilla nimityksillä.


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archien ja nuoren prinssi Harryn yhdennäköisyys hämmentää

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Prinssi Harry ja Archie ovat kuin kaksi marjaa - vertaa itse

iltalehti 07:18 26.09

Pikkuinen Archie on Sussexin herttuaparin mukana Kapkaupungissa. Prinssi Harry, 35, Sussexin herttuatar Meghan, 38, ja heidän poikansa Archie ovat parhaillaan Etelä-Afrikassa. Vierailun yhteydessä Archieta on saanut valokuvata. Iloinen Archie suhtautui leppoisasti lentokoneesta poistumiseen ja esimerkiksi Desmond Tutun tapaamiseen. Kyseessä on Archien ensimmäinen virallinen edustusmatka. Sosiaalisessa mediassa prinssi Harryn ja Archien yhdennäköisyyttä on jo ehditty hämmästellä.


Archie teki virallisen debyyttinsä Afrikan-matkalla: Tapasi Desmond Tutun – Archien hampaaton hymy hurmaa

iltalehti 12:23 25.09

Archie-vauva hymyili kuin hangon keksi matkatessaan Meghanin käsivarsilla arkkipiispaa tapaamaan. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat kolmatta päivää Afrikassa. Ensimmäisellä virallisella edustusmatkallaan on myös perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Maanantaina pikku-Archiesta nähtiin vilaus, kun hän laskeutui lentokoneesta tupsupipo päässä äitinsä käsivarsilla.


Herttuatar Meghan piti ensimmäisen puheensa Archien syntymän jälkeen: koskettavat sanat ihmisoikeuksista saivat aikaan raikuvat suosionosoitukset

iltasanomat 20:19 23.09

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry pitivät kumpikin koskettavat puheet vieraillessaan Kapkaupungissa.


Meghan ja Harry tänään edustusmatkalle Afrikkaan – lahjoittavat Archien vaatteita paikallisille HIV-perheille

iltalehti 09:29 23.09

Toukokuussa syntynyt Archie reissaa ensi kertaa vanhempiensa viralliselle edustusmatkalle. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lentävät tänään maanantaina Afrikkaan. Myös toukokuussa syntynyt Archie-vauva on mukana. Afrikan-turnee kestää kymmenen päivää ja se on ensimmäinen edustusmatka, jolle Archie pääsee mukaan. Lomareissuille hän osallistui jo kesällä.


Meghan palasi edustustehtäviin ja rikkoi tietoisesti kuninkaallista etikettiä – näin kehonkielen asiantuntijat arvioivat: ”Moderni, menestynyt nainen”

iltalehti 17:51 13.09

Herttuatar Meghan on palannut edustustehtäviin äitiyslomaltaan varsin tuttavallisin elkein. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoispoikansa Archien keväällä, ja viime vuonna herttuattaren tittelin häiden yhteydessä ottanut Meghan on palannut edustamaan brittihovia. Ensimmäinen virallinen julkinen edustustilaisuus oli eilen torstaina, jolloin Meghan, 38, edusti uuden vaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa.


Prinssi Harry lähtee pian Afrikkaan – myös Meghan ja Archie-vauva mukana: Tämä kaikki vierailusta tiedetään

iltalehti 14:30 07.09

Herttuaparin Afrikan-vierailu kestää kymmenen päivää. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lähtevät Afrikan-kiertueelle tänä syksynä. Kymmenen päivän matka alkaa 23. syyskuuta ja päättyy 2. lokakuuta. Myös toukokuussa syntynyt Archie-vauva lähtee mukaan. Ensimmäiset päivät herttuapari tulee viettämään Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa. Sieltä Harry poikkeaa yksin päiväksi Botswanaan ja jatkaa vielä Angolaan. Hän liittyy jälleen Meghanin ja Archien seuraan Malawissa. Kiertue päättyy Etelä-Afrikan Johannesburgiin.


Meghan ja Harry kieltäytyivät kuningattaren kutsusta Balmoraliin vedoten Archien ikään – reissasivat silti samaan aikaan Ibizalla ja Ranskassa

iltasanomat 10:17 06.09

The Sunin lähteen mukaan kuningatar on ollut pettynyt, kun Sussexin herttuaparia ja pientä Archieta ei nähty Skotlannin tiluksilla tänä kesänä.


Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle avautui ensimmäisen kerran Archien syntymän jälkeen - valitusvirrelle ei tule loppua

iltalehti 21:48 01.09

Meghanin isä Thomas Markle avautui Daily Mail -lehdelle. Thomas Marklen ja Meghanin välit ovat ymmärrettävistä syistä johtuen olleet hataralla pohjalla jo useamman vuoden. Lopullisesti ne menivät poikki noin vuosi sitten, kun Thomas ei oppinut pitämään suutansa kiinni vaan vuodatti yksityisasioita julkisuuteen ja lavasti paparazzi-kuvia, joista sai mojovasti rahaa. Thomasin ulostulot liittyvät aina valittamiseen, miten Meghan ei halua pitää häneen enää yhteyttä.


Herttuatar Meghanin Thomas-isä rikkoi vihdoin hiljaisuuden – eristettiin julmasti lapsenlapsensa Archien elämästä: ”Toivon, että saisin edes kuvan”

iltasanomat 19:17 01.09

Thomas Markle on antanut ensimmäisen kunnon haastattelunsa pikku-Archien syntymän jälkeen.


Agatha Christie katosi 11 päiväksi ja esiintyi Teresana – salanimellä yhteys aviomiehen rakastajattareen

iltalehti 08:10 31.08

Tänään TV1:llä esitettävä Agathan arvoitus perustuu tositapahtumiin, mutta kertoo kuvitteellisen tarinan. Murhamysteereiden kuningatar Agatha Christie (1890–1976) katosi kodistaan joulukuussa 1926. Häntä etsittiin kokonaista 11 vuorokautta, ja moni luuli jo kirjailijan kuolleen, mahdollisesti rikoksen uhrina. Tekijäksi epäiltiin jopa Christien etääntynyttä aviomiestä Archie Christietä. Niin ei kuitenkaan ollut asian laita. Christie löytyi vihjeen perusteella elossa Harrogatessa sijainneesta hotellista. Kansakunnan huoli ja Scotland Yardin suuretsinnät olivat olleet turhaa, samoin epäilyt Archien syyllisyydestä.


Onko herttuatar Meghanin Doria-äiti sittenkin kaiken pahan alku ja juuri? – vihjataan antaneen herttuaparin lastenhoitajalle potkut

iltalehti 10:51 26.08

Herttuatar Meghanin äidillä Doria Raglandilla lienee paljon valtaa Sussexin herttuaparin taloudessa. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvalle palkattiin aiemmin kesällä kolmas lastenhoitaja, sillä kaksi aiempaa oli lopettanut työnsä lyhyen ajan jälkeen. Eri lähteiden mukaan kuninkaallinen pari irtisanoi ensimmäisen lastenhoitajan, koska tämä oli ammattitaidoton. Toinen hoitaja lähti sen vuoksi, koska hänet oli alunperinkin palkattu Archien hoitajaksi vain öisin.


Prinssi Harry sivalsi veljensä valintoja vastaamalla jyrkästi tulevaisuushaaveisiin - ei halua kuormittaa planeettaa, tahtoo maksimissaan yhden lapsen lisää

iltalehti 17:27 30.07

Prinssi Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan haluavat auttaa planeettaa parhaansa mukaan. Sussexin herttua on antanut harvinaisen haastattelun British Voguelle osana vaimonsa toimittamaa syyskuun numeroa. Haastattelussa prinssi Harry myönsi, että hän ja hänen vaimonsa haluaisivat maksimissaan kaksi lasta, jotta eivät kuormittaisi planeettaa. Prinssi Harryn veljellä on puolestaan jo kolme lasta ja brittilehtien mukaan on todennäköistä, että Cambridgren herttuapari saa vielä neljännenkin lapsen. Prinssi Harry kertoi Daily Mailin mukaan myös, että näkee maailman nyt toisesta vinkkelistä saatuaan Archien.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan viittaavat kintaalla saamilleen neuvoille: ”He vähät välittävät”

iltalehti 12:16 29.07

Herttuapari ei korvaansa letkauta hovin pr-henkilöiden vinkeille. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat pysyneet otsikoissa koko yhdessäolonsa ajan. Ensin spekuloitiin heidän salatusta suhteestaan, sitten odotettiin kihlajaisia, raportoitiin häistä kaikkine sivujuonteineen ja kirsikkana kakulla otettiin kaikki irti pikku-Archien syntymästä. Viime aikoina herttuapari on pitänyt julkisuudessa matalampaa profiilia. Meghan on edelleen äitiyslomalla virallisista tehtävistään, vaikka hänet onkin nähty tänä kesänä muun muassa Wimbledonin tennisturnauksen katsomossa sekä Leijonakuningas-elokuvan ensi-illassa.


Meghanin ja Harryn naapureille tiukka sääntölista: kuninkaallisille puhuminen ja koirien silittäminen kielletty

iltalehti 11:56 27.07

Herttuaparin naapurit ovat närkästyneitä erikoisista säännöistä, joissa kielletään muun muassa kuninkaallisille puhuminen ja Archien näkemisestä kyseleminen. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan asuvat pienen Archie-poikansa kanssa juuri remontoidussa Frogmore Cottagessa Windsorin alueella. Nyt herttuaparin naapureille on laadittu lista, jossa kielletään muun muassa kuninkaallisille puhuminen ja heidän kahden koiransa silittäminen, kertoo The Sun -lehti. He eivät myöskään saa kysyä, saisivatko nähdä Archien.


Yllättävä tieto julki – prinssi George ja prinsessa Charlotte tapasivat Archien ensimmäistä kertaa äskettäin

mtv 21:30 24.07

Prinssi George ja prinsessa Charlotte saivat tavata uuden serkkunsa Archien ensimmäistä kertaa vasta hiljattain. 


jo lytätty Lauri Markkasen Bulls useita pullopommeja – sanoo olleensa ”Vaatisi ennen

Hot topics