Jokerit nappasi Kärppien parhaan puolustajan – tilillä yli sata A-maaottelua

iltalehti 09:01 08.05

Oululaisjoukkueen tehokkain puolustaja teki helsinkiläisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Jokerit on tehnyt puolustaja Jakub Krejcíkin kanssa kevääseen 2022 kestävän sopimuksen. –?Jokerit on yksi parhaista organisaatioista KHL:ssä, joka on Euroopan paras liiga, ja toivon tämän ympäristön kehittävän minua edelleen pelaajana. Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti. Kotimme Prahassa ei ole kaukana, mikä on erityisen hyvä asia nyt, kun odotamme perheemme esikoista. Tunnen David Sklenickan, Marko Anttilan ja Julius Junttilan entuudestaan ja uskon sulautuvani hyvin joukkueeseen, Krejcík toteaa Jokerien tiedotteessa.


Marko Anttilaa löylytettiin rumasti Kanadassa – nyt vastaa ”Mörkö” itse: ”Minkälainen toimittaja on kyseessä”

iltasanomat 20:16 07.05

Arvostetun julkaisun kanadalaistoimittaja lyttäsi Marko Anttilan. Nyt MM-sankari Anttila vastaa arvosteluryöppyyn.


Marko Anttilaa löylytettiin rumasti Kanadassa – nyt vastaa ”Mörkö” itse

iltasanomat 20:16 07.05

Arvostetun julkaisun kanadalaistoimittaja lyttäsi Marko Anttilan. Nyt MM-sankari Anttila vastaa arvosteluryöppyyn.


Koronapandemialla yllättävä vaikutus Marko ”Mörkö” Anttilan uralle? – ”Halua on”

MTV 08:02 06.05

Koko urheilumaailma on ollut pysähdyksissä koronaviruspandemian takia. Mutta onko yllättävällä tilanteella jokin hopeareunus? Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila uskoo tähän.


Marko ”Mörkö” Anttila lytättiin Kanadassa – Jukka Jalosen NHL-vastapallo lämmitti: ”Hienoa, kun noin sanotaan”

MTV 20:56 05.05

Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila nousi tänään tiistaina esille, yhden varsin jykevän kannanoton myötä. Anttilan otteet päätyivät kovan kritisoinnin kohteeksi.


Kanadalaistoimittaja seurasi Marko Anttilaa ja tyrmistyi - lataa todella karua tekstiä MM-sankarista

iltalehti 10:51 05.05

The Athletic -sivuston Scott Wheeler oli ihmeissään tutustuttuaan tarkemmin Marko Anttilan pelitaitoihin. Kanadalaistoimittaja Scott Wheelerin arvio Marko Anttilan taidoista on harvinaisen tyly. Hänen mukaansa Suomen kansallissankari ei yksinkertaisesti osaa pelata jääkiekkoa. – Jätkä on 34, kaksi metriä pitkä, ei osaa luistella ja lyö koko pelin ajan kiekkoa ympäri kaukaloa. Silti hän on kipparoinut Suomen maailmanmestariksi vuosi sitten ja pelaa KHL:ssä, Wheeler päivittelee Twitterissä.


Kanadalaistoimittaja näki ”Mörkö” Anttilan tositoimissa – tilittää järkytystään: ”Hän ei todellakaan osaa!”

iltasanomat 10:46 05.05

Mikko Lehtosen siirtyminen Torontoon on nostanut myös Marko Anttilan parrasvaloihin kiekkopääkaupungissa.


Kanadalaistoimittaja katsoi Marko Anttilan pelejä ja järkyttyi: "Hän ei oikeasti osaa pelata, mutta kipparoi Suomen MM-kultaan"

MTV 07:56 05.05

Marko Anttilaa on vaikea olla tunnistamatta kiekkokaukalossa pelityylistään. ”Mörkön” peleistä paitsi jääneelle NHL-toimittajalle jättiläisen seuraaminen oli varsinainen kokemus.


Poliisi joutui puuttumaan parkkipaikan yöllisiin tapahtumiin Seinäjoella

iltasanomat 08:35 26.04

Entisen Anttilan parkkipaikalla tapahtui häiriökäyttäytymistä.


Näin sujuu Sirkka-Liisa Anttilan ja Eva Polttilan koronaeristys – poikkeusolot toivat arkeen uudenlaisia rutiineja

iltasanomat 13:28 25.04

Julkisuudesta tutut yli 70-vuotiaat kertovat, miten heidän korona-arkensa on eristyksissä sujunut.


Raimo Helmisen TPS julkaisi ison kasan sopimuksia – Juhani Jasu Turkuun

iltalehti 15:55 03.04

Raimo Helmisen valmentama Turun Palloseura julkaisi perjantaina pelaajasopimuksia. Hankinnoista nimekkäin on Tapparasta siirtyvä kaksinkertainen Suomen mestari Juhani Jasu. Lisäksi TPS kiinnitti puolustaja Elias Laitamäen, hyökkääjä Topias Haapasen, maalivahti Eetu Anttilan, puolustaja Ruben Rafkinin ja hyökkääjä Eetu Liukkaan. Jasu siirtyi Tapparaan HPK:sta liigakauden 2015–16 loppusuoralla. Sentteri oli Tampereella voittamassa kahta Suomen mestaruutta. Jasu iski voittomaalin ratkaisevassa finaalissa KalPaa vastaan 2017.


Nyt puhuu Lukon Roni Sevänen taklauksestaan: ”Pyysin suoraan anteeksi”

iltalehti 14:38 11.03

Lukon Roni Sevänen pyysi taklaustaan anteeksi Kärppien Sami Anttilalta. Ja sai anteeksi. Tiistai-illan liigakierroksen rajuin tilanne nähtiin Kärppien ja Lukon välisessä ottelussa. Raumalaisten puolustaja Roni Sevänen ajoi keskialueella kuolleesta kulmasta oululaisten Sami Anttilan yli. Oululaishyökkääjä autettiin ulos kaukalosta ja miehen peli päättyi siihen tilanteeseen. –?Ennen peliä juteltiin valmentajan kanssa, että mulla on kaksi kymppiä alla. Tiesin, että jos tulee kolmas kymppi, niin tulee myös huilia. Sen takia pelasin vähän varovasti ja menin tavallaan varovasti tilanteeseen, Sevänen sanoo Iltalehdelle.


Mikael ihmettelee Ruotsin varautumista koronavirukseen: ”Terveydenhuollosta tuli hälyttäviä viestejä”

iltasanomat 13:21 11.03

Mikael Anttilan mukaan Ruotsin terveysviranomaisten toiminta on herättänyt valtavaa kritiikkiä. Yllättäen valtion asiantuntijalääkäri katosi julkisuudesta ja lähti Afrikkaan.


Marko Anttila välittää Jokereissa viestiä, joka nousi Leijonissa arvoon arvaamattomaan

MTV 19:10 29.02

Marko Anttila pelaa Jokereissa neljättä kauttaan, mutta ensimmäistä jääkiekon maailmanmestarina. Viime kevään MM-kultatempusta on Anttilan mukaan ammennettavaa, kun helsinkiläiset lähtevät altavastaajina KHL:n pudotuspeleihin jahtaamaan isoa menestystä.


Juhlakalu ”Vesitohtori” taas vauhdissa alivoimalla, Oksanen teki ennätyksensä

iltalehti 18:26 13.02

Jokerit haki voiton Jekaterinburgista kaatamalla Avtomobilistin lopun nukahduksesta huolimatta 4–3. Seitsemästä edellisestä pelistään kuusi voittanut Jokerit ei mitenkään dominoinut avauserää, mutta oli sen verran parempi, että ansaitsi johtoasemansa. Erän ainoasta maalista vastasi Ahti Oksanen, joka sivalsi Marko ”Mörkö” Anttilan rannelaukauksen paluukiekon ohi Avtomobilistin maalivahdin Vladimir Galkinin.


Juhlakalu taas vauhdissa alivoimalla, Oksanen tykitti ennätyksensä

iltalehti 18:26 13.02

Jokerit haki voiton Jekaterinburgista kaatamalla Avtomobilistin lopun nukahduksesta huolimatta 4–3. Seitsemästä edellisestä pelistään kuusi voittanut Jokerit ei mitenkään dominoinut avauserää, mutta oli sen verran parempi, että ansaitsi johtoasemansa. Erän ainoasta maalista vastasi Ahti Oksanen, joka sivalsi Marko ”Mörkö” Anttilan rannelaukauksen paluukiekon ohi Avtomobilistin maalivahdin Vladimir Galkinin.


Anttilan perheessä tarvitaan liikkumiseen viisi autoa – katso, missä on eniten henkilöautoja per asukas

yle 05:30 10.02

Suhteellisesti eniten henkilöautoja on Isossakyrössä, vähiten Helsingissä. Vierailimme kärkiviisikon Säkylässä ja Vehmaalla.


Serranon perheen komistus ratkoo rikoksia Riitta Havukaisen kanssa – sai Suomen-visiitillään Itäkeskuksen Anttilan sekaisin

iltasanomat 07:13 05.02

Suomalais-espanjalaisessa Paratiisi-sarjassa ratkotaan Espanjan suomalaisyhteisössä tapahtuneita rikoksia. Tv-lehti vieraili draamasarjan kuvauksissa Aurinkorannikolla ja tapasi Fran Perean sekä Riitta Havukaisen.


Tunnistaisitko tätä Leijonat-tähteä? Marko "Mörkö" Anttila poseeraa suloisessa lapsuuskuvassa

mtv 20:19 24.01

Marko "Mökö" Anttilan hellyttävä lapsuuskuva näytettiin Possen suorassa lähetyksessä. 


Tunnistaisitko tätä Leijonat-tähteä? Marko Anttilan poseeraa suloisessa lapsuuskuvassa

mtv 20:19 24.01

Marko "Mökö" Anttilan hellyttävä lapsuuskuva näytettiin Possen suorassa lähetyksessä. 


Hot topics