Bosniaa vastaan loukkaantunut Paulus Arajuuri ei pelaa Armeniaa vastaan

iltasanomat 18:33 14.10

Paulus Arajuuri loukkasi polvensa Bosniaa vastaan.


Huuhkajille synkkä uutinen: Avainpelaaja sivussa tärkeästä Armenia-ottelusta – kapteenin pelikunto huolettaa

MTV 18:13 14.10

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen luottotoppari Paulus Arajuuri ei pysty pelaamaan tiistaina EM-karsintaottelussa Armeniaa vastaan.


Huuhkajien valmentaja Markku Kanervalle päänvaivaa – Arajuuri sivussa Armeniaa vastaan, Sparvin pelikunto arvoitus

yle 17:54 14.10

Huuhkajien vastuuvalmentaja Markku Kanerva selvitti medialle suomalaispelaajien pelikuntoa maanantaina.


Huuhkajille karmeita uutisia: Puolustuksen tukipilari ulkona Armenia-pelistä, myös kapteenin peli uhattuna

iltalehti 16:50 14.10

Suomen miesten A-maajoukkue joutuu elintärkeään EM-karsintaan ilman Paulus Arajuurta. Huuhkajien info Turussa käynnistyi ikävillä uutisilla. Päävalmentaja Markku Kanerva paljasti, ettei toppari Paulus Arajuuri ole käytettävissä Armeniaa vastaan tiistaina. –?Hänen vasemmassa polvessaan on nivelkapselivamma, jonka parantuminen vie 2–4 viikkoa. Hyvä uutinen on, etteivät hänen karsintansa ole ohi, Kanerva kertoi.


Paulus Arajuuri kertasi kauhunhetkiään: ”Jalasta kuului joku ääni” – Markku Kanerva suunnitteli siirtyvänsä lääkärin rooliin

iltalehti 22:36 12.10

Paulus Arajuuri väänsi polvensa ottelun alussa ja sinnitteli kentällä puoli tuntia. Bosnia-kamppailun dramaattisimmat hetket koettiin jo alussa, kun Huuhkajien topparijärkäle Paulus Arajuuri satutti vasemman polvensa. Hän vajosi kentän pintaan viidennellä minuutilla, mutta tuli vaihtoon vasta puolen tunnin kohdalla 0–1-osuman jälkeen. – Polvi vääntyi, kun hyppäsi vastustajan kylkeen. En tiedä, mitä tapahtui, mutta jalasta kuului joku ääni. Koetin jatkaa, mutta siitä ei tullut mitään, Arajuuri kertasi kostein silmin.


Topparipari kehotti loukkaantunutta Paulus Arajuurta vaihtoon – Arajuuri: ”Ei ole kauhean helppo luovuttaa tuollaisessa pelissä”

iltasanomat 22:33 12.10

Paulus Arajuuri loukkasi polvensa Bosniaa vastaan heti alkuminuuteilla. Hän sinnitteli kuitenkin kentällä puoleen tuntiin asti, jolloin Bosnia iski avausmaalin Arajuuren takaa.


Topparipari kehotti loukkaantunutta Paulus Arajuurta vaihtoon – Arajuuri: “Ei ole kauhean helppo luovttaa tuollaisessa pelissä”

iltasanomat 22:33 12.10

Paulus Arajuuri loukkasi polvensa Bosniaa vastaan heti alkuminuuteilla. Hän sinnitteli kuitenkin kentällä puoleen tuntiin asti, jolloin Bosnia iski avausmaalin Arajuuren takaa.


Ei vain synkkä tappio – avainpelaajan loukkaantumisesta ikävä takaisku Huuhkajille: "Ei ole helppoa luovuttaa"

MTV 22:29 12.10

Suomen jalkapallomaajoukkue koki EM-karsintojen 1–4-tappiossa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan ikävän takaiskun, kun luottopuolustaja Paulus Arajuuri loukkaantui avausjaksolla.


Paulus Arajuuri sai uransa ensimmäisen polvivamman – toppari käänsi katseet jo Armenia-otteluun: "Ihan sama kuka on kentällä, me hoidamme tiistaina"

yle 22:00 12.10

Paulus Arajuuri ei vielä Bosnia-ottelun jälkeen osannut sanoa, kuinka vakavasta vammasta on kyse.


Ei vain synkkä tappio – avainpelaajan loukkaantumisesta ikävä takaisku Huuhkajille

MTV 21:59 12.10

Suomen jalkapallomaajoukkue koki EM-karsintojen 1–4-tappiossa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan ikävän takaiskun, kun luottopuolustaja Paulus Arajuuri loukkaantui avausjaksolla.


Huuhkajille kaksi takaiskua: Bosnia johtoon ja Arajuuri loukkaantui – IS seuraa ottelua hetki hetkeltä

iltasanomat 18:46 12.10

Ilta-Sanomat seuraa Huuhkajien EM-karsintaottelua Bosniaa vastaan hetki hetkeltä.


Bosnian rynnistys tuotti johtomaalin: Huuhkajille toinenkin takaisku, Paulus Arajuuri loukkaantui – Yle seuraa tärkeää EM-karsintaottelua hetki hetkeltä

yle 18:13 12.10

Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan jalkapallon EM-karsintaottelussa Zenicassa kello 19. Kuuntele ottelua suorana Yle Puheesta!


Paulus Arajuuri antoi yleisölle enemmän yhdessä hetkessä kuin moni pelaaja koko urallaan – ”Sen takana pitää seistä, mitä tekee”

iltasanomat 22:01 10.10

Paulus Arajuuri johtaa Suomen puolustusta intohimolla.


Huuhkajien topparipari luottaa toisiinsa ja puhuu kaikesta, vaikka se ei olisi välttämätöntä: "Tunnemme toisemme niin hyvin, ettei aina tarvitse edes kommunikoida"

yle 10:01 10.10

Paulus Arajuuri ja Joona Toivio ovat tilkinneet Suomen maalinedustan EM-karsinnoissa erinomaisesti, ja yksi syy saattaa olla heidän mainio kemiansa.


Teemu Pukin viimeaikainen maalittomuus ei vaivaa Huuhkajien luottokaksikkoa – "Hyvä, että säästi muutaman näihin peleihin"

MTV 06:45 10.10

Huuhkajien ykköstähti Teemu Pukki on jäänyt Valioliigassa nyt kolmessa ottelussa perätysten ilman täysosumia. Huuhkajien topparipari Joona Toivio ja Paulus Arajuuri vakuuttaa kuitenkin, ettei Pukin tulikuuma vire ole kadonnut mihinkään.


Huuhkajille on tarjolla iso harppaus kohti EM-lopputurnausta: ”Tulee todella haastava peli”

iltasanomat 20:48 09.10

Joona Toivio ja Paulus Arajuuri odottavat vastustajaksi vaarallista Bosnia-Hertsegovinaa.


Tyly debyytti! Huuhkajien toppari sai heti saksipotkun päähän: ”Päädyin sairaalaan”

iltalehti 17:14 09.10

Maajoukkuetoppari Paulus Arajuuri siirtyi Pafosiin, joka pelaa Kyproksen pääsarjassa. Paulus Arajuuri sai apua Berat Sadikilta, joka seura on Anorthosis. –?Pelattiin kerran jo vastakkain. Minä päädyin sairaalaan, Arajuuri hymyilee.


Huuhkajien luottomiehet edelleen innoissaan lohkotilanteesta: ”Lokakuun pelit ovat pitkään aikaan Suomi-futiksen isoimpia”

iltalehti 07:39 09.09

Sauli Väisänen ihmetteli päätuomarin ratkaisua tuomita Italialle rankkari. Huuhkajien pelaajat saapuivat ristiriitaisin mielin haastatteluun Italia-tappion jälkeen. Suomi oli Tampereella alakynnessä, mutta Teemu Pukin maaginen yksilösuoritus oli riittää pisteeseen. –?Se oli uskomaton suoritus. Teemu on tulikuuma, toppari Paulus Arajuuri ylisti hyökkääjää.


ja maakuntien katselen tätä” KooKoo matkustaa Turkuun neljän maalin iltapäivää

Hot topics