Suloiset kuvat julki! Archie-vauva hurmasi ensimmäisessä edustustilaisuudessaan – naureskeli innoissaan äitinsä Meghanin sylissä

iltasanomat 12:57 25.09

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry ottivat Archie-pojan mukaan ensimmäiselle edustustehtävälleen. Pieni kuninkaallinen hymyili onnensa kukkuloilla äitinsä sylissä.


Meghan joutui törkeän huijauksen uhriksi – herttuattaren kuvilla mainostettiin vaarallisiksi luokiteltuja laihdutuspillereitä

iltalehti 21:55 11.08

Sussexin herttuattaren kuvia ja nimeä on käytetty häikäilemättömästi laihdutustuotteiden mainostamiseen. Herttuatar Meghan on joutunut röyhkeän huijauksen kohteeksi. Hänen nimissään mainostetaan laihdutuspillereitä netissä, ja huijaukseen sortunut firma jopa käyttää herttuatteren ennen ja jälkeen -kuvia kampanjassaan. Meghan synnytti Archie-pojan toukokuun alussa, ja laihdutusfirma väittää hänen käyttäneen laihtuspillereitä raskauskilojen karistamisessa. Mirror-lehti kertoo, että Buckinghamin palatsi on valjastanut viranomaiset tutkimaan huijausta.


Meghanin koti myynnissä! Los Angelesin asunnosta ei tyyliä puutu - hintapyyntö hulppeat 1,7 miljoonaa: Katso kuvat

iltalehti 08:17 07.08

Tällaisessa kodissa Meghan asui A-listan Hollywood-tähtösenä. Meghan Marklen elämä muttui kertaheitolla, kun hän siirtyi kuninkaalliseen perheeseen avioliittonsa myötä. Prinssi Harryn vaimona ja Archie-pojan äitinä entinen Hollywood-tähti asuu Windsorin suvun hulppeilla mailla Englannissa. Jo ennen kuninkaallisia naimakauppoja Frogmore Cottagea Meghanin asumuksista löytyi tyyliä. Nyt Los Angelesissa myydään talo, jossa Meghan asui näyttelijättären uransa aikana. Hintapyyntö kaksikerroksiselle unelmatalolle on 1,7 miljoonaa euroa. Talo paljastaa Meghanin mieltymyksen valkoisiin pintoihin, avariin tiloihin ja selkeyteen. Kotia on kuitenkin maustettu ripauksilla väriä.


Herttuatar Meghanin velipuolelta hurja väite: perheestään erkaantunut Meghan katkaisemassa välit omaan äitiinsä

iltalehti 20:15 28.07

Herttuattaren velipuoli Thomas Markle Jr pelkää, että seuraava perheenjäsen, jonka kanssa Meghan pistää välit poikki, on hänen Doria-äitinsä. Herttuatar Meghanin perheriidat ovat olleet isosti otsikoissa hänen ja prinssi Harryn viimekeväisistä häistä lähtien. Herttuatar on kertonut, että suojellakseen poikaansa Archieta, hän ei aio jatkossakaan olla tekemisissä amerikkalaisen, kohuotsikoissa ryvettyneen sukunsa kanssa. Sen sijaan Meghanin äiti, Doria Ragland, on lämpimissä väleissä tyttärensä kanssa. Doria osallistui herttuattaren ainoana perheenjäsenenä tämän häihin toukokuussa Windsorin linnassa. Hän oli myös ainut Meghanin sukulainen Archie-pojan ristiäisissä ja on ollut Meghanin tukena, kun hän sai esikoisensa.


Herttuatar Meghanin Wimbledon-kohu paisui – nyt puhuu tennistähti Serena Williams

iltalehti 15:19 12.07

Herttuatar Meghanin Wimbledon-visiitti on herättänyt paheksuntaa. Tennisässä puolustaa ystäväänsä. Sussexin herttuatar Meghanin Wimbledon-visiitti on herättänyt kohua Isossa-Britanniassa. Toukokuussa syntyneen Archie-pojan äiti oli maineikkaassa tennisturnauksessa seuraamassa ystävänsä Serena Williamsin ottelua. Herttuatar rikkoi turnauksen pukukoodia pukeutumalla fiinimmän smart casual - pukukoodin sijaan farkkuihin. Lisäksi Meghanin ympäriltä tyhjennettiin penkkejä ja henkivartijat seurasivat haukkoina, ettei herttuatarta kuvattaisi. Tuoreimpien uutisten mukaan Meghanin henkivartijat jopa kielsivät selfien nappaissutta tennisfania ottamasta kuvia herttuattaren lähellä.


Sokkikäänne! Kansa ei näekään Archien ristiäisiä – Meghan ja Harry juhlivat yksityisesti

iltalehti 07:26 01.07

Sussexin herttuapari on päättänyt juhlistaa esikoispoikansa kastejuhlaa yksityisesti. Kuninkaallisfanit eivät pääse seuraamaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-pojan kastejuhlaa ensi lauantaina. Vanhemmat järjestävät pojalleen kastejuhlan julkisuudelta piilossa. Archie Harrison kastetaan Windsorin linnan yksityisessä kappelissa tulevana lauantaina 6. heinäkuuta. Poika on tuolloin kahden kuukauden ikäinen. Brittilehdet muistuttavat, että Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappeli olisi ollut ilmeisempi valinta ristiäisille, sillä siellä on kastettu prinssi Harry vuonna 1984. Herttuapari myös vihittiin samassa kappelissa.


Meghan palasi äitiyslomaltaan edustamaan: Riemastui Archie-pojan saamasta lahjasta - Harry murjaisi vitsin sukulaisuussuhteista

iltalehti 09:49 30.06

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry tapasivat Yankeesin ja Red Soxin pelaajia Lontoossa järjestetyssä baseballottelussa. 1,5 kuukautta sitten esikoisensa Archien saanut herttuatar Meghan palasi äitiyslomaltaan edustustehtäviin. Edellisen kerran herttuatar nähtiin julkisuudessa kesäkuun alussa muun kuningasperheen kanssa, nyt rinnalla oli aviomies prinssi Harry. Sitä ennen hänet nähtiin kameroiden edessä, kun tuoreet vanhemmat esittelivät brittikuninkaallisten perinteiden mukaisesti vastasyntyneen medialle. Toden teolla Meghan palaa töihin vasta syksyllä, kun pari lähtee eteläiseen Afrikkaan vierailulle.


Meghan palasi julkisuuteen uudessa kihlasormuksessa – kyse voi olla koskettavasta, suomalaisille vieraasta eleestä Harry-puolisolta

iltasanomat 10:35 26.06

Herttuatar Meghanin näyttävä timanttisormus on muuttunut Archie-pojan syntymän jälkeen.


Meghania syytetään vihkisormuksensa pilaamisesta – todellisuudessa kyse voi olla koskettavasta, suomalaisille vieraasta eleestä Harry-puolisolta

iltasanomat 10:35 26.06

Herttuatar Meghanin näyttävä timanttisormus on muuttunut Archie-pojan syntymän jälkeen.


Paluu julkisuuteen! Archie-pojan vain kuukausi sitten synnyttänyt herttuatar Meghan edusti kuningatar Elisabetin juhlallisuuksissa

mtv 14:03 08.06

Herttuatar Meghan palasi julkisuuteen tänään lauantaina. Esikoislapsensa 6. toukokuuta saaneet Meghan ja prinssi Harry osallistuivat kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin.


Paluu julkisuuteen! Archie-pojan vain kuukausi sitten synnyttänyt herttuatar Meghan edusti kuningattaren juhlallisuuksissa

mtv 14:03 08.06

Herttuatar Meghan palasi julkisuuteen tänään lauantaina. Esikoislapsensa 6. toukokuuta saaneet Meghan ja prinssi Harry osallistuivat kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin.


Meghanilla tiukka suunnitelma Archie-pojan kasvatuksesta – prinssi Harry heitti yllättäen toiveen perinteikkäästä lajista

iltalehti 18:01 05.06

Vanhemmilla on eriävät mielipiteet siitä, mitä kuukauden ikäinen Archie tulee harrastamaan. Kuninkaallinen Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi vasta kuukausi sitten, mutta hänelle suunnitellaan jo täyttä päätä harrastuksia. Prinssi Harryn pitkäaikainen poolokaveri, Nacho Figueras, 42, nimittäin paljastaa, että pikkukuninkaallisen isä toivoo Archiesta poolonpelaajaa. Perinteikäs laji on kulkenut suvussa:


Huhut leviävät: Tapasiko näyttelijätähti Harryn ja Meghanin Archie-pojan?

mtv 15:11 02.06

Priyanka Chopran uskotaan vierailleen pienokaisen luona.


Julkisuuteen tullut asiakirja sen vahvistaa - tässä luksussairaalassa herttuatar Meghan synnytti Archie-pojan

iltalehti 18:59 17.05

Virallinen syntymätodistus vahvistaa, että Archie syntyi Portlandin yksityissairaalassa. Iltalehti kertoi jutussaan aiemmin, että prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen syntyi Portlandin yksityissairaalassa. Nyt asialle on tullut varmistus, kun 6. toukokuuta syntyneen Archie-pojan virallinen syntymätodistus on tullut julki. Todistus rekisteröitiin tänään, eli vasta 11 päivää pojan syntymän jälkeen. Paperista selviää myös, että Meghanin todellinen etunimi on Rachel.


Kohu valmiina! Herttuaparin Instagram-tilillä ilmaista mainosta Meghanin ystävän luksuslomia tarjoavalle yritykselle: ”He ovat vaarallisilla vesillä”

iltalehti 13:52 12.05

Herttuatar Meghanin ystävän yritys mainitaan Royalsussexin Instagram-sivuilla mielenterveyskampanjaan liittyvässä päivityksessä. Archie-pojan tuoreiden vanhempien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin virallisella Instagram-tilillä julkaistu päivitys on herättänyt kohun, kertoo Daily Mail. Royalsussex-tilillä julkaistiin toukokuun alussa päivitys, joka oli osa herttuaparin mielenterveyskampanjaa. Kysymysmerkkejä on noussut ilmaan, sillä päivityksessä mainittiin myös Meghanin läheisen ystävän yritys The Class. Päivityksessä on nostettu esiin tahoja, jotka ovat tehneet ”mielettömän upeaa työtä mielenterveyden hyväksi”. Sussexin herttuaparin Instagram-tilillä kehotetaan seuraamaan muun muassa fitnessguru Taryn Toomeyn Instagram-tiliä.


Prinssi Harryn lapsuudenystävältä ikävä kommentti Meghanista – ystävyys jäihin saman tien

iltalehti 11:17 12.05

Prinssi Harryn lapsuudenystävä on Daily Expressin mukaan arvostellut herttuatar Meghania. Ystävyys oli katkolla, mutta Archie-pojan syntymä muutti tilannetta. Daily Express -lehti kertoo, että prinssi Harry katkaisi välit lapsuudenystävänsä kanssa Tom Inskipin kanssa. Syynä on pitkäaikaisen ystävän ikävä kommentti Harryn vaimosta herttuatar Meghanista. Inskipin mukaan Harry ei ollut oikeasti rakastunut Meghaniin ja epäili, ettei suhde kestäisi. Hän oli myös arvioinut, että Meghanilla on ”häiritsevä vaikutus” prinssiin.


Tuoreen isän onnea varjostaa suru - Prinssi Harry ikävöi Diana-äitiään

iltalehti 12:14 10.05

Oman pojan syntymä herätti prinssin muistot omasta lapsuudesta. Prinssi Harry avautui sotaveteraanille, kuinka Archie-pojan syntymä antoi hänelle uuden tavoitteen elämässä. Lisäksi hän kertoi ikävöivänsä äitiään, prinsessa Dianaa. Prinssi matkusti torstaina Alankomaihin Haagin kaupunkiin. Edustustehtävä on lähtölaskenta ensi vuonna kaupunkiin rantautuvalle Invictus Games -urheilutapahtumalle, joka on saanut alkunsa prinssi Harryn aloitteesta. Herttuatar Meghan ja vastasyntynyt Archie jäivät kotiin Windsoriin.


aiheuttavaa ainetta höyrystyi Belgia Mäen juhlailta tarjosi majavan pato teki maratonin naisten paistaa – syyslomaviikolla sitten tulee vettä tiesi heti, tiukoilla – toistuneen

Hot topics