Unohtumattomat kuvat: Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin iltalehti 00:36 28.05

Mestarien liigan finaalissa epäonnistunut Liverpool-maalivahti Loris Karius ei saanut joukkuekavereiltaan tukea päätösvihellyksen jälkeen. Ottelukooste. Mestarien liiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Karius mokasi lauantaina Mestarien liigan finaaliottelussa Real Madridille kaksi maalia. Ensin täydellisen lahjamaalin sai Karim Benzema ja sen jälkeen Gareth Bale. Real voitti 3-1 ja pääsi nostamaan Mestarien liigan voittopystiä kolmantena vuotena perätysten.


Tuhannet osoittivat mieltään Berliinissä – äärioikeisto vaati Saksaa sulkemaan rajansa MTV 22:09 27.05

Arviolta 5 000 äärioikeistolaisen ja nationalistisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) kannattajaa on osoittanut tänään mieltään Berliinissä Saksassa.


Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: ”En ole ikinä nähnyt noin hullua jätkää” iltalehti 22:08 27.05

Makwan Amirkhani otti Liverpoolissa uransa neljännen UFC-voiton, kun Jason Knight kukistui hajaäänituomiolla. Amerikkalaisottelija pudotti Amirkhanin suorilta jaloilta kahdesti avauserässä, mutta suomalaisen mattoaktiivisuus ratkaisi ottelun Amirkhanin eduksi. Tyrmäys oli kuitenkin siinä määrin lähellä, että lopputulemaa voi pitää jonkin sortin yllätyksenä. - Olin yli vuoden poissa ja olen palannut tällaisen hullun yleisön edessä. Kiitos, Liverpool! Amirkhani hehkutti kehähaastattelussa.


Sara Forsberg pyytää apua: ”Minulla ei ole yhtään keikkaa koko kesänä” iltalehti 21:59 27.05

Sara Forsberg kirjoittaa Twitterissä, miten hänellä ei ole yhtään buukattua keikkaa tänä kesänä. Kielinaisena tunnettu Sara Forsberg kirjoittaa Twitterissä kurjasta tilanteestaan. - Minulla ei ole yhtään buukattua keikkaa koko kesänä. Kuunnelkaa ihmiset musiikkiani, pyydän, taiteilijanimeä Saara käyttävä Forsberg kirjoittaa. Forsberg on saanut tviittiinsä runsaasti tsemppaavia kommentteja, joissa häntä toivotaan esiintymään eri paikkakunnille.


Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: ”Sitä toivoo vain, että tapahtuisi jotain” iltalehti 21:24 27.05

Kimi Räikkönen vaikutti suhteellisen tyytyväiseltä Monacon GP:n nelossijaansa. Nelosruudusta kisaan startanneen ja samalla sijalla maaliin ajaneen Kimi Räikkösen kehonkieli oli sunnuntai-iltana Monacossa täysin erilainen kuin vuosi sitten, jolloin hän putosi paalupaikalta kisassa kakkoseksi. 78 kierroksen mittainen kilpailu oli Räikkösen mukaan lähinnä kruisailua.


Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin iltalehti 20:39 27.05

Naisen puolesta sandaalit palauttamaan lähtenyt mies kävi myyjän kimppuun, kun tämä ei suostunut antamaan rahoja takaisin. Volgogradin kaupungissa nainen halusi palauttaa käytetyt sandaalit takaisin kauppaan. Nainen oli ostanut kengät noin kolme viikkoa sitten alennusmyynnistä. Nuori myyjä ei kuitenkaan suostunut naisen pyyntöön, koska sandaaleja oli selvästi käytetty useampaan otteeseen. Pian nainen palasi kauppaan mukanaan mies, joka vaati myyjää palauttamaan sandaaleista maksetut rahat takaisin. Myyjä ei suostunut.


Lewis Hamilton olisi nukahtanut Monacon GP:n katsojana: "Olen yllättynyt jos kukaan pysyi hereillä" MTV 20:26 27.05

Hallitseva maailmanmestari ei säästellyt sanojaan Monacon GP:stä.


Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon iltalehti 20:16 27.05

Chris Froome on voittanut Italian ympäriajon. Kyseessä oli 33-vuotiaan huippupyöräilijän uran ensimmäinen voitto Italian ympäriajossa. Voitto oli siinä mielessä historiallinen, että yksikään toinen brittipolkija ei ole aiemmin voittanut Giro d'Italiaa. Giron lisäksi Froome on voittanut myös Ranskan ympäriajon neljä kertaa ja Espanjan ympäriajon. Hänen lisäkseen kolme suurinta kisaa on pystynyt voittamaan vain Jacques Anquetil, Felice Gimondi, Eddy Merckx, Bernard Hinault, Alberto Contador ja Vincenzo Nibali.


Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: ”Olen pää pystyssä saanut kulkea täällä, eikä kukaan ole sormella osoittanut” iltalehti 20:03 27.05

Syytteen hissihankinnoista saanut Levin voimahahmo Jouni Palosaari vastaa hyväntuulisena puhelimeen tunturista. Koko valtaisan Kittilä-vyyhdin alkupisteen käsittely alkoi menneellä viikolla Lapin käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii Levin voimahahmolle, hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaarelle sakkorangaistusta siitä, että hän olisi vuotanut vuosien takaisessa hissihankintojen tarjouskilpailussa yhden yhtiön tietoja toiselle. Palosaari kiistää syyttäjän rakennelman. Kohua on jatkunut neljä ja puoli vuotta. Siitä huolimatta tavoitamme tunturista hyväntuulisen Palosaaren.


Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: osa vesistä käyttökelpoisiksi kesän aikana iltalehti 19:30 27.05

Suomen ympäristökeskus ennustaa, että Sarkaveden ja Vuohijärven vesi palautuisi käyttökelpoiseksi kesän aikana. Säiliövaunu suistui raiteiltaan 7. huhtikuuta Mäntyharjun Kinnin liikennepaikalla, minkä seurauksena erittäin myrkyllistä bensiinin valmistuksessa käytettävää MTBE-kemikaalia vuoti ympäristöön 35 tonnia. Etelä-Savon ely-keskus on ottanut tällä viikolla uusia vesinäytteitä kemikaalivuodon jäljiltä. Ely-keskuksen mukaan onnettomuuspaikan lähellä ja sinne rakennetussa patoaltaassa MTBE:tä on edelleen runsaasti. MTBE:n haju- ja makukynnyksenä pidetään yleisesti 0,01 mg/l pitoisuutta.


Monacon F1-kisan voittanut Daniel Ricciardo kärsi ikävistä ongelmista – paljasti kiinnostavan tiedon voittonsa taustasta iltasanomat 19:25 27.05

Daniel Ricciardo voitti Monacossa. Ykkössija ei tullut helpoimman kautta, vaikka Ricciardo oli radan nopein mies perjantaista lähtien.


Pohjanmaan poliisi on tunnistanut etsimänsä naisen, kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä MTV 18:53 27.05

Pohjanmaan poliisi on saanut tunnistetuksi yleisövihjeiden perusteella naishenkilön josta pyydettiin tietoja. Poliisi kiittää saamistaan tiedoista.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää- nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Tuoreet lomakuvat hämmentävät iltalehti 18:31 27.05

Viiden lapsen äiti jätti pettäjämiehensä, ja lomailee jo uuden rakkaan kanssa Belgiassa. Povipommi Katie Price juhlisti syntymäpäiviään lemmenlomalla uuden rakkaansa, personal trainer Kris Boysonin, 29, kanssa. Price täyttää 40 vuotta. Brittiläinen glamourmalli oli pitkään yhdessä stripparimiehensä Kieran Haylerin kanssa, mutta kyllästyi lopulta aviomiehen jatkuvaan pettämiseen. Hayler on muuttanut nyt pois parin yhteisestä kodista, ja Price lomaili Mirrorin mukaan uuden rakkaan kanssa Belgiassa Bruggen kaupungissa. Pariskunta nähtiin muun muassa paikallisessa kahvilassa lomatunnelmissa.


Mies ampui UAV-lennokkia – epäili sen vakoilevan tytärtään stara 18:30 27.05

Kauko-ohjattavien koptereiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kaikki eivät kuitenkaan ole


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 27.05

Kauko-ohjattavien koptereiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kaikki eivät kuitenkaan ole


Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä iltalehti 18:20 27.05

Laajaa metsäpaloa oli sammuttamassa 100 palomiestä. Rutikuiva sää on aiheuttanut valtavasti maastopaloja. Jo pelkästään sunnuntain aikana hälytyskeskus sai kymmeniä maastopalohälytyksiä eri puolilla Suomea. Todennäköisesti suurin maastopalo tapahtui Mynämäessä, noin kymmenen hehtaarin kokoisella alalla paikallista metsikköä.


Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan iltalehti 17:22 27.05

Käräjäoikeus piti tuomiota lieventävänä seikkana, että mies itse kertoi hoitohenkilökunnalle jättäneensä lapset yksin kotiin. Lapset olivat 2-, 4-, ja 5-vuotiaita. Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1983 syntyneen valkeakoskelaismiehen kolmen lapsen heitteillepanosta sakkoihin. Elokuussa 2016 isä oli laittanut lapset nukkumaan, minkä jälkeen hän oli alkanut nauttia alkoholia kotonaan. Lapset olivat tuolloin 2-, 4-, ja 5-vuotiaita.


Venäläissotilaita kuoli Isisin hyökkäyksessä Syyriassa iltasanomat 16:23 27.05

Neljä venäläissotilasta on saanut surmansa äärijärjestö Isisin joukkojen hyökkäyksessä Syyrian itäosassa, kertoi Venäjän puolustusministeriö sunnuntaina.


ja eristämisestä kummelimaiseen ratkaisuun ottelupäivänä ”Hakkaan sut tavalla - mies tiedon voittonsa taustasta W. Bush joutui

Uutiset